Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

"Το Δημόσιο κατά της πρωτόδικης απόφασης ασκήθηκε αναίρεση στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής και υποστήριξε ότι αποκλειστική αιτία του ατυχήματος ήταν η έλλειψη της προσήκουσας προσοχής, σύνεσης και επιμέλειας των φαντάρων, οι οποίοι δεν εκτίμησαν τον προφανή κίνδυνο που εγκυμονούσε το βάρος του ιστού και τον ισχυρό άνεμο."

θράσος όχι αστεία...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες?

Λοιπον πηρα μεταθεση για μοναδα...ΚΑΑΥ Μαλακι Βολος με ειδικοτητα ΤΦ και σωμα ΜΧ. Ξερει κανεις τπτ για ΚΑΑΥ και υπηρεσιες?

Μας κοροιδευεις ε;;

• Like 2

Εσύ δεν έλεγες για Ειδικές Δυνάμεις;

Τώρα πας στο άλλο άκρο;

Tου φάνηκε δύσκολος ο απλός στρατός μάλλον και πάει για ξεκούραση στα ΚΑΑΥ!  :-D

γεια σας παιδια ,εφτασε ο καιρος που πρεπει να δηλωσω για στρατο, σκεφτομουν για ναυτικο αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να εχω καποιο γνωστο που να εχει σχεση με την θαλασσα ή κατι τετοιο, ισχυει? Θελω να περασω οσο το δυνατον ανωδυνα αυτη  την αγγαρεία , τι ειναι καλυτερο να δηλωσω ;

ευχαριστω εκ των προτερων  

πηραν σημερα απο αστυνομια μου ειπαν σε κανα 10ημερο ουτε συγκρατησα μέρες μπαίνω ναύπλιο.

Για λόγους που δεν θα συζητήσω εδώ δεν πρώκεται να μπώ και πάω για I5.

Τι πρέπει να κάνω; (εχω χαρτιά απο γιατρό, συνταγογραφημένα φάρμακα και τέτοια.)

Πρέπει να παρουσιαστώ πρώτα;

5 μέρες πριν την κατάταξη πας φρουραρχείο και τους λες εκεί ότι είσαι για αναβολή (αρχικά).με τη σειρά τους θα σου δώσουν παραπεμπτικό για να πας στο 414 για να σε 'εξετάσουν' εκεί και να τους δείξεις και τα χαρτιά που έχεις.Μετά εκείνοι σε ξαναστέλνουν στο φρουραρχείο για να δώσεις το χαρτί που λέει το τι έχεις και να σου δώσουν μια σφραγίδα.Επόμενη στάση στρατολογία εκείνη ή την επόμενη ημέρα ώστε να τους δώσεις το χαρτί.Από εκεί κ πέρα σου μένει να ξαναπας άλλη μια φορά στρατολογία(θα σου πουν εκείνοι πότε) και μετά από περίπου 2 και κάτι βδομάδες να περάσεις από επιτροπή :P 

• Like 1

5 μέρες πριν την κατάταξη πας φρουραρχείο και τους λες εκεί ότι είσαι για αναβολή (αρχικά).με τη σειρά τους θα σου δώσουν παραπεμπτικό για να πας στο 414 για να σε 'εξετάσουν' εκεί και να τους δείξεις και τα χαρτιά που έχεις.Μετά εκείνοι σε ξαναστέλνουν στο φρουραρχείο για να δώσεις το χαρτί που λέει το τι έχεις και να σου δώσουν μια σφραγίδα.Επόμενη στάση στρατολογία εκείνη ή την επόμενη ημέρα ώστε να τους δώσεις το χαρτί.Από εκεί κ πέρα σου μένει να ξαναπας άλλη μια φορά στρατολογία(θα σου πουν εκείνοι πότε) και μετά από περίπου 2 και κάτι βδομάδες να περάσεις από επιτροπή :P

να σε πω εγώ ειμαι από βολο αλλα δουλευω θεσσαλονίκη (το χαρτί ηρθε στο βόλο.)

Σε ποιο φρουραρχειο θα παω;

Υπάρχει κανά τηλέφονο έστω "φορέας" που να ενημερώνει  για τη διαδικασία;

Εδώ τωρα δλδ πρέπει να πάρω αδεια και αποτη  δουλεια. 

για το φρουραρχείο δεν έχω ιδέα αλλά σίγουρα για τη στρατολογία πρέπει να πας σε αυτη που ανήκεις και σε έχουν μέσα.Λογικά στου Βόλου δηλαδή.Για τηλέφωνα κτλ μπορείς να το γκουγκλάρεις λογικά θα βρεις ένα και ακόμα και να μη πάρεις στο σωστό μέρος θα σε κατατοπίσουν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...