Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Με αυτή την λογική να αφήνεις και το σπίτι σου ανοιχτό και τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο... Έλα ρε μεγάλε ο στρατός είναι μια μικρή κοινωνία..θα το καταλάβεις όταν μπεις. Μα δεν μιλαμε για πραγματα αξιας(που εκει υπαρχει μια λογικη),εδω εχουν αναφερθει σε περιστατικα που ο δραστης χρηζει ιατρικης παρακολουθησης.
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μα δεν μιλαμε για πραγματα αξιας(που εκει υπαρχει μια λογικη),εδω εχουν αναφερθει σε περιστατικα που ο δραστης χρηζει ιατρικης παρακολουθησης. Ναι και..ο στρατός θα τον θεραπεύσει?
PC_MAGAS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δηλαδη κανενος δεν του καιγεται καρφι που κυκλοφορει ενας(ή παραπανω) κλεφτομπιχλας ψυχανωμαλος στο στρατοπεδο? ή εστω ενα ανωριμο μαλακιστηρι που μπορει να φερει σε δυσκολη θεση καποιον αλλο φανταρο οταν θα αντιδρασει? και να σου τα κλεψουν θα σ δωσουν αλλα τι νομιζεις θα κανεις θητεια χωρις αρβιλα....αν ειναι τιποτα κινητο τοτε θα το ψαξουν δεν θα σε γραψουν απλα πρεπει να το πεις στον λοχαγο.... να χεις τα ματια σου 400 πχ εμενα εχουν κατακλεψει στο στρατο γιατι ειμαι λιγο πολυ χυμα Μα δεν μιλαμε για πραγματα αξιας(που εκει υπαρχει μια λογικη),εδω εχουν αναφερθει σε περιστατικα που ο δραστης χρηζει ιατρικης παρακολουθησης. 1)Οσους εχω ακουσει να μιλανε για τον στρατο προτεινουν λουκετα,προσοχη στο κεντρο κτλ γιατι κυκλοφορουν κλεφτες.Πολλοι αναφερουν περιστατικα που εχουν κλαπει αρβυλες,παντοφλες,σαγιοναρες,πετσετες και πραγματα που δεν ειναι αξιας.Ποιοι ειναι αυτοι που τα κλεβουν ?Ποιος θα μπει στο κοπο να κλεψει κατι χρησιμοποιημενο που οποιοσδηποτε ανθρωπος οχι θα αδιαφορουσε,αλλα θα σιχαινοταν να το χρησιμοποιησει? 2)Σε περιπτωση κλοπης τι κανεις? Εμένα στην Κύπρο μου κέψαν κράνος να ξεχρεώσουν. Το ίδιο έκανα και εγώ. Η Κύπρος ανακοίνωσε μείωση από 24 στους 17 μήνες Εαν δεν κελισυον και τισ εφεδρείες τότε δεν λέει κάτι για Κύπρο. Στην Κύπρο κάνεις 2 χρόνια και μετά 1 η 2 φορές τον χρόνο φυλάς σκοπία. (Στην 188ΜΜΠ δεν κάναν τίποτα)
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 «Δεν δεχόμαστε τις συγκεκριμένες θέσεις των Τούρκων. Διπλωματικά, όπως πρέπει να κινηθούμε, κινούμαστε και δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος τρόπος... Διαφορετικά, πόλεμος!», είπε ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας την Τετάρτη (09.03.2016) στον ΒΗΜΑ FM. http://www.newsit.gr/politikh/Apisteyti-dilosi-Marda-gia-tin-Toyrkia-I-diplomatiki-lysi-i-polemos-/591673 παρακαλουνται τα μαχιμια του τοπικ και οι υποστηρικτες της υποχρεωτικης θητειας (αρηδες, κτλ. )να επικοινωνησουν με το στρατολογικο τους γραφειο. Ευκαιρια να δειξουν τι έμαθαν στον στρατό Ευκαιρία και για εμάς να τους ξεφορτωθούμε μια και καλή
Tempor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 http://www.newsit.gr/politikh/Apisteyti-dilosi-Marda-gia-tin-Toyrkia-I-diplomatiki-lysi-i-polemos-/591673 παρακαλουνται τα μαχιμια του τοπικ και οι υποστηρικτες της υποχρεωτικης θητειας (αρηδες, κτλ. )να επικοινωνησουν με το στρατολογικο τους γραφειο. Ευκαιρια να δειξουν τι έμαθαν στον στρατό Ευκαιρία και για εμάς να τους ξεφορτωθούμε μια και καλή Εσενα δε θα σε καλεσουν στη γενικη επιστρατευση;
_linuslost_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Βγήκαν και οι μεταθέσεις μας, των εννιαμηνων που είμαστε σε μεταθεσιμα στρατόπεδα! Αντίο πρωτοκλησσι!!!ωραιος καλος πολιτης,σε εστειλαν εκει που ειχες δηλωσει;Αρχηγέ και εγώ όταν είχα φύγει από Χίο με μετάθεση για Θήβα πανηγύριζα , μετά από 3 βδομάδες έκλαιγα και μούντζωνα τον εαυτό μου που δεν είχα δηλώσει αμετάθετο! όπως και να έχει ελπίζω να περάσεις καλύτερα.η χιος ειναι αμεταθετη μανΕννοείται! Το πρωτοκλησσι είναι το δεύτερο κατά σειρά στρατόπεδο της Ελλάδας από το οποίο οι φαντάροι παίρνουν τα περισσότερα μόρια!Οπότε όλοι πήγαμε μέσα στις πόλεις μας, και μάλιστα στα καλύτερα στρατόπεδα!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εσενα δε θα σε καλεσουν στη γενικη επιστρατευση;Μια φορά με κάλεσαν και βρέθηκα να κάνω σκοπιες για να αραζουν τα βυσματα, δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει.
eidikos33 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εννοείται! Το πρωτοκλησσι είναι το δεύτερο κατά σειρά στρατόπεδο της Ελλάδας από το οποίο οι φαντάροι παίρνουν τα περισσότερα μόρια!Οπότε όλοι πήγαμε μέσα στις πόλεις μας, και μάλιστα στα καλύτερα στρατόπεδα! το πρωτο ποιο ειναι? http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=74
Edel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εννοείται! Το πρωτοκλησσι είναι το δεύτερο κατά σειρά στρατόπεδο της Ελλάδας από το οποίο οι φαντάροι παίρνουν τα περισσότερα μόρια!Οπότε όλοι πήγαμε μέσα στις πόλεις μας, και μάλιστα στα καλύτερα στρατόπεδα! Παιχταρά μου πέρυσι ήμουν πρωτοκκλήσι στη 50 ΕΜΑ. Πως είναι εκεί τα πράγματα. Αυτός ο γαμω ανθυπίλαρχος ο καράφλας ο Τόλιος ακόμα εκεί είναι ?
_linuslost_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εγώ ήμουν στο 558... Όχι δεν ήταν αυτός φέτος. Ψιλοχαλια ήταν απλώς ευτυχώς ήμασταν αρκετά άτομα και πήγαιναν πολύ καλά οι υπηρεσίες
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σε ΛΑΤΕΘ ήμουν, πεζικό.. αλλά εκπαιδεύτηκα από μόνος μου σε ανορθόδοξο πόλεμο.. δολιοφθορές στρατιωτικών εγκαταστάσεων και οχημάτων Σου εχουν βγαλει και ταινια για χαρη σου 1)Οσους εχω ακουσει να μιλανε για τον στρατο προτεινουν λουκετα,προσοχη στο κεντρο κτλ γιατι κυκλοφορουν κλεφτες.Πολλοι αναφερουν περιστατικα που εχουν κλαπει αρβυλες,παντοφλες,σαγιοναρες,πετσετες και πραγματα που δεν ειναι αξιας.Ποιοι ειναι αυτοι που τα κλεβουν ?Ποιος θα μπει στο κοπο να κλεψει κατι χρησιμοποιημενο που οποιοσδηποτε ανθρωπος οχι θα αδιαφορουσε,αλλα θα σιχαινοταν να το χρησιμοποιησει? 2)Σε περιπτωση κλοπης τι κανεις? Τωρα ειδικα που ειδαμε μια γευση απο τα χειροτερα απο εποχης κρισης με τα Capital control ολα να τα περιμενεις. Και εγω 330 ΕΣΣΟ(Μυτιληνη)και σε Κεντρο ειχαμε περιστατικο(κλοπη χρηματων Τριπολη κιολας),και μετα στις μοναδες κλασσικα,και στο κεντρο εκπαιδευσης κινητο.
aris1986 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 http://newsone.gr/paraxena/852743- Ελα σας έφερα υλικό να σχολιασετε. Βρείτε τίτλο δικό σας. Παραπληγικος δολοφόνος (ακομα παραγωγικος)κάνει αναβάση με καροτσάκι. 3, 2, 1 Παμεεεε.
aris1986 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Να τος πρωτος πρωτος ο πελατης μας! Γινονται και λαθη με το ανα- και το κατα- οταν γραφεις απο κινητα. Αντε στο δινω αυτο. Περα απο αυτο εχεις να πεις τιποτα αλλο; Εγκρινεις; Πως το βλεπεις; Βγαλε τα αντιμιλιταριστικα σου να γελασουμε σαββατιατικα δεν εχει και καλο καιρο...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις