dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ισχύει οτι σε ασφαλίζει ο στρατός κατα την διαρκεια της θητείας + 6 μηνες αφου απολυθείς? Μα δεν είσαι ασφαλισμένος ούτε κατά τη διάρκεια της θητείας,απλά ο στρατός είναι υποχρεωμένος να σου προσφέρει υγειονομική περίθαλψη αν και εφόσον την χρειαστείς,όπως εγώ που νοσηλεύτηκα σε στρατιωτικό νοσοκομείο 15 ημέρες. Μετά την απόλυση αυτό παύει να ισχύει εκτός και αν έπαθες κάποιο πρόβλημα υγείας λίγο πριν το τέλος της θητείας τότε ναι ο στρατός θα σε καλύπτει και μετά την απόλυση σου αφού αυτός θεωρητικά είναι υπεύθυνος. 1
Tempor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 όσες έμεναν απο την κανονική, 4 αιμοδοτική και 10 αναρρωτική Αναρρωτικη για ψυχοπαθολογικους λογους;
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγώ είχα πάρει 10 ημέρες αναρρωτική για πνευμόνια με νοσηλεία σε στρατιωτικό νοσοκομείο 10 ημέρες και 2 ημέρες πριν τελειώσει η άδεια πήγα στο Φρουραρχείο για χαρτί επανεξέτασης με αυτό πήγα στο 401 και επικαλέστηκα στομαχικές διαταραχές που είχανε προκληθεί από τα φάρμακα που έπαιρνα,με κράτησαν 4 ημέρες μέσα οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και μου δώσανε άλλες 10 ημέρες αναρρωτική το όλο θέμα είναι να γίνεις εισαγωγή,αν γίνεις εισαγωγή κάτι θα πάρεις σε αναρρωτική. Το ξενέρωμα στην όλη φάση ήτανε πως όσοι ήτανε από Αθήνα το Σ/Κ πήγαιναν σπίτι τους εξοδούχοι,μόνο στην κλινική που ήμουνα εγώ με κάτι άλλα παιδιά ο παθολόγος ήτανε προβλεπέ και φάγαμε το Σ/Κ μέσα,ε καλά εννοείται με λαπτοπ,πίτσες και μπίρες.
j0hnn1e Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αναρρωτικη για ψυχοπαθολογικους λογους; Όχι δεν με πήγαν για Ι5 εμένα ευτυχώς, είδαν οτι χαίρω άκρας ψυχικής υγείας. Πονούσε το λαιμουδάκι μου, μπηκα λιγο στο 401 και πήρα 10 μέρες αναρρωτική.
tz3s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ρε παιδια παιζει να μου πουν εμενα π απολελε 9 Μαιου οτι δεν μου δινουν πρωτο γκρουπ αδεια??
Tempor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Όχι δεν με πήγαν για Ι5 εμένα ευτυχώς, είδαν οτι χαίρω άκρας ψυχικής υγείας. Πονούσε το λαιμουδάκι μου, μπηκα λιγο στο 401 και πήρα 10 μέρες αναρρωτική. Καποια στιγμη θα βγει το θεμα μου στη δημοσιοτητα και θα παθεις πλακα για το τι παιχνιδι παιχτηκε εις βαρος μου.
eidikos33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ρε παιδια παιζει να μου πουν εμενα π απολελε 9 Μαιου οτι δεν μου δινουν πρωτο γκρουπ αδεια?? πως πανε τα γκρουπ? και θα σου πω
tz3s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 πως πανε τα γκρουπ? και θα σου πω 26 με 3 Μαΐου το πρώτο
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καποια στιγμη θα βγει το θεμα μου στη δημοσιοτητα και θα παθεις πλακα για το τι παιχνιδι παιχτηκε εις βαρος μου. χαχα, τι παιχνίδι παιχτηκε;
j0hnn1e Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλά θες και εσύ και τα ρωτάς? Συμφέροντα απο υψιλόβαθμα στελέχη για να μην υπηρετήσει και προσφέρει υπηρεσίες στην πατρίδα επι πληρωμή (8.6ευρω). 1
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 για σου, θες αναρρωτική; μπορεις με τα παρακατω απλα βηματα. το καλοκαιρι που ειχαμε μια ωραια εμπλοκη και ευγενα μια φορα την ευδομαδα εξω (σαμο 79 αδτε) απο την πολυ αϋπνία και ζεστη η πιεση μου αρχησε να κανει κατι κουλα. παω να βγω που λετε ενα ωραιο σαββατο, δεν περπαταω πανω απο 2 λεπτα, τυφλώνομαι σιγα σιγα απο το αριστερο ματι. φρικαρα. λεω εδω ήμαστε, τυφλώθηκα. εψαχνα κοσμο για να μου πει εαν εχω τιποτα στο ματι, αλλα που να βρω ατομο πανω στο βουνο; 3 λεπτα μετα αρχισα να βλεπω κανονικα. την δευτερα λοιπον το αναφερω και παω νοσοκομιο, εκει κοντα. με κοιταει ο οφθαλμίατρος, τιποτα μου λεει δεν εχει προβλημα, του περιεγραψα τι ειδα πριν τυφλωθώ και μου ειπε οτι μου επεσε αποτομα η πιεση (χανω σιγα σιγα απο εξω προς τα μεσα την εικονα) παω σε καρδιολογο στα καπακια κανενα θεμα, το γνωστο ελαχιστα κατω απο το οριο η πιεση μου. να αποφευγω ηλιο-ζεστη καπελο κλπ. ολα κομπλε παω πισω. το λεω στην μανα μου το βράδυ και η τρελη πηγε και πηρε την επομενη μερα τον διοικητή τηλέφωνο το παιδι μου, θα ερθω απο κει, θα παρω αεροπλανο κλπ, ο καλος μου ο διοικητής, οχι δεν χρειάζεται θα στον στείλω εγω. μπουμ 5 μερες αναρρωτική (δεν μου δίνανε παραπανω λογο εμπλοκης) τοτε καταλαβα γιατι δεν γουσταρω καθολου το καλοκαιρι-παραλια. πίεση δεν ηθελα να παρω αναρωτηκη εξ αρχης, αλλα δεν με χαλασε κιολας, 4 μήνες ήμουν μεσα.. αρκει να εισαι καλος ηθοποιος, εγω δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα, ηταν legit.
j0hnn1e Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αναρρωτική μπορείς να πάρεις με 1000 και 2 τρόπους. Αρκεί να είσαι καλός ψεύτης και να μην λυπάσαι αυτούς που θα χώσεις. Τα λοιπά είναι εύκολα. 1
eidikos33 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 26 με 3 Μαΐου το πρώτο Ειναι επιβεβαιωμενο? εγω ποσταρα αμα ειδες και την διαταγη πιο πισω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυσει! εσας ετσι σας ειπαν?
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλά θες και εσύ και τα ρωτάς? Συμφέροντα απο υψιλόβαθμα στελέχη για να μην υπηρετήσει και προσφέρει υπηρεσίες στην πατρίδα επι πληρωμή (8.6ευρω). ξενα κέντρα δεν ηθελαν να υπηρετησει ο Tempor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις