dionisis1925 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αντιλαμβάνεσαι ότι στο θέμα αυτό βρίζουν την θητεία και αναφέρουν μεθόδους για να πάρεις απαλλαγή ανά 8 σελίδες και ότι ανά άλλες 8 βρίζουν τους ΕΠΟΠ και τα βύσματα; Το θέμα αναφέρεται στην στρατιωτική θητεία,όποιος δεν θέλει να πάει να υπηρετήσει είναι επιλογή του,κανείς δεν υπηρετεί με το ζόρι για αυτό και πολλά παιδιά παίρνουν απαλλαγή , για τους ΕΠΟΠ και εγώ συνάντησα ΕΠΟΠ που ήτανε κομπλεξικοί αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ όσο για τα βύσματα υπήρχαν και θα υπάρχουν και στο στρατό και παντού. Έχει νόημα σε αυτό το νήμα να αναφέρουμε για υποβρύχιες και στο ποιες χώρες ο στρατός είναι επαγγελματικός ή όχι? Lol, άμα σε κάνουν mod να επιβαλεις την πειθαρχία στο topic, μέχρι τότε mind your own business Μέχρι τότε θα απαντάω σε αμπελοσοφίες και σε μηνύματα παραπλανητικά του θέματους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Time-splicer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιατί να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους; Έναν χρόνο αναβολή ακόμα θέλω για να πάρω το δεύτερο πτυχίο μου. Απλά ρωτάω αν γίνεται.. πήρα σήμερα τη στρατολογία στο τηλέφωνο που έλεγε πανω δε το σήκωσε κανείς.. πήγα στο ρουφ και μου είπαν να πάρω τηλ σε ένα άλλο τηλέφωνο και θα πάρω αύριο.. απλά αν ξέρει κανείς κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν πρόκειται να σου δώσουν άλλη αναβολή για σπουδές, μόνο με αναβολές υγείας μπορείς να συνεχίσεις Το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν γιατί βαριούνται την ζωή τους, κάτι εποπινες βυσματα έχουν βάλει και μάλλον θα σου δώσουν και λάθος πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν γιατί βαριούνται την ζωή τους, κάτι εποπινες βυσματα έχουν βάλει και μάλλον θα σου δώσουν και λάθος πληροφορίες. Είναι κάτι ομορφιές όμως...Αχ Θεέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Νταξει, για μέσα στο στρατόπεδο καλές είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα ! Το ανακάλυψα μόλις τώρα, γι' αυτό το αναρτώ. Δείτε εδώ : Ο Άσπρος Γάτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 προλαβες τις καρτες επεκτασης ISA και ανακαλυψες μολις τους ΑΜΑΝ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν είπα ότι ανακάλυψα μόλις τους ΑΜΑΝ. Μόλις ανακάλυψα το συγκεκριμένο video. Έχω δει χιλιάδες άλλα ωραία video απ' τους AMAN. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosPapaas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Παιδιά, σε περίπτωση που κάποιος έχει κινητό με κάμερα πάνω του (και δεν το κρύβει. δηλαδή αν ρωτηθεί θα αποδεχτεί ότι έχει) θα έχει επιπτώσεις;;; Ε θέλουμε και μια selfie ρε παιδί μου Επίσης, μετά την πρώτη μέρα, πως ξέρω τι πρέπει να κάνω; και το σημαντικότερο... όταν κάποιος τελειώνει με την δουλειά που του έχει ανατεθεί τι κάνει; πάει και κοιμάται στον θάλαμο; πάει σε κάποιον να του αναθέσει κάτι άλλο; σε ποιον; ΠΧ. Έστω ότι το πρωι έχω μαγειρεία... ε! μέχρι το μεσημέρι 12~ δεν θα έχω τελειώσει; μετά τι κάνω; απλά πηγαίνω την αράζω μέχρι να με καλέσουν, ή οφείλω να ενημερώσω κάποιον ότι τελείωσα και να μου δώσει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το concept του να μην παρεις κινητο με καμερα (δηλαδη σμαρτφονε, δηλαδη καλο κινητο) στο κεντρο ειναι οτι θα εισαι με αλλους 1000 εκει μεσα και δε ξερεις απο που μπορει να σου ρθει η κλεψια.Αν το εχεις στην τσεπη σου παντως δε θα σε ψαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosPapaas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το concept του να μην παρεις κινητο με καμερα (δηλαδη σμαρτφονε, δηλαδη καλο κινητο) στο κεντρο ειναι οτι θα εισαι με αλλους 1000 εκει μεσα και δε ξερεις απο που μπορει να σου ρθει η κλεψια.Αν το εχεις στην τσεπη σου παντως δε θα σε ψαξουν. Σκέφτομαι να μην πάρω καν καλό κινητό. Από την άλλη σκέφτομαι να πάρω στην άδεια της ορκωμοσίας... μετά την άδεια αυτή, ελέγχουν πολύ; στη μονάδα, ελέγχουν πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Θεατρο του παραλογου ειναι..εχε το στην τσεπη σου κ δε θα σε ελεγξει κανεις.Απλα μη το κοτσαρεις στα μουτρα των στελεχων οταν περνανε απο διπλα σου και μη στρεφεις την καμερα προς το στρατοπεδο (οτι και καλα βγαζεις φωτογραφια ξερω γω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Νταξει, για μέσα στο στρατόπεδο καλές είναι... Στη στρατολογία πάντως 4 έχω πετύχει.. Και οι 4 είναι...αχ θεε σε λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 καταλαβα, βαλανε καινούργια βύσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παιδιά, σε περίπτωση που κάποιος έχει κινητό με κάμερα πάνω του (και δεν το κρύβει. δηλαδή αν ρωτηθεί θα αποδεχτεί ότι έχει) θα έχει επιπτώσεις;;; Ε θέλουμε και μια selfie ρε παιδί μου Επίσης, μετά την πρώτη μέρα, πως ξέρω τι πρέπει να κάνω; και το σημαντικότερο... όταν κάποιος τελειώνει με την δουλειά που του έχει ανατεθεί τι κάνει; πάει και κοιμάται στον θάλαμο; πάει σε κάποιον να του αναθέσει κάτι άλλο; σε ποιον; ΠΧ. Έστω ότι το πρωι έχω μαγειρεία... ε! μέχρι το μεσημέρι 12~ δεν θα έχω τελειώσει; μετά τι κάνω; απλά πηγαίνω την αράζω μέχρι να με καλέσουν, ή οφείλω να ενημερώσω κάποιον ότι τελείωσα και να μου δώσει κάτι άλλο. Όταν παρουσιαστείς, έχε ένα παλιό κινητό χωρίς κάμερα κατά προτίμηση. Και από θέμα κάμερας και από θέμα κλεψιάς. Δεν ξέρεις πως θα του τη βαρέσει του κάθε στελέχους αν δει κινητό με κάμερα. Εγώ στο κέντρο θυμάμαι πως κάτι καλόπαιδα ΑΜιτες, μας έψαχναν κάθε φορά που μπαίναμε στο στρατόπεδο για κινητό με κάμερα και φώναζαν τον αξιωματικό της πύλης αν έβρισκαν κάποιον που έχει. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι στο κέντρο πως δεν θα έχεις την πολυτέλεια να φορτίζεις όποτε θες το κινητό σου γιατί θα είσαι συνέχεια στο τρέξιμο. Θα θες να είσαι από πάνω του την ώρα που φορτίζει για να μην στο βουτήξουν. Οπότε ένα παλιό κινητό έχει και το πλεονέκτημα πως η μπαταρία του κρατάει μέρες. Τα smartphones θέλουν κάθε μέρα φόρτισμα σχεδόν. Στην μονάδα όταν πας με το καλό και είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, αφού κόψεις κίνηση πρώτα και τι παίζει γενικότερα από θέματα πειθαρχίας, στην πρώτη άδεια που θα πας σπίτι σου παίρνεις μαζί σου το smartphone... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις