Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ 2 ημέρες είχα πάρει.

Δεν ξέρω αδερφέ,η νομοθεσία και για τα στελέχη το ίδιο λέει.
ΠΑΓΙΑ ∆ΙΑΤΑΓΗ 4 – 33/ 2011 Α∆ΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ∆ΥΝΑΜΕΩΝ

. Στα µόνιµα στελέχη των Ε∆ χορηγείται µόνο για το εσωτερικό εφάπαξ αιµοδοτική άδεια δύο (2) ηµερών εντός διµήνου από της αιµοδοσίας, έτσι όπως αυτό προβλέπεται από τις διατάξεις της παραγράφου 6α της παρούσης, ενώ για αιµοδοσία, η οποία έγινε για συγγενή µέχρι β' βαθµού εξ αίµατος ή εξ αγχιστείας, δηλαδή για σύζυγο, γονείς, παππού, γιαγιά και τέκνα, τα στελέχη δικαιούνται να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους µόνο κατά την ηµέρα της αιµοδοσίας.

η πάγια διαταγή δεν ειναι νομοθεσία, και ας μην γελιόμαστε οι αιμοδοτικές αφορούν κυρίως τους φαντάρους. Οι στελεχάρες έχουν άλλες άδειες/απαλλαγές δεν χρειάζεται να πουλήσουν το αίμα τους για δυο μέρες άδεια...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η πάγια διαταγή δεν ειναι νομοθεσία, και ας μην γελιόμαστε οι αιμοδοτικές αφορούν κυρίως τους φαντάρους. Οι στελεχάρες έχουν άλλες άδειες/απαλλαγές δεν χρειάζεται να πουλήσουν το αίμα τους για δυο μέρες άδεια...

Για στρατιωτικούς δεν ξέρω,για αστυνομικούς-λιμενικούς-πυροσβέστες τα ξέρω από πρώτο χέρι , έχω φίλους που παρακαλάνε για κάτι τέτοια :P

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι,αλλά σπάνια,πρέπει να βγάλει κίνηση η μονάδα σου,έτσι απλά να πας να δώσεις αίμα και να πάρεις άδεια δεν παίζει.

Δημοσ.

ποσες φορες μπορεις να παρεις αιμοδοτικη κατα την διαρκεια της θητειας?  2 φορες?

Θεωρητικά ναι,αλλά σπάνια,πρέπει να βγάλει κίνηση η μονάδα σου,έτσι απλά να πας να δώσεις αίμα και να πάρεις άδεια δεν παίζει.

Με πάγια διαταγή ισχύει ότι λέει ο Διονύσης, πρέπει να βγει εντολή απο το ιατρείο οτι θα πάνε για αιμοδοσία Χ άτομα, δηλώνετε και πάτε.

Αυτά στα κέντρα και στις τέντα μονάδες. Σε άλλες μονάδες πας μόνος σου και δίνεις σε δημόσιο νοσοκομείο για "συγγενικό πρόσωπο" πας το χαρτί και παίρνεις την άδεια σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά την διάρκεια άδειας πήγα φρουραρχείο μου έδωσαν παραπεμπτικό για αιμοδοσία και στα καπάκια πήγα 401 κι έδωσα...

Δημοσ.

Ti κουλό ειναι πάλι αυτο ? Στον αδερφό μου δώσανε 10(Ρέθυμνο) ,δεν παίρνουνε όλοι τις ιδιες μέρες?

Μετα πηγαίνει Χιο ,ξερει κανεις πως ειναι εκει ?....φαντάζομαι τωρα με τους μετανάστες θα πεφτει πολύ "ξύλο"!

χιο αναλογα που θα πάει αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα μιλαμε για πολλά μαυρα στρατόπεδα
Δημοσ.

147 ΤΕ την εποχή μου που ήμουνα μαυρίλα..τώρα δεν ξέρω αν έφτιαξαν τα πράγματα..ο Διοικητής την είχε δει πως έχει στρατόπεδο λεγεώνας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...