zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχάς δεν ειρωνεύτηκα... Δεύτερον οκ που ακριβώς κολλάς; Εσύ πιθανόν να ήσουν από αυτούς που έτυχε να σε διαλέξουνε. Το ποσοστο που πανε αεροπορια/ναυτικό χωρις βύσμα είναι κατω απο 5%, αυτό δεν αλλάζει. Εξαλλου το λες και μονος σου οτι παιρνουν ελαχιστους... Δλδ στα 100 άτομα θα πάνε οι 5 ή οι 10 (και πολλους λεω), οι υπόλοιποι ειναι για Εβρο/νησιά. Παντως ολως περιεργως τους περισσοτερους απο το ινσομνια "τυχαια" τους διαλεξανε να κανουνε θητεια στην αεροπορια και στο Σκαραμαγκα... Απο την αλλη οσους γνωστους ξερω η γνωρισα στο στρατο κανεναν δεν ξερω να εκανε θητεια εκει χωρις βυσμα. Ειδικά εδώ τι νόημα θα είχε κάποιος να κρύψει ότι είχε βύσμα σε ένα χώρο που το βύσμα είναι αποδεκτό και κυριαρχεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ειδικά εδώ τι νόημα θα είχε κάποιος να κρύψει ότι είχε βύσμα σε ένα χώρο που το βύσμα είναι αποδεκτό και κυριαρχεί; μπορεί να τον έπιασαν οι ντροπές. πάντως, ακόμα και στην τύχη να πήγε κάποιος δεν αλλάζει το γεγονός ότι χωρίς βύσμα είναι σχεδόν αδύνατο να πας αεροπορία/ναυτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Άσε τι θυμήθηκα τωρα που είπες για κρατήσεις και φυλακές. Μπαίνει αντισυνταγματάρχης για έφοδο το βράδυ, όπλα πεταμένα εκτός όπλοβαστου και όλοι μαζί με τον θαλαμοφυλακα κοιμόντουσαν. Ε έριξε σε 3 άτομα απο 5κ να σφίξουν λιγο οι κωλοι για 1-2 μέρες. Μετά επανήλθαν όλα στην καθημερινή λάσκα. Θαλαμοφύλακας (όχι εγώ) στου Παπάγου, τον έχει πάρει ο ύπνος. Κάνει έφοδο ο (ειδικοδυναμίτης) ΑΥΔΜ, πάει με ελαφρά βήματα από πίσω του και του παίρνει το όπλο. Χαμπάρι ο άλλος. Εν τω μεταξύ έχει κατέβει στο γραφείο του ο ΑΥΔΜ, τον παίρνει τηλέφωνο. "Τι γίνεται -τάδε-, όλα καλά; Δε νομίζω να σε πήρε ο ύπνος." "Όχι κύριε -τάδε-, όλα καλά." "Το όπλο σου πού είναι;" "Εδώ κύριε -τάδε-" (γυρνά το βλέμμα του να το δει, δεν το βρίσκει) Ανεβαίνει τρέχοντας ο ΑΥΔΜ, ο τύπος πρέπει να ανέβηκε τα σκαλιά πετώντας. Τον αρχίζει στα βρισίδια και τις φωνές, και αρχίζει να τον τρέχει και να του φωνάζει ότι θα τον περάσει στρατοδικείο. Όταν λέμε για φωνές, εννοούμε φωνές, τις κλασικές των Ειδικών Δυνάμεων. Αν ενθυμούμαι καλώς, τσίμπησε τη γλύτωσε με 20Φ. Κι εσύ λες για 5Κ για τέτοια μπουρδέλα.. Κι εσύ λες για 5Κ για τέτοια μπουρδέλα.. Κι εσύ λες για 5Κ για τέτοια μπουρδέλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 μπορεί να τον έπιασαν οι ντροπές. πάντως, ακόμα και στην τύχη να πήγε κάποιος δεν αλλάζει το γεγονός ότι χωρίς βύσμα είναι σχεδόν αδύνατο να πας αεροπορία/ναυτικο. Ναι συμφωνώ. Το έγραψα κιόλας ότι μπορεί και να μην συνάντησα άλλον σε όλη τη θητεία που πήγε χωρίς βύσμα (εκτός από τα παιδιά του εμπορικού ναυτικού που πάνε υποχρεωτικά). Απλά λέμε ότι υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι συμφωνώ. Το έγραψα κιόλας ότι μπορεί και να μην συνάντησα άλλον σε όλη τη θητεία που πήγε χωρίς βύσμα (εκτός από τα παιδιά του εμπορικού ναυτικού που πάνε υποχρεωτικά). Απλά λέμε ότι υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να γίνει. δεν μπορούν να κάνουν 100% βύσματα, θα πάρουν και μερικούς τυχαιους για να κάνουν τα μπιφτέκια των βυσμάτων... Θαλαμοφύλακας (όχι εγώ) στου Παπάγου, τον έχει πάρει ο ύπνος. Κάνει έφοδο ο (ειδικοδυναμίτης) ΑΥΔΜ, πάει με ελαφρά βήματα από πίσω του και του παίρνει το όπλο. Χαμπάρι ο άλλος. Εν τω μεταξύ έχει κατέβει στο γραφείο του ο ΑΥΔΜ, τον παίρνει τηλέφωνο. "Τι γίνεται -τάδε-, όλα καλά; Δε νομίζω να σε πήρε ο ύπνος." "Όχι κύριε -τάδε-, όλα καλά." "Το όπλο σου πού είναι;" "Εδώ κύριε -τάδε-" (γυρνά το βλέμμα του να το δει, δεν το βρίσκει) Ανεβαίνει τρέχοντας ο ΑΥΔΜ, ο τύπος πρέπει να ανέβηκε τα σκαλιά πετώντας. Τον αρχίζει στα βρισίδια και τις φωνές, και αρχίζει να τον τρέχει και να του φωνάζει ότι θα τον περάσει στρατοδικείο. Όταν λέμε για φωνές, εννοούμε φωνές, τις κλασικές των Ειδικών Δυνάμεων. Αν ενθυμούμαι καλώς, τσίμπησε τη γλύτωσε με 20Φ. Κι εσύ λες για 5Κ για τέτοια μπουρδέλα.. Κι εσύ λες για 5Κ για τέτοια μπουρδέλα.. Κι εσύ λες για 5Κ για τέτοια μπουρδέλα.. θαλαμοdog με όπλο μόνο σε φυλάκιο είχα δει και αυτό μόνο μια φορά. Στρατοδικείο δεν υπάρχει περιπτωση να ασχολήθει με φαντάρο που τον πήρε ο ύπνος, παραμύθια για να ψαρώνουν οι φαντάροι ειναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 δεν μπορούν να κάνουν 100% βύσματα, θα πάρουν και μερικούς τυχαιους για να κάνουν τα μπιφτέκια των βυσμάτων... θαλαμοdog με όπλο μόνο σε φυλάκιο είχα δει και αυτό μόνο μια φορά. Στρατοδικείο δεν υπάρχει περιπτωση να ασχολήθει με φαντάρο που τον πήρε ο ύπνος, παραμύθια για να ψαρώνουν οι φαντάροι ειναι αυτά. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Προσωπικά πάντως είχα περάσει πολύ ωραία και σχεδόν όλοι όσοι γνώρισα, μόνιμοι και ναύτες ήταν αξιόλογα άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Οκ η ειρωνια παει και ερχεται χωρις λογο λες και εχουμε ορεξη να λεμε ψεματα για το εαν ειχαμε βυσμα η οχι για να αποδειξουμε τι? Δεν το συνεχιζω γιατι προφανως δεν θελετε να καταλαβετε η να δεχτειτε οτι οντως παιρνουν ατομα ετσι, ελαχιστα το ξανα τονιζω. Τωρα εαν στην δικια σας θητεια δεν πηραν εσας η φιλους δεν σημαινει οτι δεν παιρνουν γενικα και οτι γραφουμε οτι να ναι. Ειπα τυχαια εναν αριθμο γιατι πλεον υπαρχουν εσσο με 350 και 500 ατομα στην αεροπορια. Το Νοέμβρη πάντως είμασταν γύρω στους 700 αεροπόρους αλλά είμασταν μεγάλη σειρά.Υπάρχουν όντως άτομα που πήραν χωρίς βύσμα και το λέω στάνταρ γιατί τα παιδιά δεν είχαν λόγω να το κρύψουν αφού σχεδόν όλοι βύσματα ήμασταν. Πάντως πραγματικά απίστευτα τα νούμερα που λέτε για τις υπηρεσίες.Εδώ που είμαι τώρα,τον Ιανουάριο παίζουν 9 υπηρεσίες αυτό το μήνα και τον άλλο ακούγεται για 6 και τα Σαβ/κα έχει off αν δεν έχεις υπηρεσία.(για τους αερονόμους παίζουν άλλα νούμερα,μιλάω για απλούς φαντάρους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στις Ειδικές Δυνάμεις όλοι οι θαλαμοφύλακες κάνουν την υπηρεσία με όπλο. Μάλιστα για τη Ρεντίνα υπάρχει ένας θρύλος, που θέλει τους θαλαμοφύλακες να κάνουν την υπηρεσία όρθιοι, με το μπέργκιν στην πλάτη. Προσωπικά το θεωρώ μουφιά, απλά επειδή πιστεύω ότι δεν είναι εφικτό να κάτσεις δύο ώρες όρθιος με το 20-25κιλο μπέργκιν στην πλάτη. Διαφορετικά δε θα το θεωρούσα περίεργο. Σχετικά με το στρατοδικείο, όταν μιλάμε για Ειδικές Δυνάμεις, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι όπως τα λες. Είναι βαρύ παράπτωμα να σε πάρει ο ύπνος στο σκοπέτο, ή τουλάχιστον έτσι θεωρείται στο συγκεκριμένο όπλο/σώμα/ό,τι είναι τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Περυσι και εγω που ειχα βγει με ενα φιλο μου απο την σχολη που τον ειχαν φερει Τατοι για ειδικοτητα και καλα εκτως του ποσο χαλαρα ηταν η ολη τους κατασταση μεχρι το μεσημερι που τους εδιωχναν καθε μερα εξω,και αυτος και αλλοι 3 γνωστοι/φιλοι του που ειχαμε βγει για καφε μου ειχαν πει οτι ναι επεσε μεσο και μαλιστα 2 φορες.Την δευτερη προφανως για μεταθεση σε κοντινο προορισμο απο το σπιτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ειδικά εδώ τι νόημα θα είχε κάποιος να κρύψει ότι είχε βύσμα σε ένα χώρο που το βύσμα είναι αποδεκτό και κυριαρχεί; Δεν ξέρω τι θα κερδίσει ή τι θα χάσει κάποιος αν πει ψέμματα. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχω δει και αλλους να γράφουν εδώ μέσα ότι βρέθηκαν ναυτικό χωρίς βύσμα ή σε άκρως βυσματικές θέσεις στο Σ.Ξ και όλοι αυτοί τυχαία επειδή δεν είχαν άτομα. Πολύ πιθανό αυτοί όλοι να λένε αλήθεια, μπορεί όμως να ειναι και ψέμματα. Προσωπικά δεν μπορώ να ξερω τι έκανε ο άλλος στο στρατό ούτε φυσικά οι άλλοι μπορούν να ξέρουν τι έκανα εγώ στο στρατό. Η ουσία ξέρεις όμως ποια ειναι; Οτι χωρίς βύσμα η πιθανότητα να κάνεις θητεία εκεί ειναι απελπιστικα μικρη. Δεν μιλάω για σένα προσωπικά έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι θα κερδίσει ή τι θα χάσει κάποιος αν πει ψέμματα. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχω δει και αλλους να γράφουν εδώ μέσα ότι βρέθηκαν ναυτικό χωρίς βύσμα ή σε άκρως βυσματικές θέσεις στο Σ.Ξ και όλοι αυτοί τυχαία επειδή δεν είχαν άτομα. Πολύ πιθανό αυτοί όλοι να λένε αλήθεια, μπορεί όμως να ειναι και ψέμματα. Προσωπικά δεν μπορώ να ξερω τι έκανε ο άλλος στο στρατό ούτε φυσικά οι άλλοι μπορούν να ξέρουν τι έκανα εγώ στο στρατό. Η ουσία ξέρεις όμως ποια ειναι; Οτι χωρίς βύσμα η πιθανότητα να κάνεις θητεία εκεί ειναι απελπιστικα μικρη. Δεν μιλάω για σένα προσωπικά έτσι Καλά σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι, απλά λέμε ότι υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Παμε λιγο σε ερωτησεις: 1)Ποιες θεωρουνται απο τις καλυτερες(ή πιο "βυσματικες") στην Κρητη και γιατι? 2)Ποσα χρηματα περιπου θα χρειαστω κατα την διαρκεια της θητειας μου αλλα και για την αγορα των απαραιτητων?Το μονο μεγαλο μου - ειναι οι μετακινησεις(μενω Κρητη),κατα τα αλλα δεν καπνιζω,δεν πινω και δεν τρωω(εννοω συσκευασμενα,ετοιμα,πολυ κρεας κτλ) 3)Σε τι χρειαζεται το sleeping bag? 4)Σκεφτομαι να παρω μαζι μου καποια βιβλια με αμφιλεγομενο περιεχομενο(πχ Δημητρης Κουφοντινας-Γεννηθηκα 17 Νοεμβρη, Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι Στάλιν κτλ) για να περναει η ωρα.Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα? 5)Καποια συμβουλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 lol, θαλαμοφύλακας όρθιος μου είχε τύχει και εμένα και καλά καψώνι όταν πρωτοπήγαμε στην μονάδα, παπατζιλίκια Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Προσωπικά πάντως είχα περάσει πολύ ωραία και σχεδόν όλοι όσοι γνώρισα, μόνιμοι και ναύτες ήταν αξιόλογα άτομα. έστω και αυτές τις λίγες υπηρεσίες που έχουν στο ναυτικό κάποιος πρέπει να τις κάνει, αν περιμένουν απο τα βύσματα θα βρεθούν να τις κάνουν οι ίδιοι, οπότε βάζουν κάποιους τυχαίους που δεν θα πέσει τηλεφωνάκι για ψίλου πηδημα. Καταλαβες τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Παμε λιγο σε ερωτησεις: 1)Ποιες θεωρουνται απο τις καλυτερες(ή πιο "βυσματικες") στην Κρητη και γιατι? 2)Ποσα χρηματα περιπου θα χρειαστω κατα την διαρκεια της θητειας μου αλλα και για την αγορα των απαραιτητων?Το μονο μεγαλο μου - ειναι οι μετακινησεις(μενω Κρητη),κατα τα αλλα δεν καπνιζω,δεν πινω και δεν τρωω(εννοω συσκευασμενα,ετοιμα,πολυ κρεας κτλ) 3)Σε τι χρειαζεται το sleeping bag? 4)Σκεφτομαι να παρω μαζι μου καποια βιβλια με αμφιλεγομενο περιεχομενο(πχ Δημητρης Κουφοντινας-Γεννηθηκα 17 Νοεμβρη, Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι Στάλιν κτλ) για να περναει η ωρα.Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα? 5)Καποια συμβουλη? 1.Δυσκολο να το μάθεις. Ξέρω οτι όσοι ειναι σε ΓΕΠ παιρνάνε καλά κρήτη πχ... 2. Αν δε καπνίζεις γλυτώνεις πολλά. Μπορείς να μη χαλάσεις και τίποτα απο σένα εξαρτάται και το πόσο καλό φαγητό έχει η μονάδα.Εγώ μετακινήσεις 1 φορά στην άδεια πληρωσα μόνο.Εκεί που ήμουν στο νησί επειδή ήταν οι περισσότεροι απο χωριά/νησία είχαν λεφτά χαλάγαν γύρω στα 1000€-1500€ (ξαπλώστρα + καφές 15 , φαγητό 20 ,ποτό +8 + ταξί 10 + 10 για καθαριστήρια τη week + έξοδα διάφορα κτλ)* 20 + 100+ για τσιγαρα το μήνα αλλά δεν ισχύει αυτο παντού. Θελω να καταλήξω οτι εξαρτάται απο σένα. Εγώ την έβγαζα με <100 το μήνα. (φτωχομπινές) 3.Δε χρειάζεται. Απλά μερικοί συμπεριλαμβανω και τον ευατό μου είναι περίεργοι και δε θέλουν να κοιμουνται σε σεντόνια που έχουν να πλυθούν χρόνια ολόκληρα και κουβέρτες γεμάτες σκόνη ούτε να στρώνουν κάθε πρωί το κρεβάτι. Αλλοι είναι μια χαρά και κοιμούνται έτσι. Για τα άλλα δεν έχω κάτι να πω θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 lol, θαλαμοφύλακας όρθιος μου είχε τύχει και εμένα και καλά καψώνι όταν πρωτοπήγαμε στην μονάδα, παπατζιλίκια έστω και αυτές τις λίγες υπηρεσίες που έχουν στο ναυτικό κάποιος πρέπει να τις κάνει, αν περιμένουν απο τα βύσματα θα βρεθούν να τις κάνουν οι ίδιοι, οπότε βάζουν κάποιους τυχαίους που δεν θα πέσει τηλεφωνάκι για ψίλου πηδημα. Καταλαβες τώρα; Για τους άλλους ηταν καψωνι που ησουν εσυ θαλαμοφύλακας οχι για σενα , ξύπνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις