eidikos33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 οταν επιστρεψουν ποσο καιρο θα κατσουν? λογικα οι μεταθεσεις ηδη εχουν βγει νομιζω
frozex Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 έρχομαι να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί ζυγώνει και η δική μου στιγμή να υπηρετήσω την χώρα, μάλλον θα μπω το Μάιο μετά το Πάσχα (χαρτί δεν ήρθε ακόμα) και θέλω να μου πείτε τι πρέπει να έχω μαζί μου όταν παρουσιαστώ στο κέντρο, χαρτιά - ενδυμασία - ξυριστικά και ότι άλλο νομίζετε πως είναι σημαντικό να το έχω μαζί μου.
Votritis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 5 μέρες δώσανε Ti κουλό ειναι πάλι αυτο ? Στον αδερφό μου δώσανε 10(Ρέθυμνο) ,δεν παίρνουνε όλοι τις ιδιες μέρες? Μετα πηγαίνει Χιο ,ξερει κανεις πως ειναι εκει ?....φαντάζομαι τωρα με τους μετανάστες θα πεφτει πολύ "ξύλο"!
Kapws Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 έρχομαι να ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί ζυγώνει και η δική μου στιγμή να υπηρετήσω την χώρα, μάλλον θα μπω το Μάιο μετά το Πάσχα (χαρτί δεν ήρθε ακόμα) και θέλω να μου πείτε τι πρέπει να έχω μαζί μου όταν παρουσιαστώ στο κέντρο, χαρτιά - ενδυμασία - ξυριστικά και ότι άλλο νομίζετε πως είναι σημαντικό να το έχω μαζί μου. ακτινογραφία (γίνεται δωρεάν σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσ. με το χαρτί της κατάταξης στο χέρι) βιβλιάριο υγείας (+ αυτό που είχες μικρός για τα εμβόλια κτλ) τυχόν εξετάσεις ή/και γνωματεύσεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας τυχόν πτυχία, μεταπτυχιακά, κάποια συστατική ενδέχεται να χρειαζεται καμιά φορά -αν και τραβηγμένο- (ανάλογα κιόλας το σώμα που θα σε βάλουν) την ταυτότητά σου δίπλωμα οδήγησης (optional) τα ξυριστικά σου καμια πετσέτα προσώπου και σώματος (αν και θα σου δώσουν, αλλά ενδέχεται να σου δώσουν κάτι χιλιοχρησιμοποιημένες, όπως συνέβη σε εμένα και πολλούς ακόμη) μπλουζάκια κοντομάνικα παραλλαγής για να έχεις να αλλάζεις κάλτσες καμια φόρμα αν θες να φοράς το βράδυ που θα κοιμάσαι (αν και θα σου δώσουν) sleeping bag (must.. σε γλιτώνει από στρωσίματα) πάτους για τα άρβυλα (must επίσης!) πούδρα για να βάζεις σε κάλτσες/άρβυλα (κρίμα είναι να τρελαθείτε στην ποδαρίλα) νυχοκόπτη χωρίς λίμες και λοιπές μλκιες, γιατί θα σε ζαλίσουν ένα setάκι λουκέτα.. ξέρουν αν πάς σε μαγαζιά με στρατιωτικές μλκιες (νομίζω είναι 5άδα) 1
djcat Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ακτινογραφία (γίνεται δωρεάν σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσ. με το χαρτί της κατάταξης στο χέρι) βιβλιάριο υγείας (+ αυτό που είχες μικρός για τα εμβόλια κτλ) τυχόν εξετάσεις ή/και γνωματεύσεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας τυχόν πτυχία, μεταπτυχιακά, κάποια συστατική ενδέχεται να χρειαζεται καμιά φορά -αν και τραβηγμένο- (ανάλογα κιόλας το σώμα που θα σε βάλουν) την ταυτότητά σου δίπλωμα οδήγησης (optional) τα ξυριστικά σου καμια πετσέτα προσώπου και σώματος (αν και θα σου δώσουν, αλλά ενδέχεται να σου δώσουν κάτι χιλιοχρησιμοποιημένες, όπως συνέβη σε εμένα και πολλούς ακόμη) μπλουζάκια κοντομάνικα παραλλαγής για να έχεις να αλλάζεις κάλτσες καμια φόρμα αν θες να φοράς το βράδυ που θα κοιμάσαι (αν και θα σου δώσουν) sleeping bag (must.. σε γλιτώνει από στρωσίματα) πάτους για τα άρβυλα (must επίσης!) πούδρα για να βάζεις σε κάλτσες/άρβυλα (κρίμα είναι να τρελαθείτε στην ποδαρίλα) νυχοκόπτη χωρίς λίμες και λοιπές μλκιες, γιατί θα σε ζαλίσουν ένα setάκι λουκέτα.. ξέρουν αν πάς σε μαγαζιά με στρατιωτικές μλκιες (νομίζω είναι 5άδα) Το πιο σημαντικό ξέχασες! Χαρτί υγείας... Την ακτινογραφία τη βγάζεις και μέσα αφού παρουσιαστείς - μπορεί να γλυτώσεις και αγγαρείες έτσι! 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ti κουλό ειναι πάλι αυτο ? Στον αδερφό μου δώσανε 10(Ρέθυμνο) ,δεν παίρνουνε όλοι τις ιδιες μέρες? Μετα πηγαίνει Χιο ,ξερει κανεις πως ειναι εκει ?....φαντάζομαι τωρα με τους μετανάστες θα πεφτει πολύ "ξύλο"! πως εμαθε την μεταθεση του φιλε? μια χαρα ειναι χιο...υπαρχουν και πολυυυυυυυυυ χειροτερα 1
Votritis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 πως εμαθε την μεταθεση του φιλε? μια χαρα ειναι χιο...υπαρχουν και πολυυυυυυυυυ χειροτερα Τους δώσανε φύλλο πορείας μετα την ορκωμοσία .
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 12KΣ!!! Καλοι πολιτες μαγκες!!! 74 κσ 35 μέρες ακόμα και μετά αδειούμπα.
lifeowner771 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 74 κσ 35 μέρες ακόμα και μετά αδειούμπα. Περνανε οι μερες αδερφε!! 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 74 κσ 35 μέρες ακόμα και μετά αδειούμπα. τι αδειες θα κολλησεις και θα φυγεις τοσο νωρις?
j0hnn1e Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τι αδειες θα κολλησεις και θα φυγεις τοσο νωρις? Στις 70 Κ.Σ. είχα φύγει ήδη με άδεια απολύσεως (και είχα φάει πιο πριν και 15κ.α.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις