Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφου ειναι κουτος, νομιζει οτι ολοι εχουν βυσματα..Οπως νομιζει οτι ολοι που πανε αεροπορια/ναυτικο εχουν βυσμα ενω επιλεγονται καποιοι τυχαια. Επισης στο μαλακι εχει πεζοναυτες μεσα που εχουν σταλει αποσπαση, οποτε ειναι λογικο να διαλεξαν εμενα που πηγα ΚΕΕΔ απο καποιον αλλον πεζικαριο που πηγε αλλου... Εγω καταδρομεας ηθελα να παω και δεν με αφησαν για την μειωμενη θητεια, και εβαλα πεζικο και με φεραν εδω, τωρα τι να πω..

Ρε κουναβε, δεν νομίζω ότι όλοι έχουν βύσμα, αλλά όσοι έχουν δεν έχουν τα @@ να το παραδεχθουν. Και λες βλακειες, πεζικό έχει στον Βόλο, στην νέα Ιωνία, συστεγαζεται μέσα στην ταξιαρχια.

Τεσπα, ελπίζω να σου τυχουν οι οι πιο καθυστέρημενοι εποπ που υπάρχουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε κουναβε, δεν νομίζω ότι όλοι έχουν βύσμα, αλλά όσοι έχουν δεν έχουν τα @@ να το παραδεχθουν. Και λες βλακειες, πεζικό έχει στον Βόλο, στην νέα Ιωνία, συστεγαζεται μέσα στην ταξιαρχια.

Τεσπα, ελπίζω να σου τυχουν οι οι πιο καθυστέρημενοι εποπ που υπάρχουν...

Ελπιζω να σε ληστεψουν στο δρομο και να σε αφησουν με το βρακι

στο χερι

...

• Like 1

Ενδεχομενο επισρατευσης με ολα αυτα που γινονται το θεωρειτε πιθανο? Ακουγετε τιποτα?

αν εννοεις μεταξυ των φανταρων ή μεσα στα στρατοπεδα, μαλλον ραδιο-αρβυλες θα ακουγονται αν ακουγωνται... ετσι πιστευω δηλαδη...

νομιζει οτι ολοι εχουν βυσματα..Οπως νομιζει οτι ολοι που πανε αεροπορια/ναυτικο εχουν βυσμα ενω επιλεγονται καποιοι τυχαια. 

σε μεγάλο για να μην πω πολυ μεγάλο ποσοστό αεροπορια/ναυτικο πας μόνο με βυσμα και και παιρνουν και καποιους χωρις βυσμα ή μικρης ισχυος βυσμα, έτσι για το ξεκάρφωμα ή για να χουν κόσμο για να βγάζει όλη τη δουλειά να κάνει υπηρεσίες για να την βγαζουν λάδι οι υπόλοιποι, περιοδεύων όταν περναγα μας λεγαν αμα δεν εχετε θειο στρατηγό μην δηλώνετε για αεροπορία, κακα τα ψέματα το θέμα με τα βύσματα στο στρατό είναι τεραστιο...  και δεν ειναι μόνο για το ποιο σώμα θα πας αλλά και για τι νούμερο σκοπιάς μπορεί να κάνεις κ.ο.κ.

ειδικά αεροπορία και σε δεύτερη φαση ναυτικό, κατα 80-90% μπορεί και παραπάνω χωρις βυσμα απλά δεν μπαίνεις

και μιας και πιάσαμε την βυσματολογία οι κατηγορίες που ξερα ήταν θρησκευτικό, πολιτικό, στρατιωτικό  :-D για το θρησκευτικό

δεν το ξερα, το χα μάθει βόρεια Ελλάδα και μου χε κάνει εντύπωση, ευλόγηcoν usb πολυμπριζα κλπ! :P

• Like 1

Στο στρατό όλοι νομίζουν ότι έχουν βύσμα, ωστόσο λίγα βύσματα είναι αποτελεσματικά. Όλοι οι υπόλοιποι απλά κοιτάζουν ο ένας τον άλλον καχύποπτα. 

Ομολογώ κι εγώ έτσι πιστεύω θα αντιδρούσα αν έλεγα την αλήθεια και κάποιος 'εξυπνάκιας' (έτσι θα μου φαινόταν) έλεγε το αντίθετο χωρίς να ξέρει.Το τι εν τέλει ισχύει δεν το ξέρω αλλά πολύ μεγάλο θέμα γίνεται χωρίς λόγο.Προσωπικά αν το παλικάρι έχει βύσμα μπράβο του και μαγκιά του. 

καλά μη τρελαθούμε τελείως, δεν θα επικροτούμε και τα βύσματα , ούτε μπράβο του αξίζει ούτε μαγκιά του είναι, μια Ελληνική πραγματικότητα είναι. (Μιλάω για τα βύσματα όχι για τον συγκεκριμένο χρήστη που δεν ξέρω τι ισχύει και τι έχει προηγηθεί).

Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε , γιατι μπορούσε. Η συντριπτική πλειοψηφία αν είχε βύσμα θα το έβαζε, έτσι έμαθε και μεγάλωσε ο Έλληνας , να χαντακώνει το γείτονα που πιθανότατα να έχει όντως ανάγκη(για να έχει και δικαίωμα) για να καλοπερνάει αυτός. 

Εμένα για παράδειγμα με έστειλαν Λήμνο ενώ έπρεπε να με στείλουν δίπλα στο σπίτι μου απο την πρώτη μέρα βάση κριτηρίων. Όχι μετάθεση κατ εξαίρεση , άμεση τοποθέτηση στην πόλη μου.  Προφανώς κ κάποιο βύσμα/μπούλης/κλάψας που δεν είχε αυτό το δικαίωμα και τους βρήκα αργότερα όταν πήρα μετάθεση στο στρατόπεδο της Πάτρας (περήφανοι για τα βύσματα, απ την πρώτη μέρα εκεί) είχε πάρει τη θέση μου.

Να κάνω τι ? να τους αρχίσω στις κατακεφαλιές? και με έπαιρνε και θα μπορούσα να τους κάνω τη ζωή μαρτύριο , να ξεσπάσω πάνω τους για όλα τα προβλήματα που μου δημιούργησε αυτή η κατάσταση , όχι τα 500 euro σύνολο που έσκασα σε αεροπορικά για να μπορέσω να παρευρεθώ σε κοντινό μου άτομο που βρισκόταν τότε στην εντατική αλλα για όλη την υπόλοιπη ταλαιπωρία με το χάος που είχα αναλύσει παλιότερα αλλα για άλλα σοβαρότερα προβλήματα. 

Δεν το έκανα , πολύ απλά δεν μου έφταιγαν αυτοί , βρήκαν την κατάσταση και άρπαξαν την ευκαιρία.

Να αλλάξω την Ελλάδα δεν μπορώ , να αλλάξω το σύστημα δεν μπορώ , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γνωρίζουμε πως θα απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας , γιατι στη χώρα μας τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.  

Kαι για να πουμε κατι πιο χρησιμο,την διαδικασια για την κατασταση επιβιβασης την ξερει κανεις?

απ ότι θυμάμαι απλά την ζητάς απο το πρώτο γραφείο , δεν θυμάμαι να έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία 

• Like 2

Kαι για να πουμε κατι πιο χρησιμο,την διαδικασια για την κατασταση επιβιβασης την ξερει κανεις?

διαβασε και κανα ποστ πιο πισω ρε φιλε...πηγαινε στο φρουραρχειο σου και θα σου βγαλουν

διαβασε και κανα ποστ πιο πισω ρε φιλε...πηγαινε στο φρουραρχειο σου και θα σου βγαλουν

Σε ποιες απο τις 1199 σελιδες ''ρε φιλε'' ?

• Like 1

Καλησπερα στην ομαδα. Ειμαι 24 και ετοιμαζομαι για μεταπτυχιακο ατο εξωτερικο. Η αναβολη νυο ειναι μεχρι το 2019. Ακουσα οτι πρεπει να παω να δηλωσω στο στρατο οτι πειρα το πτυχιο και οτι θελω να κανω μεταπτυχιακο για να συνεχίσει να ισχυει η αναβολη. Ισχυει κατι τετοιο;

Ευχαριστω πολυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...