Nikosgiann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 οποιος ξερει να μου απαντησει συντομα γιατι φευγω αυριο το απογευμα...(ειχα μπει περσυ ακριβως) 1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω; δε θα παιρνα στη θεση σου,ανοιγει ο καιρος ,θα σου φτασουν της χορηγησης 2)γυαλια ηλιου να παρω; 3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες; ναι,να βαλεις καλους πατους οπως κ δηποτε 4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε; ειχα παρει την μπλε απο super 5)dactarin να παρω; 6)pubex να παρω; 7)strepsils να παρω; στο κεντρο θα σου χρειαστει ναι,με τη φωνη δε παιζουμε 8)ποσα γαντια μιας χρησεως; ειχα παρει ενα κουτι εγω γιατι δε βρηκα σε μικρες ποσοτητες ,αλλα γενικα εδινε ο ενας στον αλλο,μετα εγω τα αφησα στη μοναδα..ενδεχομενως υπερβολη,αλλα να που ολοι ζηταγανε και αν δεν εχεις θα ευχοσουν καποιες φορες να ειχες 9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο; ναι και ναι 10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω; 11)σακουλες για απλυτα ποιες να παρω; 12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει; οχι 13)σεντονι χρειαζεται; εννοειται 14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται; 15)πετσετες να παρω; ναι 16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα; 17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε; εγω ειχα παρει βαζελινη και ενα μικρο σφουγγαρακι,γυαλιζει μπαμ μπαμ 18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται; θα λεγα οχι 19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε; 20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται; μπα 21)ωτοασπιδες χρειαζεται; θα σου δωσουν, αλλα αν βρεις καλυτερες να παρεις..δε μπορεις να φανταστεις τι ροχαλητο παιζει..μετα το συνηθηζεις βεβαια κ εισαι πτωμα κ κοιμασαι ευχαριστω πολλυ οσοι μου απαντησουν καλη θητεια ,αν δε δωσεις σημασια θα περασεις μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Typhoon στο 487 είσαι? ΓΕΣ/ΚΕΠΙΚ ? Ναι, 487 είμαι αλλά όχι στο ΚΕΠΙΚ, είμαι στη ΔΔΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosPapaas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δύο παρατηρήσεις: α) Δεν είπα ότι είναι μάπα, τη δουλειά του την κάνει, απλώς έχει κάποια σφάλματα που είναι τυπικά για καινούργιους πληροφορικάριους που δεν έχουν δουλέψει σε μεγάλα project. β) Καλό θα ήταν γενικά να ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος στη ζωή του πριν πεταχτείς να πεις την σοφία σου. Αν δεν ξέρεις, δεν μιλάς. Μπορεί να ξέρει όντως κάτι παραπάνω. Μπορεί όντως να αλλάξει η κατάσταση ραγδαία, όπως έχει συμβεί σε πολλούς στο στρατό. Η σωτηρία μου σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ως 35χρονος μπορώ από χθες να εξαγοράσω όποτε θέλω και να πάω σπίτι και αν ζορίσει έστω και λίγο η κατάσταση τότε πήρα τον πούλο μου και τα λέγαμε. Δεν είναι σοφία ή έξυπνα λόγια. Συγνώμη που, είδα κάποιον "κλασικό έλληνα 'εγώ τα ξέρω καλύτερα' " και απάντησα. ΥΓ: Το πιστεύω ότι ξέρεις κάτι παραπάνω από αρκετούς που περνάνε εκεί. Αφου διαβάζω ότι βάζουν και με άσχετα πτυχία. Εγώ απλά σχολίασα/παρατήρησα το φαινόμενο που εμείς οι Έλληνες ΠΑΝΤΑ σχολιάζουμε τους άλλους. Τέσπα, σταματάμε εδώ γιατί θα πάμε Off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ναι, 487 είμαι αλλά όχι στο ΚΕΠΙΚ, είμαι στη ΔΔΒ. αγαπάμε κοκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 οποιος ξερει να μου απαντησει συντομα γιατι φευγω αυριο το απογευμα... 1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω; 2)γυαλια ηλιου να παρω; 3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες; 4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε; 5)dactarin να παρω; 6)pubex να παρω; 7)strepsils να παρω; 8)ποσα γαντια μιας χρησεως; 9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο; 10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω; 11)σακουλες για απλυτα ποιες να παρω; 12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει; 13)σεντονι χρειαζεται; 14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται; 15)πετσετες να παρω; 16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα; 17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε; 18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται; 19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε; 20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται; 21)ωτοασπιδες χρειαζεται; ευχαριστω πολλυ οσοι μου απαντησουν 1) μια η καμία ( κατά το πασχα θα έρθει η διαταγή για μάζεμα στα μανίκια) 2) επιτρέπονται τα μαύρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις όλο και κάποιος μπαγλαμάς θα σου την πει ( για μέσα μιλάω στις εξόδους φόρα και ροζ άμα θες) 3) και εγώ 42.5 φοράω αλλα πήρα 43 και ημουν μια χαρα ( οπωσδήποτε πάτους να πάρεις) 4) οποία ναναι 5) 6) 7) 8) κανένα 9) ναι και ναι 10) αμα θες παρε 11) του supermarket τις τσάμπα 12) οχι 13) μεγάλη μαγκιά το σεντονακι και το καλοκαίρι άλλο ένα για να σκεπάζεσαι και είσαι άρχοντας 14) οχι 15) αυτές που θα σου δώσουν είναι καινούργιες αλλά πάρε και εσύ μερικες 16) αν πας αυλωνα έχει ατμ οπότε πάρε λίγα και αν χρειαστείς τραβάς ( στα άλλα κέντρα δεν ξέρω) 17) του στρατού είναι κορυφαίο σε συνδυασμό με μια κάλτσα - καλτσόν 18) πάρε καμια 10ρια λαστιχάκια απο σαλάμια και κασέρια μην δινεις τσαμπα λεφτα σε χαζομαρες 19) αυτα τo gillette fusion proglide ειναι πολυ καλο αλλά κοστίζει 20) οχι 21) οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosPapaas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 το σημαντικότερο δεν είπατε στο παιδί. χαρτί υγείας. Δεν έχει χαρτί υγείας ο στρατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Να προσθέσω τα παρακάτω - Μωρομάντηλα - Μικρό φακό - Πάτους σιλικόνης(οι απλοί δεν κάνουν δουλειά). - 4-5 λουκέτα, το ένα με μακρύ λαιμό για τις αρβύλες. - Να έχεις μπόλικα κέρματα Καλή θητεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δύο παρατηρήσεις: α) Δεν είπα ότι είναι μάπα, τη δουλειά του την κάνει, απλώς έχει κάποια σφάλματα που είναι τυπικά για καινούργιους πληροφορικάριους που δεν έχουν δουλέψει σε μεγάλα project. Δεν υπάρχει θέμα ασφαλειας πληροφοριών; Οι φαντάροι δεν έχουν διαβάθμιση για να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες. Αν μόνο φαντάροι γράφουν κώδικα, δεν νομίζω ότι τηρούνται οι κανονισμοί περί διαβάθμισης. Αν και προκειμένου οι μονιμαδες να μην δουλέψουν αυτά είναι δευτερεύοντα θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 οποιος ξερει να μου απαντησει συντομα γιατι φευγω αυριο το απογευμα... 1)μακρυμανικες παραλλαγης ποσες να παρω; 2)γυαλια ηλιου να παρω; 3)φοραω 42.5 αθλητικα να παρω 43.5 αρωυλες; 4)πουδρα για ποδια ποια προτεινετε; 5)dactarin να παρω; 6)pubex να παρω; 7)strepsils να παρω; 8)ποσα γαντια μιας χρησεως; 9)σετ ραπτικης να παρω; αν δεν εχω ξαναραψει ειναι ευκολο; 10)πρασινο σαπουνι σκονη να παρω; 11)σακουλες για απλυτα ποιες να παρω; 12)σφουγγαρι για τα μαγειρια θα χρειαστει; 13)σεντονι χρειαζεται; 14)αυτοκολλητα να βαζω πανω στα κλειδια για να μη τα μπερδευω χρειαζεται; 15)πετσετες να παρω; 16)νεσεσσερ με ποσα λεφτα; 17)βερνικι για αρβυλα χρειαζεται; τι προτεινετε; 18)λαστιχακι για να μαζευω το παντελονι χρειαζεται; 19)ποιο ξυραφακι μου προτεινετε; 20)αδιαβροχο σημειωματαριο χρειαζεται; 21)ωτοασπιδες χρειαζεται; ευχαριστω πολλυ οσοι μου απαντησουν Τιποτα μην πάρεις. Φροντίζει για όλα ο στρατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosPapaas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Να προσθέσω τα παρακάτω - Μωρομάντηλα - Μικρό φακό - Πάτους σιλικόνης(οι απλοί δεν κάνουν δουλειά). - 4-5 λουκέτα, το ένα με μακρύ λαιμό για τις αρβύλες. - Να έχεις μπόλικα κέρματα Καλή θητεία! Ρε φίλε; λουκέτο για τις αρβύλες; εγώ νόμιζα για τα καλά-πολιτικά παπούτσια. Σκέψου ότι τις φοράς όλη μέρα. Ποιος στο πέος θα στις πάρει τη νύχτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ο τύπος που πουλάει το βιβλίο της διαβίωσης σε ζούγκλα υπάρχει ακόμα στα κέντρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ρε φίλε; λουκέτο για τις αρβύλες; εγώ νόμιζα για τα καλά-πολιτικά παπούτσια. Σκέψου ότι τις φοράς όλη μέρα. Ποιος στο πέος θα στις πάρει τη νύχτα; Και όμως....και εγώ έβαζα λουκέτο στις αρβυλες..εδώ κλέβουν κουβέρτες και μαξιλάρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αυτα ειναι συλλεκτικά κομμάτια, εχω είχα κουβέρτα του 1940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει θέμα ασφαλειας πληροφοριών; Οι φαντάροι δεν έχουν διαβάθμιση για να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες. Αν μόνο φαντάροι γράφουν κώδικα, δεν νομίζω ότι τηρούνται οι κανονισμοί περί διαβάθμισης. Αν και προκειμένου οι μονιμαδες να μην δουλέψουν αυτά είναι δευτερεύοντα θέματα pablo αν ήξερες πόσο "απόρρητα" έγγραφα έχουν δει τα μάτια μου.. η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης σε κάνει να αναρωτιέσαι πως κρατάει τόσα χρόνια ο στρατός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ποιος σου είπε ότι κρατάει, από που φαίνεται; Από τις παρελάσεις και τα αγηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις