Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι επιβεβαιωμενο? εγω ποσταρα αμα ειδες και την διαταγη πιο πισω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυσει! εσας ετσι σας ειπαν?

τι εννοεις τι θα ισχυσει? αμα η διαταγη ειναι αυτη π εβγαλαν απο υεθα τοτε αυτο θα ισχυσει.. δν μπορουν να αλλαξουν τετοιες διαταγες 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διαταγή όντως ισχύει γιατί την πήραν και άλλοι κεπικάριοι από τη σειρά μου σε μονάδες της παραμεθορίου. Αν τώρα κάποιοι πάρουν τίποτα παραπάνω από τη μονάδα, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά δεν ξέρω αν συνηθίζεται. 

Δημοσ.

<p>θα γινει της ποπης ποιος θα βγει εξω το πασχα και ποιος θα κατσει μεσα τοτε</p>

Όχι απαραίτητα... η 340 ( οι 9μηνοι) που είναι και η πολυπλυθεστερη εσσο που είναι μέσα τώρα θέλει (με όσους έχω μιλήσει τουλάχιστον) να πάρει το δεύτερο γκρουπακι και να κολλήσει σε αυτό αδεια απολύσεως και ας κάνει Πάσχα μέσα. Ιδιαίτερα όσοι είναι μακριά παραμεθωριο γλυτώνουν ένα πήγαινε - έλα έτσι. Φεύγουν με το γκρουπακι και γυρνάνε στρατόπεδο για να απολυθούν μια και καλή...

Κατα τα άλλα 4 μέρες για να σπάσει η ρημαδα η κατοσταρα...

33 μέρες σερι στο Καμπί... 35 μέρες σερί υπηρεσία.... Έχω να βάλω πολιτικά ρούχα από 20 Φλεβάρη για αυτούς που λένε εμπλοκή το βγαίνω μια φορά την βδομάδα... γατάκια...

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα... η 340 ( οι 9μηνοι) που είναι και η πολυπλυθεστερη εσσο που είναι μέσα τώρα θέλει (με όσους έχω μιλήσει τουλάχιστον) να πάρει το δεύτερο γκρουπακι και να κολλήσει σε αυτό αδεια απολύσεως και ας κάνει Πάσχα μέσα. Ιδιαίτερα όσοι είναι μακριά παραμεθωριο γλυτώνουν ένα πήγαινε - έλα έτσι. Φεύγουν με το γκρουπακι και γυρνάνε στρατόπεδο για να απολυθούν μια και καλή...

33 μέρες σερι στο Καμπί... 35 μέρες σερί υπηρεσία.... Έχω να βάλω πολιτικά ρούχα από 20 Φλεβάρη για αυτούς που λένε εμπλοκή το βγαίνω μια φορά την βδομάδα... γατάκια...

καλα αλλοι σου λενε το 2-1 εμπλοκη. Περίοδος όπου είμαστε στην μοναδα τρις φανταροι μονο οποτε καναμε θαλαμοφυλικια μιλαγαμε στην αναφορα κ οταν αλλαζαμε νούμερα. Κ αυτό για 2 βδομάδες σχεδόν
Δημοσ.

Απο ότι ξέρω υπηρεσιακά δίνουν.  Σε εσάς δεν έχει;

Δημοσ.

στο γεεθα τους παει 1-4 στην χειροτεροι....οι μισοι δεν πατανε ουτε μια φορα τον μηνα να δινουν παρουσια το πολυ...

ωραιος ο καμμενος ηταν που θα αλλαζε τον τροπο των μεταθεσεων

Δημοσ.

στο γεεθα τους παει 1-4 στην χειροτεροι....οι μισοι δεν πατανε ουτε μια φορα τον μηνα να δινουν παρουσια το πολυ...

ωραιος ο καμμενος ηταν που θα αλλαζε τον τροπο των μεταθεσεων

Τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ και μια εβδομάδα να γίνει ο στρατός, απλά θα αλλαζουν τα πρόσωπα π είναι ωφελημένα. Δείτε το σαν διακοπές και όλα καλά θα πάνε.

Δημοσ.

μπα και τα προσωπα τα ιδια ειναι μην νομιζεις....η μια κυβερνηση φτιαχνει και τα παιδια της αντιπολιτευσης και τουμπαλιν

Δημοσ.

Αναρρωτική μπορείς να πάρεις με 1000 και 2 τρόπους. Αρκεί να είσαι καλός ψεύτης και να μην λυπάσαι αυτούς που θα χώσεις. Τα λοιπά είναι εύκολα.

Προσωπικά δεν το έκανα για να λουφάρω αλλά για να εκδικηθώ τα καθίκια τους Αξιωματικούς και τον Γιατρό του ΣΤΕΠ.

Δεν γίνεται με 39 πυρετό να σε βγάζει ο γιατρός 3 ημέρες εκτός ενόπλων υπηρεσιών,να σε βάζει ο ΑΥΔΜ υπηρεσία 03:00-06:00 θαλαμοφύλακα για να μην χαλάσει την δεύτερη συνεχόμενη έξοδο των ντόπιων και επίσης δεν γίνεται να είσαι στο φυλάκιο να ξυπνάς με πυρετό και να έρχεται ο αξιωματικός που ήτανε υπεύθυνος και να σου λέει "το κάνεις για να κατέβεις στην μονάδα" εγώ που ζητούσα να πηγαίνω φυλάκιο για να ηρεμεί το κεφάλι μου.

Μερικά πράγματα δεν τα κάνεις ούτε από λούφα ούτε επειδή είσαι ψεύτης,το κάνεις για εκδίκηση.

Δημοσ.

To να μην εχεις τιποτα και να μπεις στην διαδικασια να πας για εξετασεις χωρις λογο παντως το θεωρω βλακια...και αυτο ταλαιπωρια ειναι ρε παιδια

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ και μια εβδομάδα να γίνει ο στρατός, απλά θα αλλαζουν τα πρόσωπα π είναι ωφελημένα. Δείτε το σαν διακοπές και όλα καλά θα πάνε.

ναι, διακοπές στον βόθρο

• Like 4
Δημοσ.

χαίρεται παίδες,

λοιπόν, ψάχνω τις πιο βυσματικες μεταθέσεις εντός Αθηνών.

μπορώ να πάω οπου ζητησω.

ριχτε ενα τοπ 5

ps. καλη τύχη σε όσους δεν έχουν άκρη

Δημοσ.

Κάπου στο υπουργείο. Μετρό απέξω απο τη πύλη μπαίνεις 7 η ώρα ,καλο φαγητό, 1-2 υπηρεσίες τη βδομάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...