Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 305 Δ ΕΣΣΟ η τελευταία σειρά που έκανε 12μήνες! Πίκρα έτσι;
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πίκρα έτσι; Όταν ανακοινώθηκε ναι,θυμάμαι πολλοί έπαιρναν αναβολή για να γλιτώσουν τους παραπάνω μήνες.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό είχα ακούσει και εγώ, όπως και ότι τότε δεν έδιναν αναβολές...
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό είχα ακούσει και εγώ, όπως και ότι τότε δεν έδιναν αναβολές... 2-3 παιδιά που ήξερα τις πήραν,οι περισσότεροι δεν ήθελαν να καθυστερήσουν και άλλο την φάση με την θητεία.
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 1)Οσους εχω ακουσει να μιλανε για τον στρατο προτεινουν λουκετα,προσοχη στο κεντρο κτλ γιατι κυκλοφορουν κλεφτες.Πολλοι αναφερουν περιστατικα που εχουν κλαπει αρβυλες,παντοφλες,σαγιοναρες,πετσετες και πραγματα που δεν ειναι αξιας.Ποιοι ειναι αυτοι που τα κλεβουν ?Ποιος θα μπει στο κοπο να κλεψει κατι χρησιμοποιημενο που οποιοσδηποτε ανθρωπος οχι θα αδιαφορουσε,αλλα θα σιχαινοταν να το χρησιμοποιησει? 2)Σε περιπτωση κλοπης τι κανεις?
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εγω προβλεπω να μειωνεται κ αλλο Η Κύπρος ανακοίνωσε μείωση από 24 στους 17 μήνες
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δε σου περνάει απ' το μυαλό ότι κυκλοφορούν και μαλακιστήρια έτσι; Αλλά και εσκεμμένα να μη γίνει, μπορεί κάλλιστα να γίνει τυχαία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 [quote name="Muchacho" post="54708609" timestamp="145754 2)Σε περιπτωση κλοπης τι κανεις? Το λες στον λοχαγο και αυτός σε γράφει στα @@ του 1
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το λες στον λοχαγο και αυτός σε γράφει στα @@ του Δηλαδη κανενος δεν του καιγεται καρφι που κυκλοφορει ενας(ή παραπανω) κλεφτομπιχλας ψυχανωμαλος στο στρατοπεδο? ή εστω ενα ανωριμο μαλακιστηρι που μπορει να φερει σε δυσκολη θεση καποιον αλλο φανταρο οταν θα αντιδρασει?
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και τι θες να γίνει να ψάξουν τα πράγματα του καθενός; Στην καλύτερη θα φας κράξιμο γιατί δεν προσέχεις τα πράγματα σου, στην χειρότερη ομαδικό καψωνι γιατί υπάρχουν κλέφτες μεταξύ σας.
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δηλαδη κανενος δεν του καιγεται καρφι που κυκλοφορει ενας(ή παραπανω) κλεφτομπιχλας ψυχανωμαλος στο στρατοπεδο? ή εστω ενα ανωριμο μαλακιστηρι που μπορει να φερει σε δυσκολη θεση καποιον αλλο φανταρο οταν θα αντιδρασει? και να σου τα κλεψουν θα σ δωσουν αλλα τι νομιζεις θα κανεις θητεια χωρις αρβιλα....αν ειναι τιποτα κινητο τοτε θα το ψαξουν δεν θα σε γραψουν απλα πρεπει να το πεις στον λοχαγο.... να χεις τα ματια σου 400 πχ εμενα εχουν κατακλεψει στο στρατο γιατι ειμαι λιγο πολυ χυμα
tz3s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ιστορία από το κέντρο.. Μια σειρά μου είχε αφήσει μια σακούλα με τις 2 έξτρα παραλλαγές του κάτω από το κρεβάτι. Ακούστηκε ότι σκάει ξαφνική εφοδος από τον διοικητή στους θαλαμους την ώρα π είχαν παρελαση. Δίνουν σήμα στο γιωτα του θαλαμους που κλασικά μένει πίσω όλη μέρα να μαζέψει το θάλαμο και να πετάξει τα σκουπίδια. Πέταξε όλη την σακούλα μέσα στον κάδο και πριν προλάβει να το δει ο φίλος μου τα είχε μαζέψει σκουπιδιαρικο. Το είπε στον διοικητή και αυτός πέθανε στα γέλια! Και τελικά πήγε αγόρασε παραλλαγές απέξω
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δηλαδη κανενος δεν του καιγεται καρφι που κυκλοφορει ενας(ή παραπανω) κλεφτομπιχλας ψυχανωμαλος στο στρατοπεδο? ή εστω ενα ανωριμο μαλακιστηρι που μπορει να φερει σε δυσκολη θεση καποιον αλλο φανταρο οταν θα αντιδρασει? Με αυτή την λογική να αφήνεις και το σπίτι σου ανοιχτό και τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο... Έλα ρε μεγάλε ο στρατός είναι μια μικρή κοινωνία..θα το καταλάβεις όταν μπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις