Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να πεις μπραβο ομως δε μπορεις να προσβαλλεις ενα υψιστο ελληνικο ιδανικο.

Το διαβασαμε και αυτο......

• Like 3
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να πεις μπραβο ομως δε μπορεις να προσβαλλεις ενα υψιστο ελληνικο ιδανικο.

Υψιστο!

• Like 1
Δημοσ.

LoL.

Το υψιστο(?) ελληνικό(??) ιδανικό(???) ειναι ο στρατός?

Δηλαδή το πιο σημαντικο,υπεράνω όλων και των πάντων,για όσους εχουν γεννηθει εντος των συγκεκριμένων χιλιομέτρων που ονομάζονται ελλάδα,ειναι τυποι προθυμοι να σκοτωσουν.

Cool story.

Δημοσ.

LoL.

Το υψιστο(?) ελληνικό(??) ιδανικό(???) ειναι ο στρατός?

Δηλαδή το πιο σημαντικο,υπεράνω όλων και των πάντων,για όσους εχουν γεννηθει εντος των συγκεκριμένων χιλιομέτρων που ονομάζονται ελλάδα,ειναι τυποι προθυμοι να σκοτωσουν.

Cool story.

Ειπα ενα υψιστο οχι το υψιστο. Δηλαδη ειναι μεταξυ αλλων υψιστων ιδανικων.

Δημοσ.

Μην τους ακούς φίλτατε.Δεν γνωρίζουν τι περνά ο Έλλην στρατιωτικός για να προστατέψει τα σύνορα της πατρίδος μας.

84κσ

Τελειώνει το μπουρδέλο.

Να καούν τα χακί etc

• Like 1
Δημοσ.

έλα πες αλήθεια δεν έχεις πάει στρατό για να θεωρείς ύψιστο ιδανικό την ρέμουλα και την σαπίλα του ελληνικού στρατού. 

• Like 1
Δημοσ.

έλα πες αλήθεια δεν έχεις πάει στρατό για να θεωρείς ύψιστο ιδανικό την ρέμουλα και την σαπίλα του ελληνικού στρατού.

Υπηρετω και και θελαν να μου δωσουν και απαλλαγη. Αλλα εγω βραχος, δε δεχτηκα.

• Like 3
Δημοσ.

Ένα άλλο ύψιστο ιδανικό είναι η γλώσσα και δη το κομμάτι της γραμματικής που αναφέρεται στους βαθμούς των επιθέτων. Δεν μπορεί να υπάρχουν 5 ύψιστα ιδανικά αλλά μόνο ένα. Γι'αυτό και μιλάμε για ψηλά ιδανικά αντ' αυτού.  

Τώρα το αν στρατός είναι ένα από αυτά...όχι βασικά...ο στρατός δεν είναι ιδανικό, είναι οργανισμός, μια κρατική οντότητα, μια υπηρεσία σαν την ΔΟΥ, μόνο με διαφορετική αρμοδιότητα. Οπότε μην τρελαίνεσαι.  :-)  :-)

• Like 1
Δημοσ.

κάτι τέτοια τους έλεγε ο Tempor και πήγαν να τον βγάλουν Ι5 :D

Βασικά ο ίδιος το είπε. Που τον θυμήθηκες;

Λογικό αν πηγε εκει και τους έλεγε θελω να υπηρετήσω το ύψιστο ελληνικό ιδανικό να τον έστειλαν για Ι5 και ιατρική παρακολούθηση κατευθείαν.

Δημοσ.

Βασικά ο ίδιος το είπε. Που τον θυμήθηκες;

Λογικό αν πηγε εκει και τους έλεγε θελω να υπηρετήσω το ύψιστο ελληνικό ιδανικό να τον έστειλαν για Ι5 και ιατρική παρακολούθηση κατευθείαν.

μου είχε κάνει εντύπωση ότι πήγαν να τον βγάλουν απο μόνοι τους, ο ΕΣ ειναι κουτσοι, στραβοι στον Αγ. Παντελεημονα, πως το καταφερε να θέλουν να τον διώξουν; :D

Ένα άλλο ύψιστο ιδανικό είναι η γλώσσα και δη το κομμάτι της γραμματικής που αναφέρεται στους βαθμούς των επιθέτων. Δεν μπορεί να υπάρχουν 5 ύψιστα ιδανικά αλλά μόνο ένα. Γι'αυτό και μιλάμε για ψηλά ιδανικά αντ' αυτού.  

Τώρα το αν στρατός είναι ένα από αυτά...όχι βασικά...ο στρατός δεν είναι ιδανικό, είναι οργανισμός, μια κρατική οντότητα, μια υπηρεσία σαν την ΔΟΥ, μόνο με διαφορετική αρμοδιότητα. Οπότε μην τρελαίνεσαι.  :-)  :-)

αυτο το λες γιατι υπηρετείς στο πενταγωνο, αν ήσουν στη μέση του πουθενα με τους καραβανάδες να νομίζουν ότι κανένας δεν τους βλέπει θα είχες διαφορετική άποψη...

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Έχω πάρει από πέρσι αναβολή στρατού λόγο σπουδών (ΕΠΑΣ). Η αναβολή είναι μέχρι 2018, εγώ τώρα εδώ και 6 μήνες δουλεύω με ένσημα κανονικά. Όταν παρουσιαστώ θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? μπορεί να διακόψω και την αναβολή αλλά λέω αν θα υπάρξει πρόβλημα που δεν το έκανα νωρίτερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...