Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα και να χε βύσμα και να μην το λέει για τους δικούς του λόγους το πρόβλημα που είναι ? 

οι δικοι του λόγοι ποιοι ειναι ας πούμε; δεν ειπαμε να μας πει ποιος ειναι το βύσμα του και να τον εκθέσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οι δικοι του λόγοι ποιοι ειναι ας πούμε; δεν ειπαμε να μας πει ποιος ειναι το βύσμα του και να τον εκθέσει...

Ζοριζεσαι?

κοψου

• Like 1

• Super Moderators

Καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να πάει ΚΑΑΥ με κατ' εξαίρεση, ακόμα και χειμώνα...

Επίσης το ότι είναι ΚΑΑΥ δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα είναι ζωάρα...

Όποιοι και αν είναι (αν είναι) γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα δε καταλαβαίνω...Τσάμπα γίνεται όλο αυτο 

Καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να πάει ΚΑΑΥ με κατ' εξαίρεση, ακόμα και χειμώνα...

Επίσης το ότι είναι ΚΑΑΥ δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα είναι ζωάρα...

Στο Βολο είτε κααυ θα με πηγαιναν ειτε πεβ, πεζικο δεν εχουμε τιποτα αλλο...Και μαλλον πεβ δεν πηγα γιατι δεν ειμαι τεθωρας..

Ζοριζεσαι?

κοψου

που'σαι παιδί, τα ποτήρια να βάζεις στην καταψυξη γιατι έτσι αρέσει στον διοικητή να πίνει τις μπύρες του. Και προσοχή στους καφέδες ;)

που'σαι παιδί, τα ποτήρια να βάζεις στην καταψυξη γιατι έτσι αρέσει στον διοικητή να πίνει τις μπύρες του. Και προσοχή στους καφέδες ;)

Και να μην τα βαλω με παιρνει για απειρα, ενω εσενα.. ;)

Ακόμα και να χε βύσμα και να μην το λέει για τους δικούς του λόγους το πρόβλημα που είναι ? 

Το προβλημα ειναι οτι αντι να παραδεχτει οτι καλωδιωθηκε με το βυσμα του και παει για διακοπες στο Μαλακι απανταει ετσι:

ο κεφτες που ειπε για βυσμα να μην μιλαει αν δεν ξερει. 

Ομολογώ κι εγώ έτσι πιστεύω θα αντιδρούσα αν έλεγα την αλήθεια και κάποιος 'εξυπνάκιας' (έτσι θα μου φαινόταν) έλεγε το αντίθετο χωρίς να ξέρει.Το τι εν τέλει ισχύει δεν το ξέρω αλλά πολύ μεγάλο θέμα γίνεται χωρίς λόγο.Προσωπικά αν το παλικάρι έχει βύσμα μπράβο του και μαγκιά του.Δεν με ενδιαφέρει όπως δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κ κανέναν αν έχει ή όχι βύσμα.Όταν εγώ μπαίνω στο θρεντ να διαβάσω περί στρατού δεν μπαίνω για να διαβάζω

-Με στείλανε εκεί χωρίς βύσμα

-Άστα αυτα με βύσμα είσαι

-Όχι ντε δεν έχω

-Μα έχεις

-Δεν έχω λέμε

-Δεν σε πιστεύω έχεις.

Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος που χει αυτη την άποψη.Αν κάνω λάθος λυπάμαι και συγνώμη 

• Like 5

Ομολογώ κι εγώ έτσι πιστεύω θα αντιδρούσα αν έλεγα την αλήθεια και κάποιος 'εξυπνάκιας' (έτσι θα μου φαινόταν) έλεγε το αντίθετο χωρίς να ξέρει.Το τι εν τέλει ισχύει δεν το ξέρω αλλά πολύ μεγάλο θέμα γίνεται χωρίς λόγο.Προσωπικά αν το παλικάρι έχει βύσμα μπράβο του και μαγκιά του.Δεν με ενδιαφέρει όπως δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κ κανέναν αν έχει ή όχι βύσμα.Όταν εγώ μπαίνω στο θρεντ να διαβάσω περί στρατού δεν μπαίνω για να διαβάζω

-Όχι ντε δεν έχω

-Μα έχεις

-Δεν έχω λέμε

-Δεν σε πιστεύω έχεις.

Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος που χει αυτη την άποψη.Αν κάνω λάθος λυπάμαι και συγνώμη 

Έλα ντε, ρίξτε καμιά λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης για νεοσύλλεκτους για ακόμη μία φορά, γιατί πλησιάζει ΕΣΣΟ και αφήστε τα ξεκατινιάσματα.

5 μέρες πριν την κατάταξη πας φρουραρχείο και τους λες εκεί ότι είσαι για αναβολή (αρχικά).με τη σειρά τους θα σου δώσουν παραπεμπτικό για να πας στο 414 για να σε 'εξετάσουν' εκεί και να τους δείξεις και τα χαρτιά που έχεις.Μετά εκείνοι σε ξαναστέλνουν στο φρουραρχείο για να δώσεις το χαρτί που λέει το τι έχεις και να σου δώσουν μια σφραγίδα.Επόμενη στάση στρατολογία εκείνη ή την επόμενη ημέρα ώστε να τους δώσεις το χαρτί.Από εκεί κ πέρα σου μένει να ξαναπας άλλη μια φορά στρατολογία(θα σου πουν εκείνοι πότε) και μετά από περίπου 2 και κάτι βδομάδες να περάσεις από επιτροπή :P

να σε ρωτήσω κάτι σε ποιο φρουραρχιο πάω; η στραγολογια μου πχ ειναι στη Λάρισσα (Έχει μεταφερθει εκεί απο το Βόλο.) 

Μόλις κάλεσα στρατολογία λάρισας και μου απάντησε ένας αγενέστατος.

Του ειπα πως δεν έβρισκα το σωστό έντυπο για Απαλλαγη για Ιατρικούς Λόγους και θα ήθελα να με ενημερώσει για την διαδικασία.

Μου πε το πρώτο τρόπο, δλδ να μπω εκει τη πρώτη μέρα και να παρουσιάσω εκεί στην Ιατρική Επιτροπή ότι χαρτί και άιτημα έχω που έχει να κάνει με την Απαλλαγή μου.

Επειδή φυσικά δεν διατίθομαι να πάω απο Θεσσαλονίκη Ναύπλιο (εκτός αν τα βάζει ο αγενέστατος μάγκας στο τηλέφωνο τα ξενοδοχεια και τις βενζίνες.) του επικαλέστηκα το τρόπο με το φρουραρχείο.

Μου είπε οκ μπορείς να πας φρουραρχείο αλλά θα δεν θα μου μετα στην Επιτροπή την απαλλαγή. Και μου το είπε τελείως ξερά.

Τι να κάνω;

Επίσης μπορώ να ξεκινήσω τη διαδικασία απο Δεύτερα; η Αποκλειστικά 5 μέρες πριν; (8 Κατατάσομαι)

Παιδιά βοηθάτε γιατί πρέπει να πάρω και άδεια απο τη δουλεια και ειναι είδι ζόρι τα πράγματα.

Η στρατολογία είναι 2ο βήμα.Για αρχή πρέπει να πας στο φρουραρχείο.Το σε ποιο καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο να σε κατατοπίσουν.Εγώ όταν χρειάστηκε έχω την τύχη να μαι Αθήνα οπότε δε χρειάστηκε να ψαχτώ και τόσο.

Ξέρω πάντως ότι όταν είναι να παρουσιαστείς μακριά τα έξοδα μπορεί να στα καλύψει και το φρουραρχείο αλλά δεν νομίζω ότι σου καλύπτουν και αυτα της επιστροφής σε περίπτωση αναβολής.

Από κει και πέρα πρέπει να πας 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα που είναι να παρουσιαστείς.Μπορεί κ να γίνεται και αλλιώς(άλλες μέρες) αλλά στο φρουραρχείο ήταν ξεκάθαροι να γίνει έτσι το όλο 'νταβαντούρι'.Ουσιαστικά αυτο που θες είναι να πάρεις το παραπεμπτικό από το φρουραρχείο για να πας στο 414 να σε δουν και να δουν και τα χαρτιά σου.Στρατολογία την θες για να καταθέσεις τα χαρτιά που θα πάρεις από φρουραρχείο-414 ώστε να τα περάσουν αυτοι μέσα και να μη θεωρηθείς λιποτάκτης ή κάτι αρχικά και έπειτα να σε κατατοπίσουν ώστε 2-3 βδομάδες έπειτα να περάσεις από την επιτροπή και να είσαι κομπλέ.Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί είσαι σε άλλη περιοχή.

Για να μπω Σεπτέμβρη , πότε να πάω να κόψω αναβολή ;

Ιούλιο ;

Πότε πρέπει να διακόψω την αναβολή μου για να καταταγώ με συγκεκριμένη ΕΣΣΟ;

Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου του έτους κατατάξεως

Πηγή: https://www.stratologia.gr/ervthseis

• Like 1

-Όχι ντε δεν έχω

-Μα έχεις

-Δεν έχω λέμε

-Δεν σε πιστεύω έχεις.

Αφου ειναι κουτος, νομιζει οτι ολοι εχουν βυσματα..Οπως νομιζει οτι ολοι που πανε αεροπορια/ναυτικο εχουν βυσμα ενω επιλεγονται καποιοι τυχαια. Επισης στο μαλακι εχει πεζοναυτες μεσα που εχουν σταλει αποσπαση, οποτε ειναι λογικο να διαλεξαν εμενα που πηγα ΚΕΕΔ απο καποιον αλλον πεζικαριο που πηγε αλλου... Εγω καταδρομεας ηθελα να παω και δεν με αφησαν για την μειωμενη θητεια, και εβαλα πεζικο και με φεραν εδω, τωρα τι να πω.. τεςπα

Για να μπω Σεπτέμβρη , πότε να πάω να κόψω αναβολή ;

Ιούλιο ;

Οταν κοβεις την αναβολη απο κατω εχει να γραψεις και κατι, σαν μικρη υπευθυνη δηλωση. πχ εγω εγραψα οτι ηθελα να καταταγω στις Ειδικες Δυναμεις (ενω παλιοτερα το ειχα πεζικο, και οντως το αλλαξανε) και ειχα πει για Α' ΕΣΣΟ και οντως τοτε μπηκα.. Οποτε γραψε εκει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...