Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπα...μέχρι το τέλος της αναβολής σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Και το μεταπτυχιακό σου να πάρεις του χρόνου πάλι τα υπόλοιπα 2 χρονια μπορείς να κάθεσαι και να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν χρειάζεται να πας πουθενά και να δηλώσεις τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό, επειδή ρώτησα πρόσφατα

η αναβολή που σου δίνουν όταν πας στο προπτυχιακό είναι μέχρι όποτε λέει

και τίποτα να μην έκανες μετά το πτυχίο, αν δεν την έκοβες εσύ δεν έμπαινες

Από Ελευθέριος Βενιζέλος πώς πάμε Νέα Πέραμο ;

Καλησπέρα !!!

Τον Προαστιακο θα παρεις,γραμμη Αεροδρομιο-Κιατο..Μπες στο site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  για να δεις και τα δρομολογια..

• Like 1

Τον Προαστιακο θα παρεις,γραμμη Αεροδρομιο-Κιατο..Μπες στο site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  για να δεις και τα δρομολογια..

Να είσαι καλά , ευχαριστώ.

Ξέρεις πόση ώρα κάνει περίπου να φτάσει ;

Μολις μπηκα στο stratologia.gr και ειδα οτι μπαινω 9 μαρτιου..β εσσο μεγαλο πευκο αλλα χαρτι δεν μου ηρθε..ειναι λογικο αυτο?

Περνα μια βολτα απο το κοντινο αστυνομικο τμημα αυριο καλου κακου για να μην περιμενεις τελευταια στιγμη και γινει και τπτ. Στους περισσοτερους(αν οχι σε ολους)μεσω κοντινου αστυνομικου τμηματος γινοταν η ενημερωση κλπ λιγες μερες πριν παρουσιαστεις τοσα βεβαια σχετικο ειναι οι λιγες μερες που γραφω.

Περνα μια βολτα απο το κοντινο αστυνομικο τμημα αυριο καλου κακου για να μην περιμενεις τελευταια στιγμη και γινει και τπτ. Στους περισσοτερους(αν οχι σε ολους)μεσω κοντινου αστυνομικου τμηματος γινοταν η ενημερωση κλπ λιγες μερες πριν παρουσιαστεις τοσα βεβαια σχετικο ειναι οι λιγες μερες που γραφω.

Τελικα με πηραν σημερα το πρωι και με ενημερωσαν!! ευχαριστω!

Η αναβολή μου λήγει το 2019. Εγώ μόλις μπήκα οδοντιατρική και το 2019 δεν πρόκειται να έχω πάρει πτυχίο κάπου 4ο-5ο έτος θα είμαι. Διάβασα ότι μέχρι τα 28 δικαιούμαι αναβολής και εγώ σε μερικούς μήνες γίνομαι 24. Τι μπορώ να κάνω ώστε να πάρω αναβολή για 6-12 μήνες προκειμένου να τελειώσω τις σπουδές μου;  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...