Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και τι αδειες ειχες κολλησει ;

όσες έμεναν απο την κανονική, 4 αιμοδοτική και 10 αναρρωτική 

Επεξ/σία από j0hnn1e
Δημοσ.

Χαμένος χρόνος...

Κοιτα..Μπηκα 18, οποτε εμαθα καποια πραγματα. Δεν εχουν να κανουν με τον στρατο ομως αλλα με την ζωη. (Η ειρωνια της θητειας ειναι αυτο, πιστευω :P ) Κυριως στο τομεα της επικοινωνιας με αλλους ανθρωπους, στο πως να διαχειριζεσαι την καθε περιπτωση και στο να μαθεις να συνυπαρχεις με ατομα που δεν εχεις και σε ιδιαιτερη εκτιμηση.

• Like 2
Δημοσ.

θα μπορούσες να τα είχες μάθει και σε οποιαδήποτε δουλειά.

Ε τα εμαθα πρωτα στον στρατο, επειδη διαλλεξα να ξεμπερδεψω πρωτα με αυτο. :P

Δημοσ.

τι αδειες θα κολλησεις και θα φυγεις τοσο νωρις?

8 το πάσχα,15 κανονική,2 αιμοδοτική και 10-12 αγροτική ή αν δεν μου δώσουν αναρρωτική (:P).

Αρχές Μαίου τους λέω Bye

Δημοσ.

τι αδειες θα κολλησεις και θα φυγεις τοσο νωρις?

8 το πάσχα,15 κανονική,2 αιμοδοτική και 10-12 αγροτική ή αν δεν μου δώσουν αναρρωτική (:P).

Αρχές Μαίου τους λέω Bye

Ακριβώς τις ίδιες και εγώ!!!13 κανονική, 8 Πάσχα, 4 αιμοδοτικη, 5 άδεια απολύσεις + άμα πάρουμε κάτι για την παρέλαση!Υγ: Να ξέρετε ότι με νόμο ή αιμοδοτικη είναι 4 μέρες και όχι 2 ή 3 π δίνουν και κοροϊδεύουν τους φαντάρους
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτα..Μπηκα 18, οποτε εμαθα καποια πραγματα. Δεν εχουν να κανουν με τον στρατο ομως αλλα με την ζωη. (Η ειρωνια της θητειας ειναι αυτο, πιστευω :P ) Κυριως στο τομεα της επικοινωνιας με αλλους ανθρωπους, στο πως να διαχειριζεσαι την καθε περιπτωση και στο να μαθεις να συνυπαρχεις με ατομα που δεν εχεις και σε ιδιαιτερη εκτιμηση.

Η μονη εμπειρια που θα ηταν χρησιμη ειναι να συγκατοικεις με αλλα ατομα αγνωστα σε σενα,κατι που το ζεις αν πχ μενεις εκτως Ελλαδας ή σαν φοιτητης μακρια απο το σπιτι.

Τιποτα αλλο χρησιμο δεν μαθαινεις που να σου χρησιμευει μετα στην ζωη σου.

Δημοσ.

Ακριβώς τις ίδιες και εγώ!!!13 κανονική, 8 Πάσχα, 4 αιμοδοτικη, 5 άδεια απολύσεις + άμα πάρουμε κάτι για την παρέλαση!Υγ: Να ξέρετε ότι με νόμο ή αιμοδοτικη είναι 4 μέρες και όχι 2 ή 3 π δίνουν και κοροϊδεύουν τους φαντάρους

πέρυσι άλλαξε ο νόμος για τις αιμοδοτικές άδειες στο δημοσιο και απο 4 μέρες έγιναν 2. Βέβαια οι απατεώνες δεν έδιναν 4 μέρες στους φαντάρους ούτε πριν...

Ε τα εμαθα πρωτα στον στρατο, επειδη διαλλεξα να ξεμπερδεψω πρωτα με αυτο. :P

εγώ όσους 18χρονους είδα τους είχαν λιώσει στις αγγαρείες/σκοπιές, χωρίς έλεος τους πηγαινε, εκτός όσους ήταν βύσματα

Δημοσ.

Εμάς λοχαγός μας το είπε γτ στην αρχή ήθελαν να μας δώσουν 2 μέρες... Μας είπε και το σχετικό άρθρο/νόμο αλλά δεν τ θυμάμαι

Δημοσ.

Απο 2 εως 4 ειναι απότι μου είχαν πει στο 1ο γραφείο και είναι στην κρίση του εκάστωτε υπεύθυνου και των αναγκών της μονάδας. Εκτός αν άλλαξε πρόσφατα σε αυστηρά 2.

Δημοσ.

Και εγώ 2 ημέρες είχα πάρει.

σε όλο το δημόσιο ήταν 4 μέρες, στους φαντάρους λιγότερο, go figure out...

Δεν ξέρω αδερφέ,η νομοθεσία και για τα στελέχη το ίδιο λέει.
ΠΑΓΙΑ ∆ΙΑΤΑΓΗ 4 – 33/ 2011 Α∆ΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ∆ΥΝΑΜΕΩΝ

. Στα µόνιµα στελέχη των Ε∆ χορηγείται µόνο για το εσωτερικό εφάπαξ αιµοδοτική άδεια δύο (2) ηµερών εντός διµήνου από της αιµοδοσίας, έτσι όπως αυτό προβλέπεται από τις διατάξεις της παραγράφου 6α της παρούσης, ενώ για αιµοδοσία, η οποία έγινε για συγγενή µέχρι β' βαθµού εξ αίµατος ή εξ αγχιστείας, δηλαδή για σύζυγο, γονείς, παππού, γιαγιά και τέκνα, τα στελέχη δικαιούνται να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους µόνο κατά την ηµέρα της αιµοδοσίας.
Δημοσ.

Απο 2 εως 4 ειναι απότι μου είχαν πει στο 1ο γραφείο και είναι στην κρίση του εκάστωτε υπεύθυνου και των αναγκών της μονάδας. Εκτός αν άλλαξε πρόσφατα σε αυστηρά 2.

ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες

8 το πάσχα,15 κανονική,2 αιμοδοτική και 10-12 αγροτική ή αν δεν μου δώσουν αναρρωτική ( :P).

Αρχές Μαίου τους λέω Bye

αναρρωτικη πως θα παρεις? τοσο ευκολο ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...