Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με το στρατοδικείο, όταν μιλάμε για Ειδικές Δυνάμεις, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι όπως τα λες.

Είναι βαρύ παράπτωμα να σε πάρει ο ύπνος στο σκοπέτο, ή τουλάχιστον έτσι θεωρείται στο συγκεκριμένο όπλο/σώμα/ό,τι είναι τέλος πάντων.

Σιγά ρε. Δεν παίζει καν να τον τρέχουν στρατοδικείο για τέτοιο πράγμα.

Στρατοδικείο πας μόνο με χοντρή μαλακία. Χοντρή δλδ να εισαι θαλαμοφυλακας, να σε παρει ο υπνος και να  πάθει τπτ κανας φανταρος (αυτο βεβαια τους συμφαιρει κιολας για να ριξουν αλλου τις ευθυνες), εκεί μπορεί να σε τρέξουνε  ή αν πλακωθεις με κανενα  και να τον αφησεις σε κωμα...

Στις υπολοιπες περιπτωσεις για Ε.Δ ξεκινας με μια 20αρα και μπορει να ανεβει το κασε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ από την άλλη θα ήθελα πάρα πολύ να είχαμε ένα σύστημα με το οποίο 1 φορά το χρόνο θα μας μάζευαν σε ένα στρατόπεδο κοντά στον τόπο κατοικίας μας να κάνουμε καμία βολή...Λόγω του ότι η 2η μου μετάθεση ήταν σε υπερμάχιμη μονάδα τεχνικού στη Λάρισα, έχω να κάνω βολή από τον Ιούλιο (απολύθηκα Φεβρουάριο -290 ΛΕΛΕ-) και θα ήθελα να αδειάσω 1-2 γεμιστήρες έτσι για το χαβαλέ.....

Θα μπορουσαν να οργανωνουν και ενα LAN PARTY αραια και που στο call of duty με διαγωνισμο ανα σειρες και μοναδες/πυροβολαρχιες :D η νικητρια μοναδα να παιρνει 400 kg γκοτζιλα και εμβολια !

• Like 1

Ναι, δάσκαλος είναι το παιδί και τον έχουν βάλει να κάνει μάθημα σε κάτι νήπια αλλά δεν είχα ρωτήσει αν πρόκειται αποκλειστικά για παιδιά στρατιωτικών ή απλά επειδή είμαστε νησί και είναι σύνηθες να υπάρχουν ελλείψεις σε τέτοια βασικά επαγγέλματα.... πάντως ζωή και κότα κάνει... με πολιτικά σαν να μην κάνει θητεία... αφού είχε έρθει για τα σπεν και έκατσε και μια εβδομάδα παραπάνω και είχε φάει την φρίκη της ζωής του... παρακαλούσε να τον πάνε πίσω στους μαθητές του... χαχα

Επίσης μας πήραν με απόσπαση και έναν γυμναστή-φαντάρο για ναυαγοσώστη σε μια πισίνα...

την μέρα που παρουσιαστήκαμε στο νησί μας υποδέχτηκε ο υποδιοικητής όλης της ταξιαρχίας και μας ρωτούσε αν είναι κανείς δάσκαλος, μπαρίστα (να ξέρει να κάνει και σχέδια στο καπουτσίνο μας είπε χαχα) μάγειρας κλπ διάφορα επαγγέλματα.

lol, έλα κοροιδάρα τι θες;

Θέλει να πει ότι δεν θα ήσουν και το καλύτερο παιδί στον στρατό, μάλλον γαμ@σείρης..!

Και θα τους έσταξες... ;)

Θέλει να πει ότι δεν θα ήσουν και το καλύτερο παιδί στον στρατό, μάλλον γαμ@σείρης..!

Και θα τους έσταξες... ;)

με τους φαντάρους καλά τα πήγαινα, με τους καραβανάδες όχι. Τουλάχιστον όσοι είχαν είχαν συμπεριφορά διατάζω και γαμάω, υπήρχαν και μερικοί που ήταν οκ και δεν ηταν κάργα κομπλεξικοι με αυτούς έλεγα καμια κουβέντα. 

Σιγά ρε. Δεν παίζει καν να τον τρέχουν στρατοδικείο για τέτοιο πράγμα.

Στρατοδικείο πας μόνο με χοντρή μαλακία. Χοντρή δλδ να εισαι θαλαμοφυλακας, να σε παρει ο υπνος και να  πάθει τπτ κανας φανταρος (αυτο βεβαια τους συμφαιρει κιολας για να ριξουν αλλου τις ευθυνες), εκεί μπορεί να σε τρέξουνε  ή αν πλακωθεις με κανενα  και να τον αφησεις σε κωμα...

Στις υπολοιπες περιπτωσεις για Ε.Δ ξεκινας με μια 20αρα και μπορει να ανεβει το κασε...

στρατοδικείο πας σε περιπτώσεις που δεν ειναι αρμοδιότητα του διοικητή, αν ψάξεις θα βρεις online αρκτετές υποθέσεις που πήγαν στρατοδικειο. 

Κρήτη οι βυσματικες είναι σεαπ στο ηρακλειο 1-3,χανια πεδιο βολης 1-2,μεραρχια χανια 1-1 και οι υπηρεσίες και στα 3 είναι χαλαρες.Γενικά κρήτη είναι χαλαρά εκτός από 50 με

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση... Γιατί δεν θέλω να τους πριζω στο πρώτο γραφείο από τώρα (μόλις πήρα μετάθεση). Λοιπόν έχει ο παππούς μου κάτι στρέμματα με ελιές..δεν έχει επάγγελμα σαν αγρότης αλλά βγάζει λάδι.. Μπορώ να διεκδίκησω αγροτική άδεια εγώ;

Εαν θυμάμαι σωστά θέλει πιστοποίηση οτι κάποιος 1ου βαθμού συγγενής σου έχει το χωράφι και πιστοποίηση απο το δήμο οτι εσύ ( ; ) εκμεταλεύεσαι το χωράφι. Αν απλά έχετε το χωράφι και βγάζετε λάδι για εσάς χλωμό, θέλει πολλές διαδικασίες νομίζω και δεν αξίζει.

ό,τι θέλει ο δίκας κάνει. μπορει να του πεις εχω ενα στρεμα με 10 ελιές δώμου 10 μερες και να σου δωσει. μπορει να του πεις εχω 500 στρεματα παρε και τα χαρτια και να κανει τον κινεζο. κόψε κίνηση τι παιζει τι δίνουν και σε ποιούς και πράττεις αναλόγως.

• Like 2

ρώτα ειτε στο 1ο γραφείο, είτε στο επιλοχάδικο του λόχου σου, δουλειά τους ειναι να σου απαντήσουν

Δε σημαίνει πως έχουν όρεξη να σου απαντήσουν όμως. Μπορεί να τον πάρουν στο ψιλό , να φάει βρίσιμο κτλ.

ό,τι θέλει ο δίκας κάνει. μπορει να του πεις εχω ενα στρεμα με 10 ελιές δώμου 10 μερες και να σου δωσει. μπορει να του πεις εχω 500 στρεματα παρε και τα χαρτια και να κανει τον κινεζο. κόψε κίνηση τι παιζει τι δίνουν και σε ποιούς και πράττεις αναλόγως.

Ανάλογα την μονάδα. Για να δικαιολογήσεις ειδική άδεια (αγροτική, φοιτητική κλπ), θέλει δικαιολογητικά.

Άλλου παπά ευαγγέλιο αν ο δίκας θέλει να στην δώσει σαν τιμητική ή άγραφη ή ότι άλλο. Μην λέμε μαλακίες, αυτά μετά ίσως τονίζω το ίσως, να ελεγχθούν απο κάποιον (οι άδειες). Ο δίκας δεν θα σου δώσει εσένα αγροτική χωρις δικαιολογητικά με ρίσκο να εκτεθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...