Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά δεν είπαμε ότι όλοι πάνε τυχαία αλλά υπάρχουν 20-30 άτομα (τυχαίο αριθμό λέω) που δεν έχουν μέσο,βέβαια αυτοί συνήθως περνάνε χειρότερα...

Το 2007 όπως είπα είχαμε παει 5 συμμαθητές και δηλώσαμε όλοι αεροπορία και ναυτικό.Τους 2 μόνο μας πήραν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θετικα ειναι οτι οταν καταφερεις και βγεις απτη εκπαισευση δεν σε ακουμπαει κανεις σε λογικα πλαισια,

Αν σου αρεσουν οι εκπαιδευσεις και τα τρεξιματα απο αυτα θα εχεις μπολικα,παντου τρεχοντας βουνα βολες κτλ.

Καμπανες για ψιλου πήδημα, κρεβάτια καθημερινα τεντα και κοιμασαι μεσα σε αυτα εννοείται.

Καθαριοτητα πολυ καλη στους χωρους δεν παιζει προβλημα,φαγητο ικανοποιητικό για τα δεδομενα του στρατού.

1-1 σταθερα η εκπαιδευση παει με κυλιομενες υπηρεσιες και χωρις πολλες αδικίες.

Το αρνητικο είναι η πιεση και το τρεξιμο στη εκπαίδευση,μετα οπου και να πας είσαι καλα.

Κατι για 951 ειχα ακουσει οτι δεν ηταν πολυ καλα αλλα δεν γνωρίζω.

Αλλα στην καρδιτδα εχει ΤΡΕΞΙΜΟ!

Επειδή στις 5 Φεβρουαρίου έφυγα από το ΚΕΣΝ (ονομάστηκα αερονόμος) δεν ισχύουν 100% αυτά που λες,πχ κοιμάσαι κανονικότατα με sleeping bag.Αν δε βαρεθώ αύριο-μεθαύριο θα γράψω ένα εκτενές ποστ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

στην υπεύθυνη δήλωση που θα καταθέσω επειδή θέλω να πάρω την αναβολή για κοινωνικούς λόγους και να μπω με την επόμενη ΕΣΟ τι να γράψω; Είναι τυπικό το θέμα περισσότερο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδή στις 5 Φεβρουαρίου έφυγα από το ΚΕΣΝ (ονομάστηκα αερονόμος) δεν ισχύουν 100% αυτά που λες,πχ κοιμάσαι κανονικότατα με sleeping bag.Αν δε βαρεθώ αύριο-μεθαύριο θα γράψω ένα εκτενές ποστ.

Μηπως εχει αλλαξει κατι,αρχες 14 ημουν εκει και ηταν οπως ακριβως τα περιγραφω.

Δεν θυμαμαι και το ονομα του διοικητη να δουμε αν εχει αλλαξει και αυτος.

Αν ησουν λδκ παιζει παντως γιατι ηταν μπατε σκυλοι.

Δημοσ.

Μηπως εχει αλλαξει κατι,αρχες 14 ημουν εκει και ηταν οπως ακριβως τα περιγραφω.

Δεν θυμαμαι και το ονομα του διοικητη να δουμε αν εχει αλλαξει και αυτος.

Αν ησουν λδκ παιζει παντως γιατι ηταν μπατε σκυλοι.

Από το 2015 εκπαιδεύεται εκεί και η αερονομία και η ναυτονομία οπότε έχουν χαλαρώσει αρκετά τα πράγματα.(θα πέσαν τα κατάλληλα τηλέφωνα :P )

Διοικητής άλλαξε τον Σεπτέμβρη του 2014.Αύριο μάλλον θα γράψω το κειμενάκι που έλεγα.

Δημοσ.

108 κσ και δεν την παλεύω....2 μήνες χωρίς άδεια. 3-1 και τα κ,φ πέφτουν για πλάκα.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά δεν είπαμε ότι όλοι πάνε τυχαία αλλά υπάρχουν 20-30 άτομα (τυχαίο αριθμό λέω) που δεν έχουν μέσο,βέβαια αυτοί συνήθως περνάνε χειρότερα...

Το 2007 όπως είπα είχαμε παει 5 συμμαθητές και δηλώσαμε όλοι αεροπορία και ναυτικό.Τους 2 μόνο μας πήραν.

Αν ειναι 20-30 άτομα ανα ΕΣΣΟ που περνανε τυχαια αεροπορια, οι υπολοιποι με βυσμα πρεπει να ειναι γυρω στους χιλιους (τυχαιοι αριθμοι). Αρα κανοντας απλους υπολογισμους η πιθανοτητα να βρεθει καποιος τυχαια στην αεροπορια ειναι περιπου στο 1-2%....

Κοινως πιο ευκολα πιανεις το τζοκερ.

Και επίσης μη γράφετε οτι να ναι... . Το 2000 εγώ που πέρασα απογραφή/περιοδεύον (δεν θυμάμαι ακριβώς) μου ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι ειμαι για Σ.Ξ και οτι δεν υπαρχουν θεσεις για αεροπορια άσχετα με το τι θα δήλωνα...

Ηταν ηδη κλεισμενες οι θεσεις απο αυτα τα "τυχαια" ατομα

• Like 1
Δημοσ.

3-1 και δεν την παλευεις;;;που να ειχατε 30-1 που ειχαμε εμεις!!

60-1 στη Λήμνο και η έξοδος μετά απο αυτό ήταν στα 10 λεπτά απ το στρατόπεδο , σε ένα γειτονικό χωριό με μια καφετέρια κ ένα σουβλατζίδικο της κακιάς συμφοράς και μερικά σπιτάκια εδώ κ εκεί. ΝΕΚΡΑ!!!!!!

....... πολύ για το πέος καταστάσεις , ενώ στο κέντρο της Λήμνου παλευόταν , δεν μας πήγαιναν (εκτός απο εβδομάδα προσαρμογής που μάθαμε στην ωραία έξοδο κ μετά κόπηκε μαχαίρι) , ήθελες καμια ώρα με στάγιερ/καναδέζα και κανα 30-40λεπτο με ταξί το οποίο ήθελε 20 euro αν θυμάμαι καλά να πας κ άλλα τόσα να έρθεις. Μέσα σε όλη την ταλαιπωρία βέβαια απλά ήταν μια έξτρα ταλαιπωρία οπότε ή ξάπλωνες να κοιμηθείς ή έβγαινες στο κωλοχώρι.

Πραγματικά όμως πολύ ελεεινό φανταριλίκι όσο έκατσα εκεί κ κανονικά δεν έπρεπε να έχω πάει καν εκεί αλλα αυτο είναι άλλο θέμα. 

Ευτυχώς πήρα τότε μετάθεση κ ήρθα Πάτρα αλλα κ πάλι .. το φανταριλίκι είναι μια καλή ευκαιρία να δεις νέα μέρη κλπ να μαλακιστείς πριν η πραγματική ζωή σε χτυπήσει στα μούτρα (αν ήσουν τυχερός κ δεν το είχε κάνει πριν μπεις) και είναι κρίμα να παίζουν τέτοιες παπάτζες. Πιστεύω πως ακόμα κ εκεί στου διαόλου τη μάνα αν είχαμε 1-2 εξόδους την εβδομάδα θα ήταν ολα cool, αλλα όταν ξέρεις πως θα έχεις υπηρεσία κ αύριο κ μεθαύριο κ την επόμενη μέρα κλπ μπαίνεις σε μια φάση robot κ δεν σε νοιάζει τίποτα.

Θυμάμαι κ τη συμπεριφορά των Λημνιών προς τους φαντάρους , λες κ μας κάνουν χάρη , άσχετα αν απο τους φαντάρους ζούσαν. Ή το άλλο με τις γκόμενες που δεν βγαίναν πριν τις 10 που ήταν η ώρα που μάζευαν όλους τους φαντάρους σε όλες τις μονάδες απο τις εξόδους (πριν τις 10 ψυχή! ) ...λες κ οι φαντάροι είναι βιαστές ή εγκληματίες γενικότερα ξέρω γω ...

όπως κ να χει 3-1 γαμάει , αν έχεις δει τα χειρότερα. Αλλα αν έχεις δει 1-1 κλπ απο άλλους τότε ναι σου κακοφαίνεται, λογικότατο :P

Δημοσ.

2005 φιλος του αδελφου μου δηλωσε ή αεροπορια ή Ναυτικο.Μαντεψε που πηγε :P

Δημοσ.

Έπρεπε να μας πηγαίνει 1-2 με την δύναμη που έχουμε αλλά ο γλυκούλης δοίκας έχει βάλει διπλό περίπολο και έφοδο φαντάρους.

Συνήθως μας πήγαινε 2-1,1-1.Φωνές,καμπάνες και πάει λέγοντας. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

2005 φιλος του αδελφου μου δηλωσε ή αεροπορια ή Ναυτικο.Μαντεψε που πηγε :P

Ειρηνευτική δύναμη Σαχάρας? :P

• Like 2
Δημοσ.

Έπρεπε να μας πηγαίνει 1-2 με την δύναμη που έχουμε αλλά ο γλυκούλης δοίκας έχει βάλει διπλό περίπολο και έφοδο φαντάρους.

Συνήθως μας πήγαινε 2-1,1-1.Φωνές,καμπάνες και πάει λέγοντας. 

είχαμε κ εμείς ένα τέτοιο μαλάκα , έρχεται μετάθεση(ή μάλλον υποβάθμιση) Πάτρα και βλέπει τους εξοδούχους την πρώτη μέρα στην πύλη 

λέει τι γίνεται εδώ? γιατί έχουμε τόσους εξοδούχους? ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ! και όντως τα έκανε μουνί καπέλο

απο 1-1 με 1-2 στη χειρότερη πήγαμε στο 3 και 4-1 ξαφνικά , μερικοί και 5-1

Χωρίς λόγο...........

ο ίδιος με είδε με έναν άλλο όταν πήραμε τα λελεδόχαρτα, είχα μπει με σκουλαρίκι , αξύριστος 2 εβδομάδες με μούσι π έμοιαζε μήνα μιας κ μακραίνει και μου λέει που πάτε? πηγαίνετε σπίτι σας ξυριστείτε , φορέστε φόρμες (στρατιωτικές , οτι θα τις είχαμε ακόμα ξέρω γω) κ ελάτε να σας αποχαιρετίσω σωστά!  :mellow: 

βάζω κάτι γέλια , τι λέει ο μαλάκας ρε λέω στο άλλο το παιδί κ φεύγουμε 

ο φίλος είχε σκαλώσει , φοβόταν μη μας κάνει κάτι , ο Δίκας είχε φρικάρει , απορώ πως δεν έπαθε εγκεφαλικό , βγήκαμε απο την πύλη κ ήταν ακόμα σκαλωμένος κ κοίταζε 

ο συγκεκριμένος τύπος έβαλε σειρά απόλυσης που μέτραγε κάτω απο μήνα να πηγαίνουν με βήμα για φαγητό , με κουτάλια πιρούνια , να φωνάζουν συνθήματα κλπ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...