Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 "Το Δημόσιο κατά της πρωτόδικης απόφασης ασκήθηκε αναίρεση στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής και υποστήριξε ότι αποκλειστική αιτία του ατυχήματος ήταν η έλλειψη της προσήκουσας προσοχής, σύνεσης και επιμέλειας των φαντάρων, οι οποίοι δεν εκτίμησαν τον προφανή κίνδυνο που εγκυμονούσε το βάρος του ιστού και τον ισχυρό άνεμο." θράσος όχι αστεία... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 ... και δωδεκα χρόνια για να τελεσιδικήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες? Μας κοροιδευεις ε;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες? Αντε καλή ψήφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ρε απλα επειδη εχει λιγα ατομα μην πεσει καμια εμπλοκή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 lol, άλλος ένας που θα μας γράφει, εγω στην τύχη πήγα αν ειχα βάλει βυσμα δεν θα το λεγα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ δεν έλεγες για Ειδικές Δυνάμεις; Τώρα πας στο άλλο άκρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ δεν έλεγες για Ειδικές Δυνάμεις; Τώρα πας στο άλλο άκρο; Tου φάνηκε δύσκολος ο απλός στρατός μάλλον και πάει για ξεκούραση στα ΚΑΑΥ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 γεια σας παιδια ,εφτασε ο καιρος που πρεπει να δηλωσω για στρατο, σκεφτομουν για ναυτικο αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να εχω καποιο γνωστο που να εχει σχεση με την θαλασσα ή κατι τετοιο, ισχυει? Θελω να περασω οσο το δυνατον ανωδυνα αυτη την αγγαρεία , τι ειναι καλυτερο να δηλωσω ; ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παγωτό Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πηραν σημερα απο αστυνομια μου ειπαν σε κανα 10ημερο ουτε συγκρατησα μέρες μπαίνω ναύπλιο.Για λόγους που δεν θα συζητήσω εδώ δεν πρώκεται να μπώ και πάω για I5.Τι πρέπει να κάνω; (εχω χαρτιά απο γιατρό, συνταγογραφημένα φάρμακα και τέτοια.)Πρέπει να παρουσιαστώ πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 5 μέρες πριν την κατάταξη πας φρουραρχείο και τους λες εκεί ότι είσαι για αναβολή (αρχικά).με τη σειρά τους θα σου δώσουν παραπεμπτικό για να πας στο 414 για να σε 'εξετάσουν' εκεί και να τους δείξεις και τα χαρτιά που έχεις.Μετά εκείνοι σε ξαναστέλνουν στο φρουραρχείο για να δώσεις το χαρτί που λέει το τι έχεις και να σου δώσουν μια σφραγίδα.Επόμενη στάση στρατολογία εκείνη ή την επόμενη ημέρα ώστε να τους δώσεις το χαρτί.Από εκεί κ πέρα σου μένει να ξαναπας άλλη μια φορά στρατολογία(θα σου πουν εκείνοι πότε) και μετά από περίπου 2 και κάτι βδομάδες να περάσεις από επιτροπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παγωτό Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 5 μέρες πριν την κατάταξη πας φρουραρχείο και τους λες εκεί ότι είσαι για αναβολή (αρχικά).με τη σειρά τους θα σου δώσουν παραπεμπτικό για να πας στο 414 για να σε 'εξετάσουν' εκεί και να τους δείξεις και τα χαρτιά που έχεις.Μετά εκείνοι σε ξαναστέλνουν στο φρουραρχείο για να δώσεις το χαρτί που λέει το τι έχεις και να σου δώσουν μια σφραγίδα.Επόμενη στάση στρατολογία εκείνη ή την επόμενη ημέρα ώστε να τους δώσεις το χαρτί.Από εκεί κ πέρα σου μένει να ξαναπας άλλη μια φορά στρατολογία(θα σου πουν εκείνοι πότε) και μετά από περίπου 2 και κάτι βδομάδες να περάσεις από επιτροπή να σε πω εγώ ειμαι από βολο αλλα δουλευω θεσσαλονίκη (το χαρτί ηρθε στο βόλο.) Σε ποιο φρουραρχειο θα παω; Υπάρχει κανά τηλέφονο έστω "φορέας" που να ενημερώνει για τη διαδικασία; Εδώ τωρα δλδ πρέπει να πάρω αδεια και αποτη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 για το φρουραρχείο δεν έχω ιδέα αλλά σίγουρα για τη στρατολογία πρέπει να πας σε αυτη που ανήκεις και σε έχουν μέσα.Λογικά στου Βόλου δηλαδή.Για τηλέφωνα κτλ μπορείς να το γκουγκλάρεις λογικά θα βρεις ένα και ακόμα και να μη πάρεις στο σωστό μέρος θα σε κατατοπίσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις