cyberrobot Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, χτες με ενημέρωσαν οτι εχω ένδειξη ΕΛΔΥΚ και οτι την Δευτερα θα έρθει το κλιμάκιο να μας ενημερώσει σχετικά. Ξέρει κανεις τι παίζει εαν δηλωσω οτι δεν θελω να παω Κυπρο;
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εαν συμπληρωθούν οι εθελοντές για ΕΛΔΥΚ δεν σε αφορά. Εαν δεν έχουν αρκετά άτομα, επιλέγουν τυχαία μεταξύ όσων έχουν ένδειξη.
dionisis1925 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, χτες με ενημέρωσαν οτι εχω ένδειξη ΕΛΔΥΚ και οτι την Δευτερα θα έρθει το κλιμάκιο να μας ενημερώσει σχετικά. Ξέρει κανεις τι παίζει εαν δηλωσω οτι δεν θελω να παω Κυπρο; Γιατί να μην θέλεις να πας Κύπρο ? καλύτερες εγκαταστάσεις , καλύτερες υπηρεσίες,περισσότεροι εξοδοι και παίρνεις και λεφτά,3 φίλοι μου πήγανε Κύπρο και οι 3 ζωάρα έκαναν.
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αν έχεις κανένα θειο να σε βολέψει στα μισά της θητείας σου γιατί να πας κύπρο; Καλύτερα ελλάδα κάπου κοντά βολεμένος.
Belisarius Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, χτες με ενημέρωσαν οτι εχω ένδειξη ΕΛΔΥΚ και οτι την Δευτερα θα έρθει το κλιμάκιο να μας ενημερώσει σχετικά. Ξέρει κανεις τι παίζει εαν δηλωσω οτι δεν θελω να παω Κυπρο; Πας Έβρο ή νησιά και δεν ξέρω αν πας και με δυσμενή μετάθεση. Επειδή κι εμένα με έβγαλαν με ένδειξη στην αρχή ξίνισα αλλά πήγα. Εν τέλει πέρασα φοβερά γιατί έπαιρνα 273 ευρώ το μήνα και έπεσα σε στρατόπεδο πυροβολικού με εξαιρετικό διοικητή-δυστυχώς έφυγε λίγο πριν επαναπατριστώ- όπου κάναμε ζωάρα και στο τέλος της θητείας η 336 (η σειρά μου) είχε σταματήσει τα ένοπλα σχεδόν 3 μήνες. Το πυροβολικό είναι μεικτό με Κύπριους-βύσματα που στο συγκεκριμένο στρατόπεδο μας έκανε καλό γιατί δεν μπορούσαν να μας χώσουν σε γερή εκπαίδευση. Από την άλλη, στο πεζικό η εκπαίδευση είναι πιο ζόρικη και τα στρατόπεδα πιο τέντα αλλά με καλύτερες εγκαταστάσεις. Δεν έχει και ΕΠΟΠ. Για μένα αν δεν έχει κάποιος βύσμα για να είναι δίπλα στο σπίτι του, ΑΞΙΖΕΙ να πάει Κύπρο. Αφενός υπάρχει πληρότητα και θα γλιτώσεις μεγάλες εμπλοκές, αφετέρου παίρνεις κάθε μήνα 273 ευρώ βγάζοντας όλα τα έξοδα του μήνα στις εξόδους και παράλληλα με Ryanair αν μένεις Αθήνα είσαι σύντομα στο σπίτι σου (με μικρό κόστος) και δεν εξαρτιέσαι από τον καιρό σε περίπτωση που πας σε νησί και έχει απαγορευτικό. Επίσης σημαντικό οτι χάνεις αρκετές μέρες θητείας με πήγαινε-έλα Αυλώνα αν είσαι τυχερός και δεν κανονιστεί σύντομα η πτήση. (στη σειρά μου εκτός της 5ήμερης επιπλέον τιμητικής λόγω Κύπρου μας έδωσαν και άλλες 4 μέρες άγραφες)+ 10 μέρες τιμητική επαναπατρισμού όταν γυρίσεις. Επιπλέον δικαιούσαι 15 μέρες κανονική άδεια και 12 μέρες ΕΤΑΚ (2 μέρες για κάθε μήνα που υπηρετείς Κύπρο και αν κλείσεις το 7 μηνο στο νησί παίρνεις άλλες 2 μέρες, συνήθως τις ΕΤΑΚ σε υποχρεώνουν να τις πάρεις όσο είσαι στο νησί και βολεύει για μεγάλες άδειες προς Ελλάδα)
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Γιατί να μην θέλεις να πας Κύπρο ? καλύτερες εγκαταστάσεις , καλύτερες υπηρεσίες,περισσότεροι εξοδοι και παίρνεις και λεφτά,3 φίλοι μου πήγανε Κύπρο και οι 3 ζωάρα έκαναν. Περισσότερη ζέστη; Περισσότερο προβλεπέ; Τοπικισμός;
dionisis1925 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Περισσότερη ζέστη; Περισσότερο προβλεπέ; Τοπικισμός; Περισσότερο προβλεπέ αλλά χωρίς ΕΠΟΠΙΑ,τοπικισμό θα συναντήσεις παντού,στην Χίο όλοι οι κάτοικοι κομπλεξάρες ήτανε. Ζέστη έχει παντού το καλοκαίρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τέτοια ζέστη + υγρασία αμφιβάλω...
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τέτοια ζέστη + υγρασία αμφιβάλω... Κοντράρει η Ρόδος από μακριά +άπειρα κουνούπια.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πας Έβρο ή νησιά και δεν ξέρω αν πας και με δυσμενή μετάθεση. Επειδή κι εμένα με έβγαλαν με ένδειξη στην αρχή ξίνισα αλλά πήγα. Εν τέλει πέρασα φοβερά γιατί έπαιρνα 273 ευρώ το μήνα και έπεσα σε στρατόπεδο πυροβολικού με εξαιρετικό διοικητή-δυστυχώς έφυγε λίγο πριν επαναπατριστώ- όπου κάναμε ζωάρα και στο τέλος της θητείας η 336 (η σειρά μου) είχε σταματήσει τα ένοπλα σχεδόν 3 μήνες. Το πυροβολικό είναι μεικτό με Κύπριους-βύσματα που στο συγκεκριμένο στρατόπεδο μας έκανε καλό γιατί δεν μπορούσαν να μας χώσουν σε γερή εκπαίδευση. Από την άλλη, στο πεζικό η εκπαίδευση είναι πιο ζόρικη και τα στρατόπεδα πιο τέντα αλλά με καλύτερες εγκαταστάσεις. Δεν έχει και ΕΠΟΠ. Για μένα αν δεν έχει κάποιος βύσμα για να είναι δίπλα στο σπίτι του, ΑΞΙΖΕΙ να πάει Κύπρο. Αφενός υπάρχει πληρότητα και θα γλιτώσεις μεγάλες εμπλοκές, αφετέρου παίρνεις κάθε μήνα 273 ευρώ βγάζοντας όλα τα έξοδα του μήνα στις εξόδους και παράλληλα με Ryanair αν μένεις Αθήνα είσαι σύντομα στο σπίτι σου (με μικρό κόστος) και δεν εξαρτιέσαι από τον καιρό σε περίπτωση που πας σε νησί και έχει απαγορευτικό. Επίσης σημαντικό οτι χάνεις αρκετές μέρες θητείας με πήγαινε-έλα Αυλώνα αν είσαι τυχερός και δεν κανονιστεί σύντομα η πτήση. (στη σειρά μου εκτός της 5ήμερης επιπλέον τιμητικής λόγω Κύπρου μας έδωσαν και άλλες 4 μέρες άγραφες)+ 10 μέρες τιμητική επαναπατρισμού όταν γυρίσεις. Επιπλέον δικαιούσαι 15 μέρες κανονική άδεια και 12 μέρες ΕΤΑΚ (2 μέρες για κάθε μήνα που υπηρετείς Κύπρο και αν κλείσεις το 7 μηνο στο νησί παίρνεις άλλες 2 μέρες, συνήθως τις ΕΤΑΚ υποχρεώνουν να τις πάρεις όσο είσαι στο νησί και βολεύει για μεγάλες άδειες προς Ελλάδα) γενικα αμα δεν εχεις βυσμα πας εβρο η νησια δεν εχει να λεει αμα τους ριξεις ακυρο για κυπρο...οταν λες δυσμενη μεταθεση?
eidikos33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 στις ποσες μερες φυλακη κανεις παραπανω θητεια;; εαν συμπληρωσεις 30 ημερες φυλακη; προσμετρουνται κ οι ημερες κρατησης;
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 μέχρι 20Φ δεν υπηρετείς, απο εκει και πέρα υπηρετείς. Κρατήσεις, σ.εξ. κτλ δεν μετράνε.
dionisis1925 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 στις ποσες μερες φυλακη κανεις παραπανω θητεια;; εαν συμπληρωσεις 30 ημερες φυλακη; προσμετρουνται κ οι ημερες κρατησης; Μέχρι 39 ημέρες φυλακής υπηρετείς τις 19,από 40 και πάνω τις υπηρετείς όλες.
eidikos33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 αμα φας 30φ θα υπηρετησεις 30 ημερες παραπανω η 10;
aris1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Όσες και να φας άμα δε σε γουσταρουν σε αφήνουν και δεν υπηρετείς καμία. Σε εναν ρωσοποντιο, έναν από το μενιδι και έναν από τον πύργο που είχαμε πολύ "καλά" παιδιά, ήθελε ο διοικητής να τους ξεφορτωθεί όπως όπως. Οι 2 απ αυτούς ήταν κανονικά 8 μηνοι και δεν είχαν κάνει καν τα χαρτιά τους, ήταν εντελώς στον κοσμο τους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις