Lazlow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ποιες ειναι οι επιπτωσεις αν αρνηθεις να μπεις στρατο;
j0hnn1e Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ποιες ειναι οι επιπτωσεις αν αρνηθεις να μπεις στρατο; Πίσα και πούπουλα για αρχή και μετά δεν θες να ξέρεις
andreapaog328 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Φυσικά και υπάρχει θέμα διαβάθμισης αλλά έχουν κάνει τους κανονισμούς σωβρακο, οπότε τους βολεύει τους εφαρμόζουν και οπότε δεν τους βολεύει τους ξεχνούν. Θα καμπανιασουν τον φαντάρο αν έχει κινητό με κάμερα αλλά θα του αναθεσουν διαβαθμισμενα έγγραφα αρκεί να μην τα αναλάβουν οι ίδιοι... τουλάχιστον εκει που ημουνα γω μια χαρα τον τηρουσαν τον κανονισμο.
Katalyst Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 οποιος ξερει να μου απαντησει συντομα γιατι φευγω αυριο το απογευμα... 1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω; 2)γυαλια ηλιου να παρω; 3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες; 4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε; 5)dactarin να παρω; 6)pubex να παρω; 7)strepsils να παρω; 8)ποσα γαντια μιας χρησεως; 9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο; 10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω; 11)σακουλες για απλυτα ποιες να παρω; 12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει; 13)σεντονι χρειαζεται; 14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται; 15)πετσετες να παρω; 16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα; 17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε; 18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται; 19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε; 20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται; 21)ωτοασπιδες χρειαζεται; ευχαριστω πολλυ οσοι μου απαντησουν ρίξε μια ματιά εδω http://www.netmode.ntua.gr/~gkoutep/myarmy/ είναι η γνωστή και περιβόητη λίστα του Ματσάκη! έχει αρκετά απ αυτά που θα χρειαστείς, προσωπικά δεν τα χρειάστηκα όλα αυτά, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορεί να χρειαστεί 1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω; έτυχε να παω σε μονάδα με χιονια και δεν είχα πάρει καμία, είχα πάρει όμως 2 ισοθερμικές και ήταν μπόμπα 2)γυαλια ηλιου να παρω; δεν είν απαραίτητα για τις υπηρεσίες, δεν ξερω αν θα τα επιτρεπουν κει που θα πας, για εξόδους ναι 3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες; θα δοκιμάσεις και θα δεις 4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε; ρε ήμαρτον 9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο; μπορεί να σου φανεί χρήσιμο 10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω; 12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει; μαλλον όχι , αλλά στα ελληνικά στρατα ποτέ δεν ξες, πιο χρήσιμο θα ταν να παρεις κανα μαχαιροκουταλοπήρουνο σουγια μου χε χρειαστεί σ1 φυλάκιο που μασταν πολλοί κ δεν φτάσαν τα σερβίτσια 13)σεντονι χρειαζεται; δεν ειν κακό να πάρεις, μπορεί να σου πρήξει τα ούμπαλα κάνεις καραβανας αμα τα δει αλλά στα @@ σου 14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται; βαφτα και με μανο ότι σε βολεύει 15)πετσετες να παρω; 16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα; τρολ ερώτηση; 17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε; εννοείται ότι χρειάζεται 18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται; ουρίστε; 19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε; double edged razor της προτιμησής σου,αυτό με τις ορθογώνιες λεπίδες που χαν και πιο παλιά, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς και να μην ξέρεις δεν έγινε και τπτ απλα πηγαινε το αργά και απαλά γι' αρχη, σουπερ οικονομικό και μακραν καλύτερη ποιότητα ξυρίσματος απ αυτά με τις 50λεπίδες 20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται; 21)ωτοασπιδες χρειαζεται; αν έχεις ευαίσθητή ακοή ή αν θεωρείς ότι είσαι υποψήφιος για ακουστικό τραύμα όταν πάτε για βολές (όχι μπάσκετ ) παρε, καμιά φορά δίνει ο στρατός ωτοασπίδες μιας χρήσεως ή και βαμβάκι! ή και τίποτα μάλλον όπως έχει καταντήσει τώρα τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν πρακτικό να παρεις αυτες με το σκοινακι τεσπα το θέμα είναι ν' ακους και τα παραγγέλματα, κι αμα εχεις τερμα βουλωμένα τ' αυτιά ίσως να μην τ' ακους
ParhsG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 οποιος ξερει να μου απαντησει συντομα γιατι φευγω αυριο το απογευμα... 1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω; 2)γυαλια ηλιου να παρω; 3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες; 4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε; 5)dactarin να παρω; 6)pubex να παρω; 7)strepsils να παρω; 8)ποσα γαντια μιας χρησεως; 9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο; 10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω; 11)σακουλες για απλυτα ποιες να παρω; 12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει; 13)σεντονι χρειαζεται; 14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται; 15)πετσετες να παρω; 16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα; 17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε; 18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται; 19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε; 20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται; 21)ωτοασπιδες χρειαζεται; ευχαριστω πολλυ οσοι μου απαντησουν 1)Ερχεται καλοκαίρι. Εβγαλα όλο το 9 μηνο χωρις μακρυμάνικο ουτε μια φορα. Λογικά οι 2 του στρατου θα σε βγάλουν.Παρε κοντομάνικα για το καλοκαίρι να έχεις. 2)Παρε 3)Οτι σου κάνει καλυτερα 4)Αν βρωμας πάρε 5)οχι 6)οχι 7)ναι 8)παρε καμποσα 9)dunno 11)παρε sanitas που κλείνουν με κορδόνι και ειναι φτηνες 12)οχι 13)αναλογα. αν δεν έχεις πρόβλημα να κοιμάσε πάνω σε κουβέρτα που δεν έχει πλυθεί ποτέ μη πάρεις 14)οχι 15)του στρατου ειναι λιγο μουφα. οι περισσότεροι έχουν δικες τους 16)αν πας κέντρο εξαρτάται πόσα χαλας. Εγω δε θα έπερνα πάνω απο 100. 17)πάρε κάποιο μη αυτογυάλιστο για να τις κρατήσεις σε καλη κατασταση 18)βρίσκεις φτηνα απο το ΚΨΜ αλλα προσωπικά ποτε δε το έβαλα 19)οτι σε βολεύει. εγω ειχα βολευτει με gillete με 2 λεπίδες 20)οχι 21)μπορει στη βολή ή το βράδυ αν δεν μπορείς να κοιμηθείς απο τα ροχαλητα
tz3s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έβγαλε όλο το στρατό χωρίς μακρυμανικο λέει... Φαντάσου τι βύσμα και τι γιωτας θα είσαι! Θα είσαι σε κάνα γραφείο στο ΓΕΣ και ένοπλη υπηρεσία δεν θα έχεις δει για να το έκανες αυτό! Θέλει τουλάχιστον 3 μακρ. Ένα για κάθε φορά, ένα πλύσιμο και άλλο ένα έξτρα (μερικές φορές για το βράδυ αν Δν δουλεύουν τα καλοριφερια)
Typhoon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Φυσικά και υπάρχει θέμα διαβάθμισης αλλά έχουν κάνει τους κανονισμούς σωβρακο, οπότε τους βολεύει τους εφαρμόζουν και οπότε δεν τους βολεύει τους ξεχνούν. Θα καμπανιασουν τον φαντάρο αν έχει κινητό με κάμερα αλλά θα του αναθεσουν διαβαθμισμενα έγγραφα αρκεί να μην τα αναλάβουν οι ίδιοι... Μπορεί αλλα εγώ δεν το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Μονο υποψίες έχω, αλλα μπορεί όντως να μην είναι τίποτα διαβαθμισμένο σε αυτά που κάνω ή να είναι κάτι που επιτρέπεται να δω. Όπως και να έχει, αν δεν ανησυχούν αυτοί μια, εγώ δεν ανησυχώ δέκα, οπότε δεν ασχολούμαι και εγώ!
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρε φίλε; λουκέτο για τις αρβύλες; εγώ νόμιζα για τα καλά-πολιτικά παπούτσια. Σκέψου ότι τις φοράς όλη μέρα. Ποιος στο πέος θα στις πάρει τη νύχτα; Eδώ ρε έκλεβαν ξυραφάκια τα οποία ήταν και χρησιμοποιημένα, στην αρβύλα θα κολλήσουν; Τα πάντα κλέβουν, τώρα αν ξέρετε ο ένας τον άλλο, που είναι και το πιο πιθανό στην μονάδα, είστε ένας και ένας, εκεί ναι, είναι εξαιρετικά δύσκολο. ποιες ειναι οι επιπτωσεις αν αρνηθεις να μπεις στρατο; Οι επιπτώσεις κυρίως είναι στο θέμα εργασίας έπειτα καθώς κάποιοι εργοδότες, επιχειρήσεις ζητάνε το απολυτήριο του στρατού. Καλό θα ήταν να μην το αποφύγεις, εκτός αν πραγματικά έχεις σοβαρό λόγο να μην υπηρετήσεις, ή έχεις δική σου επιχείρηση έτοιμη, οπότε δεν σε νοιάζει. Δεν είναι και τίποτα πλέον οι 9 μήνες εκ των οποίων άντε τους 7 μήνες(βαριά) υπηρετείς ουσιαστικά. ΥΓ/συμβουλή: Aν ο λόγος που δεν θέλεις να πας είναι γιατί έχεις ακούσει διάφορα για τον στρατό, απλά πήγαινε και υπηρέτησε. Τα ψέματα που ακούς/θα ακούς από ναυτικούς, φαντάρους κτλ είναι τόσα πολλά που δεν φαντάζεσαι.. Ανέφερα απλά δυο κατηγορίες που θα ακούς τα περισσότερα.. Παραπληροφόρηση επίσης, εσκεμμένη ή μη.. 1
suffocater Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τιποτα μην πάρεις. Φροντίζει για όλα ο στρατός. Τhx,γέλασα αρκετά. 2
tz3s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά κυκλοφορεί στο στρατόπεδο π πήρα μετάθεση τώρα ότι ένας διοικητής διώχνει τους φανταρους με τις άδειες τους ένα μήνα πριν απολυθουν γιατί λέει βγήκε εντολή.. Τι μλκιες είναι αυτές; Εννοώ ότι ένα μηνα πριν απολυθουν θα πρέπει να έχουν πάρει τις άδειες τους
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 μάλλον καποια άσκηση παιζει αυτές τις μέρες και θέλει να έχει κοσμο στο στρατοπεδο τότε.... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έβγαλε όλο το στρατό χωρίς μακρυμανικο λέει... Φαντάσου τι βύσμα και τι γιωτας θα είσαι! Θα είσαι σε κάνα γραφείο στο ΓΕΣ και ένοπλη υπηρεσία δεν θα έχεις δει για να το έκανες αυτό! Θέλει τουλάχιστον 3 μακρ. Ένα για κάθε φορά, ένα πλύσιμο και άλλο ένα έξτρα (μερικές φορές για το βράδυ αν Δν δουλεύουν τα καλοριφερια) Ι1 στον Εβρο χωρις βυσμα και χωρις ενοπλη υπηρεσια. Εφυγαν ολα βυσματα και εμεινε το ΓΕΠ χωρις ατομα και πηραν δυο φανταρους που ειχαν δηλωσει πληροφορικη και αφου μιλησαμε με τους υπευθυνους τοτε κρατησαν εμενα. Μερικες φορες δεν ειναι θεμα βυσματος αλλα και τυχης. Αργοτερα μου ειπε γνωστος οτι ενα βυσμα του ηθελε ατομα στην Αθηνα δεν πηγα ποτε! Αλλα ναι μακρυμανικο φορουσα . Επισης ειναι και λιγο στο ατομο το θεμα κρυο Μπορεί αλλα εγώ δεν το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Μονο υποψίες έχω, αλλα μπορεί όντως να μην είναι τίποτα διαβαθμισμένο σε αυτά που κάνω ή να είναι κάτι που επιτρέπεται να δω. Όπως και να έχει, αν δεν ανησυχούν αυτοί μια, εγώ δεν ανησυχώ δέκα, οπότε δεν ασχολούμαι και εγώ! Συνηθως οταν παιζεις με απορρητα εγγραφα κτλ υπογραφεις κατι χαρτια οτι διαχειριζεσαι εγγραφα μεχρι αυτο το βαθμο. Εγω λογο ΓΕΠ ειχα υπογραψει αλλα μερικες φορες εμπενα μεχρι και στο ΕΤΝΑ που εκει δεν μπαινει κανεις που δεν ειναι στα χαρτια. Ρε παιδιά κυκλοφορεί στο στρατόπεδο π πήρα μετάθεση τώρα ότι ένας διοικητής διώχνει τους φανταρους με τις άδειες τους ένα μήνα πριν απολυθουν γιατί λέει βγήκε εντολή.. Τι μλκιες είναι αυτές; Εννοώ ότι ένα μηνα πριν απολυθουν θα πρέπει να έχουν πάρει τις άδειες τους Γενικα παντα ισχυε κατι τετοιο γιατι συνηθως εφευγαν ολοι μαζι στο τελος και δεν ειχαν ατομα για υπηρεσιες. Τωρα το οτι δεν εφαρμοζοταν ειναι αλλο 3
ParhsG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έβγαλε όλο το στρατό χωρίς μακρυμανικο λέει... Φαντάσου τι βύσμα και τι γιωτας θα είσαι! Θα είσαι σε κάνα γραφείο στο ΓΕΣ και ένοπλη υπηρεσία δεν θα έχεις δει για να το έκανες αυτό! Θέλει τουλάχιστον 3 μακρ. Ένα για κάθε φορά, ένα πλύσιμο και άλλο ένα έξτρα (μερικές φορές για το βράδυ αν Δν δουλεύουν τα καλοριφερια) Μαγκιά μου. Με τις ζέστες που είχε φετος νοέμβριο έβγαινα με κοντομάνικο στη σαμο το βράδυ έξοδο αντε καμια ζακέτα. Ιανουάριο χρειάστηκε αλλά δε μου έκανε το μέγεθος και έβαζα κατι δικο μου. Οπότε θεωρώ μιας και θα περάσει καλοκαίρι αρκούν τα 2 του στρατού. Αντε να πάρει άλλο 1-2 μαξ. Ενώ απο τα άλλα θες πολλά λογω λιωσίματος απο τη ζέστη
testtesttest Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οι επιπτώσεις κυρίως είναι στο θέμα εργασίας έπειτα καθώς κάποιοι εργοδότες, επιχειρήσεις ζητάνε το απολυτήριο του στρατού. καμια σχεση απλα. μην παραπληροφορεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις