Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια ,εφτασε ο καιρος που πρεπει να δηλωσω για στρατο, σκεφτομουν για ναυτικο αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να εχω καποιο γνωστο που να εχει σχεση με την θαλασσα ή κατι τετοιο, ισχυει? Θελω να περασω οσο το δυνατον ανωδυνα αυτη  την αγγαρεία , τι ειναι καλυτερο να δηλωσω ;

ευχαριστω εκ των προτερων  

Όχι, ποιος το είπε αυτό;!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οκ,κατάλαβα μούφα φήμη, και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά το άκουσα από πολλά άτομα και ειπα μήπως όντως ισχύει . Στο ναυτικό παίζει τίποτα δεν κψμ ή οχι?

Οκ,κατάλαβα μούφα φήμη, και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά το άκουσα από πολλά άτομα και ειπα μήπως όντως ισχύει . Στο ναυτικό παίζει τίποτα δεν κψμ ή οχι?

Στο ναυτικό οι φαντάροι τρώνε μόνο ότι ψαρέψουν (ας είναι και γκομενάκι, ας το φάνε). 

Oι προσπαθειες μου για αναβολη εχουν αποτυχει παταγωδως.Εχω πεσει σε ψυχιατρους που επικαλεστηκαν τον ορκο τους,σε εναν στρατοκαυλο που μου ελεγε πως δεν υπαρχει περιθωριο,η Ελληνικη φυλη εχει αρχισει να φθειρεται και αλλα κουλα.)Θα συνεχισω την προσπαθεια μου,αλλα σε περιπτωση που δεν βρω γνωματευση να σκασω ετσι χυμα?

Αναβολή μπορείς να πάρεις άνετα και χωρίς γνωματευση, είτε από το στρατόπεδο είτε από το φρουραρχειο. Οπότε δεν πειράζει, απευθείας απαλλαγή δεν θα σου έδιναν ούτως ή άλλως. Το πιο πιθανό είναι να πάρεις εξαμηνη αναβολή, όταν κλείσεις 2 χρόνια αναβολων, βρίσκεις έναν γιατρό που να σου γράψει ότι είσαι ακαταλληλος για στράτευση. Τόσοι και τόσοι υπάρχουν.

Oι προσπαθειες μου για αναβολη εχουν αποτυχει παταγωδως.Εχω πεσει σε ψυχιατρους που επικαλεστηκαν τον ορκο τους,σε εναν στρατοκαυλο που μου ελεγε πως δεν υπαρχει περιθωριο,η Ελληνικη φυλη εχει αρχισει να φθειρεται και αλλα κουλα.)Θα συνεχισω την προσπαθεια μου,αλλα σε περιπτωση που δεν βρω γνωματευση να σκασω ετσι χυμα?

Αν σκάσεις στο κέντρο δε σε παίρνει να κάνεις πολλά (μαλακίες) ,απλά επικαλείσε ψυχολογικά/ότι γουστράεις και πας ιατρεία / για αναβόλα κτλ. Μπορει και να σου αρέσει η φάση :P

Εσύ δεν έλεγες για Ειδικές Δυνάμεις;

Τώρα πας στο άλλο άκρο;

Δεν μπορω να παω ειδικες δυναμεις επειδη κανω 6μηνο..

Επισης ο κεφτες που ειπε για βυσμα να μην μιλαει αν δεν ξερει. Μεταθεση κατ'εξαιρεση εκανα και πηγα.

Ένας να έχει τα @@ και να πει ναι ρε έβαλα βύσμα, δεν υπάρχει;

Στην τύχη σε έστειλαν χειμωνιατικα σε κααυ, χωρίς να πας πριν σε κανονική μονάδα; και μάλιστα ως στρατιώτης μηχανικού;

Έγινε μεγάλε, κοίτα να κρατάς καλά τον δίσκο μην σου χυθεί ο καφές του ταξιαρχου ;)

• Like 1

Ένας να έχει τα @@ και να πει ναι ρε έβαλα βύσμα, δεν υπάρχει;

Στην τύχη σε έστειλαν χειμωνιατικα σε κααυ, χωρίς να πας πριν σε κανονική μονάδα; και μάλιστα ως στρατιώτης μηχανικού;

Έγινε μεγάλε, κοίτα να κρατάς καλά τον δίσκο μην σου χυθεί ο καφές του ταξιαρχου ;)

Aμα ειχα βυσμα θα πηγαινα οδηγος διοικητη και κλνυχτα. Μεταθεση κατ'εξαιρεση εκανα + χαρτια απο πτυχιο μηχανικου υπολογιστων και μπηκα αυτου. Επισης να πω ανωνυμα οτι εχω βυσμα σε ενα φορουμ για ποιο λογο να μην το εκανα? :S

α ναι; μονο οι οδηγοι διοικητή ειναι βύσματα; Χαρτιά απο πτυχίο μηχανικού υπολογιστών και σε εστειλαν στο κααυ; να κάνεις τι να προγραμματισεις την καφετιέρα;

ασε ρε, γιατι δεν το παραδέχεσαι ρώτα τον ψυχολόγο της μονάδας, όχι εμένα...

α ναι; μονο οι οδηγοι διοικητή ειναι βύσματα; Χαρτιά απο πτυχίο μηχανικού υπολογιστών και σε εστειλαν στο κααυ; να κάνεις τι να προγραμματισεις την καφετιέρα;

ασε ρε, γιατι δεν το παραδέχεσαι ρώτα τον ψυχολόγο της μονάδας, όχι εμένα...

lel

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...