Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^^Παρόμοια κατάσταση,έριξε σε έναν 2κ γιατί κρέμονταν το κορδόνι 5 εκ από το jacket.Είμαι από τα λίγα άτομα που δεν έχουν φάει φ ακόμα. :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

60-1 στη Λήμνο και η έξοδος μετά απο αυτό ήταν στα 10 λεπτά απ το στρατόπεδο , σε ένα γειτονικό χωριό με μια καφετέρια κ ένα σουβλατζίδικο της κακιάς συμφοράς και μερικά σπιτάκια εδώ κ εκεί. ΝΕΚΡΑ!!!!!!

....... πολύ για το πέος καταστάσεις , ενώ στο κέντρο της Λήμνου παλευόταν , δεν μας πήγαιναν (εκτός απο εβδομάδα προσαρμογής που μάθαμε στην ωραία έξοδο κ μετά κόπηκε μαχαίρι) , ήθελες καμια ώρα με στάγιερ/καναδέζα και κανα 30-40λεπτο με ταξί το οποίο ήθελε 20 euro αν θυμάμαι καλά να πας κ άλλα τόσα να έρθεις. Μέσα σε όλη την ταλαιπωρία βέβαια απλά ήταν μια έξτρα ταλαιπωρία οπότε ή ξάπλωνες να κοιμηθείς ή έβγαινες στο κωλοχώρι.

Πραγματικά όμως πολύ ελεεινό φανταριλίκι όσο έκατσα εκεί κ κανονικά δεν έπρεπε να έχω πάει καν εκεί αλλα αυτο είναι άλλο θέμα. 

Ευτυχώς πήρα τότε μετάθεση κ ήρθα Πάτρα αλλα κ πάλι .. το φανταριλίκι είναι μια καλή ευκαιρία να δεις νέα μέρη κλπ να μαλακιστείς πριν η πραγματική ζωή σε χτυπήσει στα μούτρα (αν ήσουν τυχερός κ δεν το είχε κάνει πριν μπεις) και είναι κρίμα να παίζουν τέτοιες παπάτζες. Πιστεύω πως ακόμα κ εκεί στου διαόλου τη μάνα αν είχαμε 1-2 εξόδους την εβδομάδα θα ήταν ολα cool, αλλα όταν ξέρεις πως θα έχεις υπηρεσία κ αύριο κ μεθαύριο κ την επόμενη μέρα κλπ μπαίνεις σε μια φάση robot κ δεν σε νοιάζει τίποτα.

Θυμάμαι κ τη συμπεριφορά των Λημνιών προς τους φαντάρους , λες κ μας κάνουν χάρη , άσχετα αν απο τους φαντάρους ζούσαν. Ή το άλλο με τις γκόμενες που δεν βγαίναν πριν τις 10 που ήταν η ώρα που μάζευαν όλους τους φαντάρους σε όλες τις μονάδες απο τις εξόδους (πριν τις 10 ψυχή! ) ...λες κ οι φαντάροι είναι βιαστές ή εγκληματίες γενικότερα ξέρω γω ...

όπως κ να χει 3-1 γαμάει , αν έχεις δει τα χειρότερα. Αλλα αν έχεις δει 1-1 κλπ απο άλλους τότε ναι σου κακοφαίνεται, λογικότατο :P

Εγω Ροδο που ημουν κοιμομασταν 3 ωρες την ημερα κ υπηρεσιες/ αγγαρειες καθε μερα(εξοδο μια φορα τον μηνα) αντε να περναμε κανα υπηρεσιακο 1φορα την εβδομαδα για να βγουμε κανα 2ωρο αλλα κ παλι εγω εκανα αυτο που ειπες,επεφτα για υπνο ..Οι Ροδιτες καθοντουσαν κανα μηνα κ μετα επεφτε βυσμα κ φευγανε(τρομερο βυσμα οι Ροδιτες κ πολυυυ χρημα,δεν το λεεω με κακια,να ναι καλα τα παιδια)..Την ροδο την ειδα αντε 2-3 φορες,μονο στο χωριο καταιβενα καμια φορα για να πλυνω κανα ρουχο κ να βαλω καμια καρτα.Το μετανοιωσα που δηλωσα νησι,αν ξαναπηγαινα φανταρος Εβρο θα δηλωνα γιατι ξερω εχουν περισσοτερη δυναμη κ πληροτητα απο τα νησια κ θα γλιτωνα κ τα καραβια..ΚΑλα μην μιλησω για τα ταξι που ειπες...δεν ξερω τι ζητανε σημερα που εχουμε κριση αλλα το 2009 ηθελες 30ευρα για πλακα για να πας στο κεντρο η σε κανα αεροδρομιο..Δεν ηταν τυχαιο που ειχαν κατι λιμουζιναρες ολοι,παλιο ταξι δεν ειχα δει ποτε στην Ροδο..Για τις γκομενες δεν ξερω,ουτε ειχα χρονο να ασχοληθω,ασε που ποναγε το κορμι μου κ οχι να γ..... δεν μπορουσα αλλα ουτε να μιναρω

• Like 1

Αν ειναι 20-30 άτομα ανα ΕΣΣΟ που περνανε τυχαια αεροπορια, οι υπολοιποι με βυσμα πρεπει να ειναι γυρω στους χιλιους (τυχαιοι αριθμοι). Αρα κανοντας απλους υπολογισμους η πιθανοτητα να βρεθει καποιος τυχαια στην αεροπορια ειναι περιπου στο 1-2%....

Κοινως πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ.

Και επίσης μη γράφετε οτι να ναι... . Το 2000 εγώ που πέρασα απογραφή/περιοδεύον (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι ειμαι για Σ.Ξ και οτι δεν υπαρχουν θεσεις για αεροπορια άσχετα με το τι θα δήλωνα...

Ηταν ηδη κλεισμενες οι θεσεις απο αυτα τα "τυχαια" ατομα

2005 φιλος του αδελφου μου δηλωσε ή αεροπορια ή Ναυτικο.Μαντεψε που πηγε :P

Για ναυτικό πάντως το είχα δηλώσει όταν πέρασα περιοδεύον και όντως εκεί πήγα (7-8 χρόνια μετά αλλά δεν είχε αλλάξει).

^^Παρόμοια κατάσταση,έριξε σε έναν 2κ γιατί κρέμονταν το κορδόνι 5 εκ από το jacket.Είμαι από τα λίγα άτομα που δεν έχουν φάει φ ακόμα. :P

Άσε τι θυμήθηκα τωρα που είπες για κρατήσεις και φυλακές.

Μπαίνει αντισυνταγματάρχης για έφοδο το βράδυ, όπλα πεταμένα εκτός όπλοβαστου και όλοι μαζί με τον θαλαμοφυλακα κοιμόντουσαν. Ε έριξε σε 3 άτομα απο 5κ να σφίξουν λιγο οι κωλοι για 1-2 μέρες. Μετά επανήλθαν όλα στην καθημερινή λάσκα.

1-4 τότε.. Μην τα θυμάμαι

Άσε τι θυμήθηκα τωρα που είπες για κρατήσεις και φυλακές.

Μπαίνει αντισυνταγματάρχης για έφοδο το βράδυ, όπλα πεταμένα εκτός όπλοβαστου και όλοι μαζί με τον θαλαμοφυλακα κοιμόντουσαν. Ε έριξε σε 3 άτομα απο 5κ να σφίξουν λιγο οι κωλοι για 1-2 μέρες. Μετά επανήλθαν όλα στην καθημερινή λάσκα.

1-4 τότε.. Μην τα θυμάμαι

Οπλα εκτος οπλοβαστου;;;Αληθεια υπαρχουν τετοιες καταστασεις σε στρατοπεδα;;κ εριξε μονο 5κ;;;

πόσο αργοσχολοι ειναι ορισμένοι, να ασχολούνται με τέτοια πράματα... 

• Like 1

Αν ειναι 20-30 άτομα ανα ΕΣΣΟ που περνανε τυχαια αεροπορια, οι υπολοιποι με βυσμα πρεπει να ειναι γυρω στους χιλιους (τυχαιοι αριθμοι). Αρα κανοντας απλους υπολογισμους η πιθανοτητα να βρεθει καποιος τυχαια στην αεροπορια ειναι περιπου στο 1-2%....

Κοινως πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ.

Και επίσης μη γράφετε οτι να ναι... . Το 2000 εγώ που πέρασα απογραφή/περιοδεύον (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι ειμαι για Σ.Ξ και οτι δεν υπαρχουν θεσεις για αεροπορια άσχετα με το τι θα δήλωνα...

Ηταν ηδη κλεισμενες οι θεσεις απο αυτα τα "τυχαια" ατομα

Οκ η ειρωνια παει και ερχεται χωρις λογο λες και εχουμε ορεξη να λεμε ψεματα για το εαν ειχαμε βυσμα η οχι για να αποδειξουμε τι?

Δεν το συνεχιζω γιατι προφανως δεν θελετε να καταλαβετε η να δεχτειτε οτι οντως παιρνουν ατομα ετσι, ελαχιστα το ξανα τονιζω.

Τωρα εαν στην δικια σας θητεια δεν πηραν εσας η φιλους δεν σημαινει οτι δεν παιρνουν γενικα και οτι γραφουμε οτι να ναι.

Ειπα τυχαια εναν αριθμο γιατι πλεον υπαρχουν εσσο με 350 και 500 ατομα στην αεροπορια.

• Like 1

Εγω Ροδο που ημουν κοιμομασταν 3 ωρες την ημερα κ υπηρεσιες/ αγγαρειες καθε μερα(εξοδο μια φορα τον μηνα) αντε να περναμε κανα υπηρεσιακο 1φορα την εβδομαδα για να βγουμε κανα 2ωρο αλλα κ παλι εγω εκανα αυτο που ειπες,επεφτα για υπνο ..Οι Ροδιτες καθοντουσαν κανα μηνα κ μετα επεφτε βυσμα κ φευγανε(τρομερο βυσμα οι Ροδιτες κ πολυυυ χρημα,δεν το λεεω με κακια,να ναι καλα τα παιδια)..Την ροδο την ειδα αντε 2-3 φορες,μονο στο χωριο καταιβενα καμια φορα για να πλυνω κανα ρουχο κ να βαλω καμια καρτα.Το μετανοιωσα που δηλωσα νησι,αν ξαναπηγαινα φανταρος Εβρο θα δηλωνα γιατι ξερω εχουν περισσοτερη δυναμη κ πληροτητα απο τα νησια κ θα γλιτωνα κ τα καραβια..ΚΑλα μην μιλησω για τα ταξι που ειπες...δεν ξερω τι ζητανε σημερα που εχουμε κριση αλλα το 2009 ηθελες 30ευρα για πλακα για να πας στο κεντρο η σε κανα αεροδρομιο..Δεν ηταν τυχαιο που ειχαν κατι λιμουζιναρες ολοι,παλιο ταξι δεν ειχα δει ποτε στην Ροδο..Για τις γκομενες δεν ξερω,ουτε ειχα χρονο να ασχοληθω,ασε που ποναγε το κορμι μου κ οχι να γ..... δεν μπορουσα αλλα ουτε να μιναρω

μια απ τα ίδια...3 ώρες ύπνος πολλές φορές γιατι έπρεπε να βγάλεις και μισή ή δεύτερη υπηρεσία ακόμα(αυτό γινόταν στις γιορτές , τις υπόλοιπες μέρες είχαμε 1 υπηρεσία ο καθένας και συμπληρωματική κάποια πχ μαγειρεία που έσπαγε σε πολλούς κλπ) , οι ΕΠΟΠ βέβαια στις μπάλες τους , κάθε μέρα σπίτι , μη κάτσουν μέσα μια φορά κ τους πέσει ο κώλος

2012 μπήκα κ ξεμπέρδεψα με το μπουρδέλο τους 

πόσο αργοσχολοι ειναι ορισμένοι, να ασχολούνται με τέτοια πράματα... 

πολύ , ιδικά κάτι ταξίαρχοι που δεν έχουν τι να κάνουν με τη ζωή τους και κόβουν βόλτες απογεύματα να δουν τι κάνουν οι φαντάροι ... να θες να χαλαρώσεις λίγο απο τη βαβούρα κ το σπασαρχιδιλίκι της μέρας και τσουπ να σου πετιέται ο ταξμαν απ το πουθενά για παρατήρηση 

Οπλα εκτος οπλοβαστου;;;Αληθεια υπαρχουν τετοιες καταστασεις σε στρατοπεδα;;κ εριξε μονο 5κ;;;

Όπλα, πυρομαχικά, ξιφολόγχες, όλα τα καλα. 10 έριξε αλλα έγιναν 5 γιατί τα καημένα τα παιδιά είχαν να πάνε 5 μέρες σπίτι τους. Περιττό να πω οτι η περίπολος είχε υπογραφές για 3 ώρες μετά και κοιμόταν και αυτή. Ευτυχώς είχαμε πύλη!

Τέτοια περιστατικά να φάνε και οι κότες.

• Like 1

Το ιδανικό είναι 1-2... κάνεις μία υπηρεσία, την επόμενη κάθεσαι μέσα και κοιμάσαι το απόγευμα και την μεθεπόμενη βγαίνεις για ένα καφεδάκι και μετά πάλι υπηρεσία. Έτσι βγαίνουν 10 υπηρεσίες το μήνα. Ανθρώπινες καταστάσεις.

Εδώ οι εποπ και οι αξιωματικοί κάνουν 4, βαριά 5 υπηρεσίες το μήνα (για τις οποίες παίρνουν και μία ολόκληρη μέρα απαλλαγή ) και γκρινιάζουν.... και αυτοί δεν έχουν και όλες τις άλλες μαλακίες που έχουμε να κάνουμε εμείς κάθε μέρα...)

Είναι τριμπούρδελο η όλη φάση, άντε να έρθει η μετάθεσή μου γιατί δεν παλεύεται εδώ στη μονάδα που είμαι. Έχουμε πέσει στον κλασικό καριερίστα διοικητή ο οποίος μόνο κώλο δεν έχει στήσει στον ταξιάρχο. Φουλ αποσπάσεις από το τάγμα μας στην ταξιαρχία (οδηγούς, μάγειρες, μουσικούς, νηπιαγωγούς, καφετζήδες) με αποτέλεσμα εκεί που πάει να φτιάξει η κατάσταση και να μας πάει καλά να ξαναγυρνάει σε σκατά. Ανάληψη από εμάς του χειρότερου φυλακίου του νησιού που δεν το ήθελε κανένας και μάλιστα δεν είναι καν του πεζικού αλλά του πυροβολικού.

Ποιος θα πάει στα hotspots ; Εμείς φυσικά, Ποιος θα πάει για δεντροφύτευση;  Εμείς. Ποιος θα πάει για να καθαρίσει τα ορύγματα του νησιού ; Εμείς

Και σαν να μην έφταναν αυτά θέλουμε να δείχνουμε ότι είμαστε φουλ μάχιμοι και ξοδεύουμε πυρομαχικά κλπ  και κάθε μέρα τρέχουμε στα βουνά στα πεδία βολής για  πυρ και κίνηση, βολές, νυχτερινές διαβιώσεις έξω, ΔΑΕ , ΤΑΕ, αποβάσεις σε βραχονησίδες κλπ κλπ δεν αράζεις ποτέ μιλάμε. Εγώ πίστευα η φάση θα είναι κάνεις την υπηρεσία σου και τπτ αγγαρείες και τέλος.

Το μόνο θετικό θα έλεγα ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη αυστηρότητα με φυλακές και κρατήσεις για ψύλλου πήδημα όπως αναφέρουν κάποιοι. Πρέπει να είσαι βλάκας για να τιμωρηθείς πιστεύω σε εμάς.

Εγω πάντως έχω κλείσει μια εβδομάδα που έχω απολυθεί και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως.

Πριν μπω δεν είχα νιώσει τι εννοούν χαμένος χρόνος μετά που απολύθηκα κατάλαβα...

Κάποιος αυτή τη στιγμή θα φυλάει έναν οπλοβαστό στου διαόλου τη μάνα ή θα βαράει σκοπέτα κτλ...

Είναι τριμπούρδελο η όλη φάση, άντε να έρθει η μετάθεσή μου γιατί δεν παλεύεται εδώ στη μονάδα που είμαι. Έχουμε πέσει στον κλασικό καριερίστα διοικητή ο οποίος μόνο κώλο δεν έχει στήσει στον ταξιάρχο. Φουλ αποσπάσεις από το τάγμα μας στην ταξιαρχία (οδηγούς, μάγειρες, μουσικούς, νηπιαγωγούς, καφετζήδες) με αποτέλεσμα εκεί που πάει να φτιάξει η κατάσταση και να μας πάει καλά να ξαναγυρνάει σε σκατά. Ανάληψη από εμάς του χειρότερου φυλακίου του νησιού που δεν το ήθελε κανένας και μάλιστα δεν είναι καν του πεζικού αλλά του πυροβολικού.

Ποιος θα πάει στα hotspots ; Εμείς φυσικά, Ποιος θα πάει για δεντροφύτευση;  Εμείς. Ποιος θα πάει για να καθαρίσει τα ορύγματα του νησιού ; Εμείς

νηπιαγωγούς για ποιον λόγο; έχουν παιδικό σταθμό οι καραβανάδες; 

Οι καριερίστες ειναι οι πιο κότες στρατιωτικοί, ζουν με το καθημερινό άγχος μην τους κάνει επιθεώρηση ο ταξίαρχος :D :D

Εγω πάντως έχω κλείσει μια εβδομάδα που έχω απολυθεί και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως.

Πριν μπω δεν είχα νιώσει τι εννοούν χαμένος χρόνος μετά που απολύθηκα κατάλαβα...

Κάποιος αυτή τη στιγμή θα φυλάει έναν οπλοβαστό στου διαόλου τη μάνα ή θα βαράει σκοπέτα κτλ...

γαμησέτα φίλος , μόνο που τα διαβάζω εδω μέσα βαριέμαι , αλλα κ εγώ τα ίδια, όταν απολύθηκα ξέχασα ότι αφορούσε το στρατό στο άψε σβήσε , άχρηστες πληροφορίες έτοιμες για τα σκουπίδια ήταν 

• Like 2

Οκ η ειρωνια παει και ερχεται χωρις λογο λες και εχουμε ορεξη να λεμε ψεματα για το εαν ειχαμε βυσμα η οχι για να αποδειξουμε τι?

Δεν το συνεχιζω γιατι προφανως δεν θελετε να καταλαβετε η να δεχτειτε οτι οντως παιρνουν ατομα ετσι, ελαχιστα το ξανα τονιζω.

Τωρα εαν στην δικια σας θητεια δεν πηραν εσας η φιλους δεν σημαινει οτι δεν παιρνουν γενικα και οτι γραφουμε οτι να ναι.

Ειπα τυχαια εναν αριθμο γιατι πλεον υπαρχουν εσσο με 350 και 500 ατομα στην αεροπορια.

Καταρχάς δεν ειρωνεύτηκα...

Δεύτερον οκ που ακριβώς κολλάς;  Εσύ πιθανόν να ήσουν από αυτούς που έτυχε να σε διαλέξουνε.

Το ποσοστο που πανε αεροπορια/ναυτικό χωρις βύσμα είναι κατω απο 5%, αυτό δεν αλλάζει. Εξαλλου το λες και μονος σου οτι παιρνουν ελαχιστους... Δλδ στα 100 άτομα θα πάνε οι 5 ή οι 10 (και πολλους λεω), οι υπόλοιποι ειναι για Εβρο/νησιά.

Παντως ολως περιεργως τους περισσοτερους απο το ινσομνια "τυχαια" τους διαλεξανε να κανουνε θητεια στην αεροπορια και στο Σκαραμαγκα...

Απο την αλλη οσους γνωστους ξερω η γνωρισα στο στρατο κανεναν δεν ξερω να εκανε θητεια εκει χωρις βυσμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...