De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εννοείται τέρμα ειρωνικά φριντάμπα.Βέβαια,ο άνθρωπος (ο Έλληνας ίσως περισσότερο) είναι αχάριστο ζώον. Ξεχνάς πολύ σύντομα τις αληθινές εμπλοκές των 20+ ημερών μέσα και αναλώνεσαι σε μουρμούρες. Γιατι το τάδε βύσμα βγήκε Χ+1 φορές αυτή την βδομάδα; Γιατι πρέπει να κάνω τελευταίο νούμερο 16:00~18:00 (ή όσο είναι),πρίν πάρω ΠΣΚ διανυκτέρευση σπίτι μου,ενώ οι άλλοι την κάνουν απο τις 14:15; Γιατι έχω υπηρεσία γενικότερα; Υποκρισία έτσι;Ειδικά όταν παίζουν παλικάρια που μετράνε 2+ μήνες σερί σε φυλάκιο... Πως παλεύονται οι 2 μήνες σερί σε φυλάκιο; Ραδιόφωνο,σταφίδες; Κονιάκ; PSP?
Kasrith Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 None of the above για μένα... Καλή παρέα και πολύς καφές εδιτ τώρα που το σκέφτομαι το ραδιοφωνάκι/mp3 μας έσωσε
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Πως παλεύονται οι 2 μήνες σερί σε φυλάκιο; Ραδιόφωνο,σταφίδες; Κονιάκ; PSP? Πολλα βιβλια.Αν εισαι και λιγο τυχερος, πεφτεις και σε φυλακιο με pc και playstation.Και το κερασακι στη τουρτα ειναι ενας καλος μαγειρας. (Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου)
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εννοείται τέρμα ειρωνικά φριντάμπα.Βέβαια,ο άνθρωπος (ο Έλληνας ίσως περισσότερο) είναι αχάριστο ζώον. Ξεχνάς πολύ σύντομα τις αληθινές εμπλοκές των 20+ ημερών μέσα και αναλώνεσαι σε μουρμούρες. Γιατι το τάδε βύσμα βγήκε Χ+1 φορές αυτή την βδομάδα; Γιατι πρέπει να κάνω τελευταίο νούμερο 16:00~18:00 (ή όσο είναι),πρίν πάρω ΠΣΚ διανυκτέρευση σπίτι μου,ενώ οι άλλοι την κάνουν απο τις 14:15; Γιατι έχω υπηρεσία γενικότερα; Υποκρισία έτσι;Ειδικά όταν παίζουν παλικάρια που μετράνε 2+ μήνες σερί σε φυλάκιο... 40 Μέσα, μια έξω σου λέει τίποτα; Την Κω με το κιάλι την βλέπαμε! Αλλά ήταν ωραία εμπειρία,ξαναπήγαινα χαλαρά (αλλά με το level που ήμουν όταν έφυγα.:Ρ) Πως παλεύονται οι 2 μήνες σερί σε φυλάκιο; Ραδιόφωνο,σταφίδες; Κονιάκ; PSP? Με υπομονή, δύο μήνες στην Ψέριμο καλλιέργησα πολλά στρέμματα υπομονής, επίσης αν ο αρχιφύλακας σας έχει μπέσα κάνετε και κανένα μπανάκι και γουστάρετε. Αλλά χριστούγεννα 2001 στην Ψέριμο, στρατό δεν θύμιζε.
kazak-hool Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 οταν λετε καλος μαγειρας ...??? απο ποια αποψη?
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 για πειτε καμια καλη ειδικότητα για ΔΒ, στρατου ξηρας... καλη εννοω μουφα, αραλικι, φραππε, λαπτοπ, οχι σκοπιες κ υπηρεσίες κλπ.
thakisn Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστούμε πολύ..! Και εσένα mastor10..! Μακάρι να μας κάτσει να έχω κανά λαπτοπάκι αλλά χλομό το βλέπω..!! Άσε που τώρα πάνω στην τρέλα μου σκέφτομαι να δηλώσω για αλεξιπτωτιστές μόλις μπω..! (καλή ιδέα ή μπα..?!) angmar σου ήρθε χαρτί και ξέρεις που θα πας ή το έμαθες κάπως αλλιώς..? Γιατί εμένα δεν έχει έρθει ακόμα.. Φίλε μου είμαι αυτή τη στιγμή φαντάρος στην Κύπρο. Διάβασε πολύ προσεκτικά αυτά που σου γράφω!!!! Παρουσιάστηκα 16 Νοεμβρίου στη Σπάρτη και μετά από λίγες μέρες ήρθε επιτροπή για ειδικές δυνάμεις. Ήμουν κι εγώ όπως εσυ κολλημένος να πάω αλεξίπτωτα, μόνο για την εμπειρία. Τελικά αποδείχτηκε πως αλεξίπτωτα παίρνουν πλέον μόνο όσους έχουν καλό βύσμα. Τώρα κατέληξα να είμαι ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο και να καταριέμαι την ώρα που σκέφτηκα να μπω στην όλη διαδικασία!! Και αυτά στα λέει ένα άτομο που γυμνάζεται κάθε μέρα τα τελευταία 7 χρόνια!! Φιλική μου συμβουλή είναι να μην πας ειδικές δυνάμεις και απλά να κοιτάξεις να περάσεις μια χαλαρή θητεία.. Παρόλα αυτά, αν επιμένεις για αλεξίπτωτα και παρουσιαστείς κι εσύ στη Σπάρτη όπως εγώ, έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις για Τ.ΕΝ.ΕΦ. Εκεί γίνεσαι αλεξιπτωτιστής και παίρνεις τον πράσινο μπερέ αλλά δεν κάνεις εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων. Στο τμήμα αυτό που βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και θεωρείται από τα πιο βυσματικά τμήματα, μπορείς να πας μόνο αν είσαι ΣΕΜ, όχι πεζικό. Καλή θητεία!!
anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εγώ δυστυχώς έχω ηδη υπηρετήσει στρατό.. Μακάρι να είχα δηλώσει αντιρρησίας συνείδησης.. θα είχα γλυτώσει πολύτιμο χρόνο και σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής της ζωής μου.. Δέν μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχει ο πατριωτισμός με την στρατιωτική θητεία και τί σχέση έχει το αντριλίκι με τις ειδικές δυνάμεις.. Αλλη μια καθυστερημένη αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας..
freedubus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πώς θα ειχες γλυτώσει πολύτιμο χρόνο; Αφού θα είχες υπηρετήσει το διπλάσιο ως άοπλος ή εργαζόμενος σε εναλλακτική κοινωνική υπηρεσία.
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 φρεντι αστον να πιστευει οτι θα γλυτωνε και οτι ο στρατος φταιει για όλα... Ετσι τους μαθανε, ετσι θα πορευονται. Ειχαμε εναν αντιρρησία συνείδησης για ταχυδρόμο στη γειτονια. Ηταν τόσο αχρηστος που τον πήγαμε στον εισαγγελέα παρεα με την διευθύντρια του ταχυδρομείου και τελικα τον βαλανε στη ΔΕΗ να σκαβει. Αμφιβαλλω αν ακομα και αυτό θα το έκανε καλα...
anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πώς θα ειχες γλυτώσει πολύτιμο χρόνο; Αφού θα είχες υπηρετήσει το διπλάσιο ως άοπλος ή εργαζόμενος σε εναλλακτική κοινωνική υπηρεσία. Ασε ρε.. στην αλεπού αλεπουδιές? θα έβρισκα ένα τροπο να τους ξεφτιλήσω τα συστήματά τους πάλι.. και την θητεία που έκανα δηλαδή με πληρώνανε χωρίς να κάνω τίποτε ουσιαστικά και την έβγαλα και σε ωραίο νησάκι.. απλά τους έβλεπα όλους με φάτσα απο γουρούνι και απο τότε εχω σταματήσει να τρώω χοιρινό..
freedubus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πόσα περίπου σου έδιναν, αλεπουδιάρη; Μισθό οπλίτη;
anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πόσα περίπου σου έδιναν, αλεπουδιάρη; Μισθό οπλίτη; πάνε χρόνια απο τότε αλλα περιπου στα 205.00 δρχ.. και σου λέω έριχνα βελάκια όλη μέρα στο τοίχο.. σκεφτόμουν να το γυρίσω και στην τοξοβολία.. Είχα κάνει αλεπουδιά.. αλλα το κακό είναι ότι εκείνη την περίοδο ετοιμαζόμουν να φύγω έξω για σπουδές και με καθυστέρησαν..
Bomber-21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εννοείται τέρμα ειρωνικά φριντάμπα.Βέβαια,ο άνθρωπος (ο Έλληνας ίσως περισσότερο) είναι αχάριστο ζώον. Ξεχνάς πολύ σύντομα τις αληθινές εμπλοκές των 20+ ημερών μέσα και αναλώνεσαι σε μουρμούρες. Γιατι το τάδε βύσμα βγήκε Χ+1 φορές αυτή την βδομάδα; Γιατι πρέπει να κάνω τελευταίο νούμερο 16:00~18:00 (ή όσο είναι),πρίν πάρω ΠΣΚ διανυκτέρευση σπίτι μου,ενώ οι άλλοι την κάνουν απο τις 14:15; Γιατι έχω υπηρεσία γενικότερα; Υποκρισία έτσι;Ειδικά όταν παίζουν παλικάρια που μετράνε 2+ μήνες σερί σε φυλάκιο... Ο φαντάρος στην Αθήνα είναι συνήθως αχάριστος,ιδιαίτερα αυτοί που πήγαν εκεί κατευθείαν από το κέντρο και δε μάθαν τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμπλοκή στα σύνορα.
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι θέμα αχαριστίας, θέμα συνήθειας είναι. Είχα φάει κάτι τρελές εμπλοκές και αϋπνίες και στο τέλος που υπηρέτησα 10 μέρες παραπάνω ξύπναγα 8 για αναφορά και ξανά ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις