Muchacho Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.. Έχω πάρει από πέρσι αναβολή στρατού λόγο σπουδών (ΕΠΑΣ). Η αναβολή είναι μέχρι 2018, εγώ τώρα εδώ και 6 μήνες δουλεύω με ένσημα κανονικά. Όταν παρουσιαστώ θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? μπορεί να διακόψω και την αναβολή αλλά λέω αν θα υπάρξει πρόβλημα που δεν το έκανα νωρίτερα. Πρεπει να τους παρουσιασεις το πτυχιο,αλλιως εχεις νομιζω προστιμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ή βεβαίωση ότι σπουδάζει ακόμα...
Edel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.. Έχω πάρει από πέρσι αναβολή στρατού λόγο σπουδών (ΕΠΑΣ). Η αναβολή είναι μέχρι 2018, εγώ τώρα εδώ και 6 μήνες δουλεύω με ένσημα κανονικά. Όταν παρουσιαστώ θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? μπορεί να διακόψω και την αναβολή αλλά λέω αν θα υπάρξει πρόβλημα που δεν το έκανα νωρίτερα. πήρα πτυχίο το 2012. Από Νοέμβρη του 2011 δουλεύω κανονικά με ένσημα. Έκοψα την αναβολή και μπήκα το Σεπτέμβρη του 2014. 2μιση χρόνια μετά το πτυχίο δηλαδή. Δε ζήτησε κανείς τίποτα, ούτε με ρώτησαν γιατί δε την έκοψα νωρίτερα, ούτε το οτιδήποτε. Πρόστιμα και τέτοια προφανώς και δεν υπάρχουν πια. Από τη στιγμή που έχεις αναβολή μέχρι κάποια ημερομηνία, καλύπτεσαι απ αυτή, ανεξάρτητα τι κάνεις εκείνο το διάστημα. 1
tz3s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 πήρα πτυχίο το 2012. Από Νοέμβρη του 2011 δουλεύω κανονικά με ένσημα. Έκοψα την αναβολή και μπήκα το Σεπτέμβρη του 2014. 2μιση χρόνια μετά το πτυχίο δηλαδή. Δε ζήτησε κανείς τίποτα, ούτε με ρώτησαν γιατί δε την έκοψα νωρίτερα, ούτε το οτιδήποτε. Πρόστιμα και τέτοια προφανώς και δεν υπάρχουν πια. Από τη στιγμή που έχεις αναβολή μέχρι κάποια ημερομηνία, καλύπτεσαι απ αυτή, ανεξάρτητα τι κάνεις εκείνο το διάστημα. βαση νομου υπαρχουν... τωρα εγω αν ημουν στην θεση σου θα σκεφτομουν: "λες αμα δεν πηγαινα ποτε να μην το καταλαβαιναν κιολας?"
Edel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 βαση νομου υπαρχουν... τωρα εγω αν ημουν στην θεση σου θα σκεφτομουν: "λες αμα δεν πηγαινα ποτε να μην το καταλαβαιναν κιολας?" Ένας γνωστός μου, μου χε αναπτύξει μια θεωρία, να περιμένεις να τελειώσει η αναβολή κανονικά, να μη κάνεις τίποτα και ότι θα ξεχαστείς. Γίνεται τέτοιος πανικός μου λέει σε γραφειοκρατία που πολύ πιθανόν να ξεχαστείς. Αλλά βέβαια δε το ρισκάρεις τέτοιο πράγμα.
Typhoon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ένας γνωστός μου, μου χε αναπτύξει μια θεωρία, να περιμένεις να τελειώσει η αναβολή κανονικά, να μη κάνεις τίποτα και ότι θα ξεχαστείς. Γίνεται τέτοιος πανικός μου λέει σε γραφειοκρατία που πολύ πιθανόν να ξεχαστείς. Αλλά βέβαια δε το ρισκάρεις τέτοιο πράγμα. Δεν ίσχυει και έχω ιδία πείρα στο θέμα. Θα λαβεις χαρτί κατάταξης κανονικά. Πάντως άνετα παίρνεις και άλλη αναβολή αφού λαβεις το χαρτί.
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Απόστρατος πτέραρχος επιχείρησε να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες με αεροπλάνο! Απόστρατος πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr, εντοπίστηκε σε αεροσκάφος τύπου piper, όταν επιχείρησε να μεταφέρει οικογένεια Ιρακικών στην Ιταλία.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απόστρατος αξιωματικός ο οποίος πετούσε μαχητικά αεροσκάφη και έχει φθάσει μέχρι τον βαθμό του αντιπτεράρχου, επιχείρησε να μεταφέρει μια οικογένεια Ιρακινών στην Ιταλία, με ελαφρύ αεροσκάφος της αερολέσχης Μεσολογγίου.Ωστόσο η πτήση ακυρώθηκε όταν εντοπίστηκε από τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο απόστρατος αξιωματικός είχε καταλάβει και πολιτικό αξίωμα μετά την αποστρατεία του. http://www.onalert.gr/stories/apostratos-pterarxos-epixeirhse-na-metaferei-paranoma-prosfyges-me-aeroplano/48577 χαχα, αιεν υψικρατειν
aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 http://www.onalert.gr/stories/apostratos-pterarxos-epixeirhse-na-metaferei-paranoma-prosfyges-me-aeroplano/48577 χαχα, αιεν υψικρατειν Tι κανουν οι χαμηλοι μισθοι (περικοπες παντου) και η βοηθεια προς τον συνανθρωπο ανεξαρτητου χρωματος και θρησκειας...
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ναι, ακριβυνε και το φαϊ στις λέσχες, δεν έστειλαν με αποσπαση τζάμπα σεβιτόρους, άστα δράμα η κατασταση... 1
tz3s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ασε που τωρα θα χρειαστει να πληρωνουν υπερωριες τους στρατιωτες για να φτιαχνουν, καθαριζουν, προσεχουν τα hotspots
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 οι φαντάροι δεν προκειται να πάρουν τιποτα παραπάνω, σταθερα τα 8€ της ξεφτίλας, οι μονιμάδες κάτι θα πάρουν. Αλλά ειναι σαν να βάζεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, οι περισσότεροι ειναι χριστιανοταλιμπάν, ξενοφοβικοί και απατεωνίσκοι, θα έχουμε τραγελαφικές καταστάσεις πάλι... 4
tritonas00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αλλά ειναι σαν να βάζεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, οι περισσότεροι ειναι χριστιανοταλιμπάν, ξενοφοβικοί και απατεωνίσκοι, θα έχουμε τραγελαφικές καταστάσεις πάλι... Η καλυτερη τους. Ολο το κομπλεξ και τον αυτισμο τους θα βγαλουν πανω στους ανθρωπους... 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Από εκεί που καβατζωναν τα κρουασάν και τα μελια των φαντάρων θα καβατζωνουν των μεταναστών, απλά πράγματα
tz3s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 οι φαντάροι δεν προκειται να πάρουν τιποτα παραπάνω, σταθερα τα 8€ της ξεφτίλας, οι μονιμάδες κάτι θα πάρουν. Αλλά ειναι σαν να βάζεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, οι περισσότεροι ειναι χριστιανοταλιμπάν, ξενοφοβικοί και απατεωνίσκοι, θα έχουμε τραγελαφικές καταστάσεις πάλι... εννοειται πως το λεω ειρωνικα αυτο για τις υπερωριες!!! και προσωπικα οταν θα ερθει η ωρα να μ πουν να παω εγω να φυλαξω τα προβατα θα εχω πενσες πανω μου και θα τις μοιραζω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις