Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εξαρτάται την μονάδα, αν υπάρχει ελλειψη σε ενοπλους βάζουν αοπλους γιατι ειναι αοπλη υπηρεσία, αλλιώς βάζουν ψηλους. Θετικά ότι συνήθως τους πάει καλύτερα απο τους άλλους, αρνητικά ότι βαράς συνέχεια προσοχές, χαιρετούρες στον καθενα που περνάει απο εκει.

Το είχα φάει όντως το πρόστιμο αλλά μου το έσβησαν επειδή βγήκα Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού. Τότε δεν στο έσβηναν αν παρουσιαζόσουν. Τώρα πέρασε ένα καινούργιος νόμος στο τέλος Ιανουαρίου που νομίζω ότι το αλλάζει αυτό και καταργεί και το πρόστιμο για τους νέους ανυπότακτους.

εφόσον δεν είχες το προστιμο, για ποιον λόγο παρουσιάστηκες; Σου εσβησαν και την επιπρόσθετη θητεία που υποτίθεται ότι κάνουν οι ανυπότακτοι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί επιστρέψαμε στην Ελλάδα και έχασα την ιδιότητα του Μονίμου Κατοίκου Εξωτερικού. Δεν μου επεβλήθη ποτέ πρόσθετη θητεία, γιατί δεν έγινε ποτέ το στρατοδικείο μου. Έγινα Μονιμος Κάτοικος Εξωτερικού πρώτα.

Στο στρατο αλφαμιτης μπορει να γινει ο καθενας?Αν ναι ποια ειναι τα θετικα/αρνητικα?

Από την αναβολή στο ΑΜ, δικος μ είσαι και εσύ! Από Δεύτερα τεμάχιο;

Στο στρατο αλφαμιτης μπορει να γινει ο καθενας?Αν ναι ποια ειναι τα θετικα/αρνητικα?

παιζει μεγαλο ρολο η μοναδα σε μας που ηταν μαυρη κ αραχνη η μοναδα πηγαινες απο τις 6-2 κ μετά νουμερο ή αλλαζαμε γυρω στις 10 αναλογα ποσα ατομα ημασταν στην μονάδα....το κανα απειρες μερες δεν χαιρετισα ποτε κανεναν ουτε τον διοικητή

Γιατί επιστρέψαμε στην Ελλάδα και έχασα την ιδιότητα του Μονίμου Κατοίκου Εξωτερικού. Δεν μου επεβλήθη ποτέ πρόσθετη θητεία, γιατί δεν έγινε ποτέ το στρατοδικείο μου. Έγινα Μονιμος Κάτοικος Εξωτερικού πρώτα.

Κατάλαβα, νομίζω ότι στρατοδικεία γίνονται μόνο για τους αντιρρησίες. Αλλά και πάλι γιατί θητεία και όχι απαλλαγή; Ακόμα και για δουλειά γραφείου στην Αθήνα χωρίς τα σκοπετα είναι πάλι εκμετάλλευση χωρίς μισθό, ένσημα, κτλ

Κατάλαβα, νομίζω ότι στρατοδικεία γίνονται μόνο για τους αντιρρησίες. Αλλά και πάλι γιατί θητεία και όχι απαλλαγή; Ακόμα και για δουλειά γραφείου στην Αθήνα χωρίς τα σκοπετα είναι πάλι εκμετάλλευση χωρίς μισθό, ένσημα, κτλ

Θα γινόταν στρατοδικείο και για μένα, απλώς δεν πρόλαβε. Μεσολάβησαν μόνο λίγοι μήνες από τη στιγμή που βγήκα ανυπόταχτος μέχρι της στιγμή που έγινα μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Απαλλαγή δεν δικαιούμαι με κάποιο τρόπο, εκτός αν το έπαιζα τρελός και δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτή την οδό. Γενικά, κώδικα γράφω και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό που κάνω στο στρατό αρκετά. Βασικά για όποιον έχει δουλέψει σε ανταγωνιστικό περιβάλλον κάποια χρόνια, το να πάει κάπου που δουλεύει χαλαρά για κάνα 5ωρο πρακτικά τη μέρα σε κάτι που του αρέσει είναι σαν κατασκήνωση. Εγώ έχω και δικαίωμα εξαγοράς (είμαι 35), οπότε αν αλλάξει το καθεστώς μου έχει φύγει την άλλη μέρα, αλλά δεν νομίζω να με κουνήσει κανένας γιατί με έχουν ανάγκη (γενικά υπάρχει ανάγκη σε πληροφορικάριους).

Καλά, δεν χρειάζεται να το παίξεις τρελος, μην λέμε ανακρίβειες. Κατά τα άλλα νταξει vip θητεία κάνεις...

Ε δεν εννοώ να κάνω τον κόκορα σαν τον Κωνσταντίνου σε εκείνη την ταινία, αλλά πως αλλιώς να πάρω απαλλαγή;

Αλλά ναι, εγώ είμαι ο πρώτος που το λέει ότι κάνω ζωάρα γενικά. Ουσιαστικά απλήρωτος δημόσιος υπάλληλος είμαι (και χαλαρός δημόσιος υπάλληλος βασικά).

διαβασε το φεκ για την σωματική ικανότητα. Σε τι γλώσσα γράφεις κώδικα; Ο γνωστός μου που ήταν και αυτός στο γες, μου ειχε πει ότι προγραμμάτιζε σε php. 

υποτίθεται ότι ο στρατός εχει μόνιμους (σώμα ερευνας και πληροφορικής) δεν την παλευουν και έχουν αναγκη φαντάρους;

καλησπερα παιδια σε λιγες μερε περνω αδεια στα ποσο μποροφ εχει απαγορευτικο γνωριζει κανεις? με 5-6 μποροφ παει το καραβι η οχι?

8 μποφορ συνήθως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να βρω κάποιο Site με τα πράγματα που δίνουν μέσα στον στρατό. Μπορείτε να με Help;

Τα ΚΨΜ έχουν και είδη ξυρίσματος κλπ ;

Μην βασίζεσαι στα ΚΨΜ. Πολλές φορές είναι κλειστά (δεν είναι όλη μέρα ανοιχτά). Χωρίς να γνωρίζω, με αυτά που έχω ακούσει, δεν νομίζω ότι θα έχει.

Παιδιά, γνωρίζει κανείς αν στην Θήβα τα μπάνια είναι κοντά στους θαλάμους;

Μπορεί κάποιος να μας πει 2 πράγματα για την επιλογή της μονάδας. Γνωρίζω ότι συνήθως δεν τα λαμβάνουν υπόψιν τους, αλλά να μας πείτε λίγο πως και τι.

• Αν δηλώσω σύνορα, Φλώρινα πχ, θα με πάνε; (το είχα σιγουράκι γιατί θέλουν κόσμο στα σύνορα και δεν δηλώνει κανείς εκεί. ΑΛΛΑ μετά έβλεπα ότι, ότι και να κάνεις Έβρο θα πας)
Επεξ/σία από GiwrgosPapaas

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...