Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ξέρω πως ειναι, μου τα έλεγε γνωστός που υπηρέτησε εκει, απο το δυναμολόγιο του λόχου 20 άτομα δεν τους ειχαν δει ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μπορεί. Εγώ μπορώ να σου πω μόνο για τις μονάδες που είτε είμαι, είτε ξέρω πολύ κόσμο (Τ/ΓΕΣ, 487 ΤΔΒ, ΜΥ/ΥΠΕΘΑ) και δεν είναι έτσι. Όλους τους ξέρεις και όλοι έρχονται. Ότι άλλοι έχουν καλύτερη μεταχείριση από άλλους, ναι αλλά παίζουν πολλές παράμετροι γενικά και όχι μόνο το βύσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosPapaas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβαίνω ποιος σε τρόμαξε. Λέμε: - Στο κέντρο πάρε το αλλά μην το βγάζεις δε καμία περίπτωση παρουσία στελεχών γιατί θα στο πάρουν και θα φας και 5Φ που είναι η ποινή. Στο κέντρο δεν μετράνε οι ποινές βέβαια. - Στη μονάδα δεν ασχολείται κανένας. Πάρε το και έχε το άνετα και απροκάλυπτα. Όσον αφορά το άλλο σου ερώτημα, όπως σου έγραψα αν τελειώσει η υπηρεσία ή το πόστο σου, δεν κάνεις τίποτα, δεν λες τίποτα σε κανέναν, πας και αράζεις, απλώς όχι απροκάλυπτα. Αν έχεις αγγαρεία του στυλ "Πηγαίνετε και φέρτε 10 τραπέζια από το εστιατόριο" θεωρητικά όταν τελειώσετε, πρέπει να πας να πεις "κ.ΧΥΖ σας αναφέρω ότι μεταφέραμε 10 τραπέζια από το εστιατόριο στο .....". Πολλές φορές δεν το κάνεις ούτε αυτό, αλλά αν το κάνεις (κόβεις τι φάση είναι το στέλεχος και πράττεις ανάλογα) δεν τον προτρέπεις να σου βάλει κάτι να κάνεις. Το λες, σου λέει μπράβο, φεύγεις και πας και αράζεις. Απλά πράγματα. Το 5Φ είναι 5 μέρες φυλακή? Τα στελέχη νομίζω πως είναι εκεί μέχρι της 2-3 έτσι; δεν κάθονται το απόγευμα... Πήρα τελικά το Νοκια 130. Καλό φαίνεται! Νοκια σταθερή αξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 τι σκατά να ψωνίσω για να έχω μαζί μου? σάκο λουκέτα μπλουζάκια και τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το 5Φ είναι 5 μέρες φυλακή? Τα στελέχη νομίζω πως είναι εκεί μέχρι της 2-3 έτσι; δεν κάθονται το απόγευμα... Πήρα τελικά το Νοκια 130. Καλό φαίνεται! Νοκια σταθερή αξία... Ναι, 5 μέρες φυλακή. Φυλακή σημαίνει ότι τις υπηρετείς και ότι δεν βγαίνεις και έξω εκείνες τις μέρες. Επειδή είναι οι τελευταίες σου αυτό συνήθως δεν εφαρμόζεται και πλήρως. Όπως είπα στο κέντρο δεν μετράνε οι ποινές. Τα στελέχη είναι μέχρι τις 3 και μετά μένει ο ΑΥΔΜ, οποίος είναι συνήθως υπαξιωματικός και δεν πολυασχολείται, αλλά σπάνιο μπορεί να πέσεις και σε καυλωμένο. Όπως και να έχει, μην του βγάλεις το smart phone στα μούτρα και θα είσαι ΟΚ. Νύχτα που θα είστε τόσα άτομα με ένα στέλεχος πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης και απρόσεκτος για να σε πιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 τι σκατά να ψωνίσω για να έχω μαζί μου? σάκο λουκέτα μπλουζάκια και τι άλλο? χαρτι υγειας (αν σε βολευει βγαλε το χαρτονι για να τυλιγεται πιο ευκολα αλλα παιζει να παπαριασει αν πιασει υγρασια , αυτο το υγρο για να πλενεις τα χερια σου χωρις ξεβγαλμα που ειναι (εχει στο τζαμπο πχ βολευει καμια φορα) , ειδη μπανιου , ξυραφακια , αν παρεις mp3 παρε καποιο που παιρνει μπαταρια ΑΑΑ εσωρουχα προφανως, νυχοκοπτη δεν ξερω αν χρειαζεται αν μιλαμε για κεντρο αν παρεις παρε χωρις το λαμάκι ή κρυψτον μεσα στις καλτσες (οχι αυτες που φορας τις αλλες πουε ιναι μεσα στον σακο βολευει να κρυψεις και αλλα μικροπραγμτα εκει πχ ντεπον ξερω γω. ααα και κανα σπρευ για τα ποδια δεν ειναι κακο , εννοειται οτι θα πλενεις τα ποδια μεν αλλα και το σπρευ θα φανει χρησιμο πιστευω (τουλαχιστον σε εμενα φανηκε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια σε λιγες μερε περνω αδεια στα ποσο μποροφ εχει απαγορευτικο γνωριζει κανεις? με 5-6 μποροφ παει το καραβι η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 To nokia 130 το συνιστώ και εγώ. Τρομερή διάρκεια μπαταρίας (χωρις πολλες κλησεις/τραγουδια βγαζει ανετα 3-4 εβδομάδες), εχει και φακο πανω, μεσα στα σκοταδια του στρατου ειναι οτι πρεπει. Επίσης έχει ραδιοφωνάκι + θέση για κάρτα sd για mp3 + είναι dual sim. Τωρα στο κέντρο δεν επιτρέπονται κινητά με κάμερα, δεν στο αφήνουνε. Αν σε πιάσουν θεωρητικά και μόνο τρως ποινή, γιατί πρακτικά δεν μετράνε αυτές οι ποινές στο κέντρο. Στις μονάδες όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται... Αλλά είναι και που θα πέσεις... Στο κέντρο είναι αυστηροί με κινητό με κάμερα και θα στο πάρουν αν σε δούνε με αυτό, παρόλα αυτά αν το κρύβεις στοιχειωδώς δεν θα έχεις θέμα. Στις μονάδες είναι πολύ πιο χαλαροί από όσο ξέρω. Εδώ που είμαι εγώ (ΓΕΣ) δεν ασχολείται κανείς με αυτά. Σου λέει κάτι ταξίαρχος και βγάζεις smart phone να το σημειώσεις και όλα ΟΚ. Το ίδιο και με όλα τα στελέχη γενικά. Αυτό που τα μέλη του insomnia κάνουν τυχαία τη θητεία τους στην αεροπορία και στο ΓΕΣ... :lol: Και φυσικά εννοείται ότι δεν μπορείς να φέρνεις ως παράδειγμα το ΓΕΣ, μιλώντας για το τι συμβαίνει σε άλλες μονάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι, 5 μέρες φυλακή. Φυλακή σημαίνει ότι τις υπηρετείς και ότι δεν βγαίνεις και έξω εκείνες τις μέρες. Επειδή είναι οι τελευταίες σου αυτό συνήθως δεν εφαρμόζεται και πλήρως. Όπως είπα στο κέντρο δεν μετράνε οι ποινές. Τα στελέχη είναι μέχρι τις 3 και μετά μένει ο ΑΥΔΜ, οποίος είναι συνήθως υπαξιωματικός και δεν πολυασχολείται, αλλά σπάνιο μπορεί να πέσεις και σε καυλωμένο. Όπως και να έχει, μην του βγάλεις το smart phone στα μούτρα και θα είσαι ΟΚ. Νύχτα που θα είστε τόσα άτομα με ένα στέλεχος πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης και απρόσεκτος για να σε πιάσει. Σωστά λες οτι στο κέντρο δεν μετράνε οι ποινές, αλλά μπορεί να σου κάνουν το άλλο, να έχουν όλοι έξοδο και εσύ επειδή έκανες βλακεία πχ με το κινητό να μείνεις μέσα. Αρα πας όσο προβλεπόμενος γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Σωστά λες οτι στο κέντρο δεν μετράνε οι ποινές, αλλά μπορεί να σου κάνουν το άλλο, να έχουν όλοι έξοδο και εσύ επειδή έκανες βλακεία πχ με το κινητό να μείνεις μέσα. Αρα πας όσο προβλεπόμενος γίνεται... Σωστός, αν και να φας στέρηση στο κέντρο για κινητό με κάμερα είναι λίγο βαρύ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σε μας δεν έφαγε κανένας από όσους πιάσανε και αυτοί άντε να ήταν 5 στους 130 (και είχαν σχεδόν όλοι). Αλλά αυτά είναι στον άνθρωπο. Εγώ ενδεικτικά πήγα χωρίς κινητό με κάμερα και μου το έφεραν στο επισκεπτήριο το πρώτο ΣΚ γιατί δεν υπήρχε λόγος να μην έχεις. Αυτό που τα μέλη του insomnia κάνουν τυχαία τη θητεία τους στην αεροπορία και στο ΓΕΣ... :lol: Και φυσικά εννοείται ότι δεν μπορείς να φέρνεις ως παράδειγμα το ΓΕΣ, μιλώντας για το τι συμβαίνει σε άλλες μονάδες... Το ξέρω ότι δεν σας περνάει από το μυαλό σε πολλούς ότι μπορεί να έχεις καταλήξει εδώ χωρίς μέσο, αλλά ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις, όπως και στη δική μου. Εγώ ήρθα εδώ ως κάτοχος διδακτορικού με ειδικότητα Ειδικός Επιστήμονας. Το να πας ως κάτοχος διδακτορικού στον τόπο προτίμησής σου είναι το προβλεπόμενο (όποιος θέλει υπάρχει στο αντίστοιχο ΦΕΚ), οπότε στην περίπτωσή μου δεν πήρα τίποτα παραπάνω, ούτε ζήτησα τίποτα από κανέναν. Τώρα το ότι είμαι πληροφορικάριος και έχουν ανάγκη από το συνάφι μας, οπότε γράφω κώδικα και κάνω σχετικά καλή θητεία είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris19 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η Ολλανδία πούλησε κάτι μεταχειρισμένα όπλα γερμανικής προέλευσης που είχε αγοράσει για τον Ψυχρό Πόλεμο 1% φτηνότερα από ότι τα πουλάει καινούργια η Γερμανία! Ξέρετε πόσο κοστίζει μιά ώρα πτήσης ενός Φ-16? 15000 Ευρω! Στο Φάντομ πάει 21000 Ευρώ! Ξέρετε πόσο κοστίζει κατά μέσο όρο η χρήση μιάς φρεγάτας στο Αιγαίο ανα ώρα? 55000 Ευρώ! Δέν είναι μόνο τα λεφτά από την πώληση.. θα εξοικονομηθούν πολλά χρήματα από τον προυπολογισμό του Στρατού για καύσιμα, ανταλακτικά, περιοδική συντήρηση κτλ.. ερωτηση...1) αν γινει κατι πως πιστευεις θα μπορεσεις να ανταποκριθεις στις αναγκες που θα παρουσιαστουν οταν δεν θα εχεις τα μεσα( αεροπλανα πλοια κλπ) 2) το προσωπικο που ειναι εκπαιδευμενο πανω στα συγκεκριμενα οπλικα συστημα τι θα το κανουμε? θα το εχουμε στο τατοι η τον σκαραμαγκα να κοιταει το τπτ? Χωρα χωρις στρατο δεν ειναι χωρα... Πιο σωστο θα ηταν να αλλαξει η δομη της θητειας παρα αυτο που λες... Ενημερωτικα χωρες οπως η Ελβετια Σουηδια κλπ οι οποιες δεν απειλουνται απο καποιον εχουν τακτικο στρατο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπορεί. Εγώ μπορώ να σου πω μόνο για τις μονάδες που είτε είμαι, είτε ξέρω πολύ κόσμο (Τ/ΓΕΣ, 487 ΤΔΒ, ΜΥ/ΥΠΕΘΑ) και δεν είναι έτσι. Όλους τους ξέρεις και όλοι έρχονται. Ότι άλλοι έχουν καλύτερη μεταχείριση από άλλους, ναι αλλά παίζουν πολλές παράμετροι γενικά και όχι μόνο το βύσμα. δεν θα το κάνουν και διαφήμιση, τους κρύβουν, παρανομο ειναι. Αν εισαι γραφέας πχ. στο πρώτο γραφείο μπορείς να τσεκάρεις τα δυναμολόγια. Αν εισαι απλά στον λόχο μπορεί και να μην πάρεις χαμπάρι τιποτα. Αν θυμάμαι καλά ειχες πει ότι έιχες φάει το εξαχίλιαρο πρόστιμο, στο έσβησαν επειδή παρουσιάστηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Υπάρχει και το ταχυδρομείο Λες στους δικούς σου και στο στέλνουν δεματάκι Και για να σε προλάβω: Όχι, δεν πρόκειται κανείς να ψάξει το πακέτο πριν το πάρεις στα χέρια σου... Στρατό πας, όχι φυλακή Δηλαδη το δικο μου δεμα το ανοιξε ο ταχυδρομος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 δεν θα το κάνουν και διαφήμιση, τους κρύβουν, παρανομο ειναι. Αν εισαι γραφέας πχ. στο πρώτο γραφείο μπορείς να τσεκάρεις τα δυναμολόγια. Αν εισαι απλά στον λόχο μπορεί και να μην πάρεις χαμπάρι τιποτα. Αν θυμάμαι καλά ειχες πει ότι έιχες φάει το εξαχίλιαρο πρόστιμο, στο έσβησαν επειδή παρουσιάστηκες; Ναι ρε, δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν τέτοια άτομα, απλώς λέω ότι δεν είναι πολλά. Βασικά τα φαντάσματα είναι πολύ λίγο. Είναι αρκετά τα βύσματικά πόστα που έχουν 1 υπηρεσία την εβδομάδα ή και καμία αλλά και αυτά δεν είναι πάνω από 20% των ατόμων. Τους υπολοίπους τους πάει ψιλονορμαλ. Το είχα φάει όντως το πρόστιμο αλλά μου το έσβησαν επειδή βγήκα Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού. Τότε δεν στο έσβηναν αν παρουσιαζόσουν. Τώρα πέρασε ένα καινούργιος νόμος στο τέλος Ιανουαρίου που νομίζω ότι το αλλάζει αυτό και καταργεί και το πρόστιμο για τους νέους ανυπότακτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στο στρατο αλφαμιτης μπορει να γινει ο καθενας?Αν ναι ποια ειναι τα θετικα/αρνητικα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις