Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίτηδες σας αφήνουν να δείτε "απόρρητα" μηνύματα γιατί άν τα βλέπετε εσείς θα τα βλέπουν και οι τούρκοι.. και έτσι μεταδίδουν ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες.. άσε να τα ξέρουμε εμείς καλύτερα..  

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν.. Πρώτων 62κσ

Ειμαι δβ... Έχω δει αμέτρητα απόρρητα! Το θέμα είναι ότι είναι γελοίο τα περισσότερα από αυτά να θεωρούνται απόρρητα!! Αντε μερικές κινήσεις να τις καταλάβω! Αλλά το να βάζουν κάτι γελοίες ασκήσεις απόρρητο και άκρως απόρρητο?

Δεν υπάρχει απόρρητο στον στρατό! Εδώ πάνω στον Έβρο δουλεύουν πομακοι και μεμετια σαν εποπ!!!

Δημοσ.

Η Ιντρακομ Ντιφενς έχει εφοδιάσει το Στρατό με υπερσύγχρονα συστήματα τηλεπικοινωνιών και δέν υπάρχει φόβος.. για να μήν αναφέρω ελληνικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (ECM, ELINT/SIGINT).. GPS jammers, κτλ.

Απλά αυτά δέν τα δίνουν στους έφεδρους και εποπ να τα χειριστούν για ευνόητους λόγους..

Δημοσ.

Αχ ρε καημένο μικρό... 

μπορεί να γνωρίζεις καλύτερα γράμματα και να τα πας καλύτερα με την τεχνολογία από αυτούς τους 40-50+ στον στρατό, αλλά ο 50αρης έχει κάνει μαθήματα ζωής. Ξέρει τι κάνει. Για να έχεις ένας απλός φαντάρος στα χέρια του απόρρητα έγγραφα, σκατά απόρρητα είναι.

Δημοσ.

Επίτηδες σας αφήνουν να δείτε "απόρρητα" μηνύματα γιατί άν τα βλέπετε εσείς θα τα βλέπουν και οι τούρκοι.. και έτσι μεταδίδουν ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες.. άσε να τα ξέρουμε εμείς καλύτερα..

Εσύ από που τα ξέρεις;
Δημοσ.

από τη θητεία μου στον ένδοξο ελληνικό Στρατό στη πρώτη γραμμή του μετώπου! Ο διοικητής μου ήταν των Διαβιβάσεων και μας τα εξηγούσε.. απλά όταν μας έκαναν επιθεώρηση απο τη Ταξιαρχεία είχε ξεχάσει να φορτίσει τις μπαταρίες των ασυρμάτων..

Δημοσ.

Σε ΛΑΤΕΘ ήμουν, πεζικό.. αλλά εκπαιδεύτηκα από μόνος μου σε ανορθόδοξο πόλεμο.. δολιοφθορές στρατιωτικών εγκαταστάσεων και οχημάτων  

• Like 1
Δημοσ.

αν πας τέταρτη μοίρα (το λεγόμενο "ξενοδοχείο"), είναι στον ίδιο όροφο με τους θαλάμους. τώρα τι γίνεται στις υπόλοιπες μοίρες δεν γνωρίζω, αλλά σίγουρα είναι πιο παλιά τα κτίρια στις άλλες.

την πρώτη μέρα θα σας δώσουν (χωρίς να είναι απόλυτο γιατί αυτά αλλάζουν από εσσό σε εσσό, τα βασικα μένουν ίδια). 3 περισκελίδες (παντελόνια), 3 χιτώνια, 1 τζάκετ, 1 τζόκει, 1 μπερε, 3 ζευγάρια κάλτσες, 1 ζευγάρι άρβιλα, 1 ζώνη, 3 κοντομάνικα φανελάκια,2 μακρυμάνικα φανελάκια, 1 πετσέτα μικρή/μεσαία/μεγάλη, 1 βρακί, 1 ταμπελάκι ονόματος,και μια εσωτερική επένδυση πάνω κάτω. + σαπουνοθηκη + παγουρίνο + λουκάνικο.

η 3η μοιρα ειναι αυτη που ονομαζουν ξενοδοχειο..Στην 4η μοιρα ειναι τα μπανια στο ιδιο οροφο με τους θαλαμους.Βασικα αν δν κανω λαθος σε ολες τοις μοιρες τα μπανια ειναι στον ιδιο οροφο με τους θαλαμους..

Η 3η μοιρα εχει οντως τις καλυτερες εγκαταστασεις εχει ενα μειον ομως...δεν εχει μπριζες μεσα στα δωματια..σε σημειο που φορτιζουν ολοι τα κινητα τους σε ενα καρτοτηλεφωνο εξω απο τους θαλαμους αλλα μεσα στο κτηριο!Στην 4η μοιρα στην Β΄ Πυρχια που ημουν εγω στον θαλαμο ειχαμε 2 μπριζες..οποτε με πολυμπριζα ειμαστε ολοι μια χαρα!

Δημοσ.

Οι μονάδες επιστράτευσης τι λένε? Γνωστές και ως ΜΕ.

Έχω ακούσει από ζωάρα μέχρι φουλ χώσιμο....χμμ

Δημοσ.

η 3η μοιρα ειναι αυτη που ονομαζουν ξενοδοχειο..Στην 4η μοιρα ειναι τα μπανια στο ιδιο οροφο με τους θαλαμους.Βασικα αν δν κανω λαθος σε ολες τοις μοιρες τα μπανια ειναι στον ιδιο οροφο με τους θαλαμους..

Η 3η μοιρα εχει οντως τις καλυτερες εγκαταστασεις εχει ενα μειον ομως...δεν εχει μπριζες μεσα στα δωματια..σε σημειο που φορτιζουν ολοι τα κινητα τους σε ενα καρτοτηλεφωνο εξω απο τους θαλαμους αλλα μεσα στο κτηριο!Στην 4η μοιρα στην Β΄ Πυρχια που ημουν εγω στον θαλαμο ειχαμε 2 μπριζες..οποτε με πολυμπριζα ειμαστε ολοι μια χαρα!

Το 2008 ήμουνα στην 2η Μοίρα Γ Πυροβολαρχία, τα μπάνια ήτανε στο ισόγειο,εντάξει στην Θήβα σαν νέος κάνεις ζωάρα,σκοπιά και περίπολα άνετα..ειδικά το περίπολο που ήτανε και μεγάλο φίδιαζες για πλάκα.

Οι μονάδες επιστράτευσης τι λένε? Γνωστές και ως ΜΕ.

Έχω ακούσει από ζωάρα μέχρι φουλ χώσιμο....χμμ

Είχα πάρει μετάθεση στην 74 ΜΕ που είναι μέσα στο ΚΕΠΒ,από υπηρεσίες χαλαρά και τα στελέχη τούφα..το θέμα είναι τα βύσματα σε τρώνε για πλάκα..Αύγουστο είχα φάει 17 ημέρες εμπλοκή επειδή έπαιρναv κάτι βύσματα όλο άδειες..ε φρικάρεις όσο να ναι,ειδικά άμα ξέρεις πως σε 40 λεπτά είσαι Αθήνα.

Το καλό ήτανε πως ο διοικητής υπέγραφε ο,τι εξοδόχαρτα να ναι..δηλαδή είχα έξοδο το Σάββατο και την Κυριακή είχα σκοπιά 4 το μεσημέρι,έμπαινα 15:30 :P δεν κοιτούσε τι γράφανε πάνω τα εξοδόχαρτα απλά τα υπέγραφε.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει θέμα διαβάθμισης...Αυτά πάνω στα οποία δουλεύω εγώ ειναι διαβαθμισμένα αλλα δεν μου το έχουν παρουσιασει ως πρόβλημα, οπότε κάνω και εγώ τον κινέζο...

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει θέμα διαβάθμισης αλλά έχουν κάνει τους κανονισμούς σωβρακο, οπότε τους βολεύει τους εφαρμόζουν και οπότε δεν τους βολεύει τους ξεχνούν. Θα καμπανιασουν τον φαντάρο αν έχει κινητό με κάμερα αλλά θα του αναθεσουν διαβαθμισμενα έγγραφα αρκεί να μην τα αναλάβουν οι ίδιοι...

Δημοσ.

οποιος ξερει να μου απαντησει συντομα γιατι φευγω αυριο το απογευμα...

1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω;

2)γυαλια ηλιου να παρω;

3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες;

4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε;

5)dactarin να παρω;

6)pubex να παρω;

7)strepsils να παρω;

8)ποσα γαντια μιας χρησεως;

9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο;

10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω;

11)σακουλες για απλυτα ποιες να παρω;

12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει;

13)σεντονι χρειαζεται;

14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται;

15)πετσετες να παρω;

16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα;

17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε;

18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται;

19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε;

20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται;

21)ωτοασπιδες χρειαζεται;

ευχαριστω πολλυ οσοι μου απαντησουν

21) Ναι στιν βολές είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ

17)Ναι

1) Καμία 10ρια

9) Για κανα σήμα ναι, δεν είναι δύσκολο απλά ζήτα απ' την μάνα σου.

7) Καλύτερα Depon στάνταρτ θα κρυολογήσεις.

19)Επειδή θα ξυρίζεσαι καλύτερα ένα ακριβό η ηλεκτρική.

13) Αναλόγως οι κουβέρτες στο στρατό έχουν 10 κιλά σκόνη.

8) Θα σας δώσουν εκεί

11) Πάρε ένα ρολό και θα δεις.

12) θα έχουν τα μαγειρία.

20) Σημειωματάριο αναλόγως περισσότερο όταν πας στην μονάδα κάνα στύλο για περίπολο & σκοπιές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...