zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγώ είχα πάει ναυτικό χωρίς βύσμα, είχε μείνει η επιλογή από όταν είχα περάσει περιοδεύων τότε που ήταν και πιο πολύ καιρό και υπηρετούσες σε φρεγάτες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Στρατονομία, κατά πόσο αξίζει. Ποια είναι τα Pros/Cons; Όσους έχω ρωτήσει μακριά λένε....! Θετικα ειναι οτι οταν καταφερεις και βγεις απτη εκπαισευση δεν σε ακουμπαει κανεις σε λογικα πλαισια, Αν σου αρεσουν οι εκπαιδευσεις και τα τρεξιματα απο αυτα θα εχεις μπολικα,παντου τρεχοντας βουνα βολες κτλ. Καμπανες για ψιλου πήδημα, κρεβάτια καθημερινα τεντα και κοιμασαι μεσα σε αυτα εννοείται. Καθαριοτητα πολυ καλη στους χωρους δεν παιζει προβλημα,φαγητο ικανοποιητικό για τα δεδομενα του στρατού. 1-1 σταθερα η εκπαιδευση παει με κυλιομενες υπηρεσιες και χωρις πολλες αδικίες. Το αρνητικο είναι η πιεση και το τρεξιμο στη εκπαίδευση,μετα οπου και να πας είσαι καλα. Κατι για 951 ειχα ακουσει οτι δεν ηταν πολυ καλα αλλα δεν γνωρίζω. Αλλα στην καρδιτδα εχει ΤΡΕΞΙΜΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια το χαρτί ακόμη δεν μου ήρθε εμένα , για β εσσό σας ήρθε ; Μόνο ηλεκτρονικά στο stratologia.gr έχω ενημέρωση , το χαρτί πότε θα έρθει ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια το χαρτί ακόμη δεν μου ήρθε εμένα , για β εσσό σας ήρθε ; Μόνο ηλεκτρονικά στο stratologia.gr έχω ενημέρωση , το χαρτί πότε θα έρθει ;;; Πας και το παιρνεις απο την αστυνομια. Εντάξει παίζει κι η περίπτωση του να μην ήταν BR quality και να σου φάνηκε Ρε σου λεω ηταν μπομπα! Φαντασου ηταν σε προτζεκτορα και ελεγα μλκ ειναι σαν να βλεπω σινεμα... Ε ενταξει λοκατζηδες ειναι, μπορει να μπηκαν να την πηραν την ταινια και να μην καταλαβαν τπτ οι αλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ρε σου λεω ηταν μπομπα! Φαντασου ηταν σε προτζεκτορα και ελεγα μλκ ειναι σαν να βλεπω σινεμα... Ε ενταξει λοκατζηδες ειναι, μπορει να μπηκαν να την πηραν την ταινια και να μην καταλαβαν τπτ οι αλλοι Κάτι μου λέει ότι ο projector παίζει να μην ήταν καν 720p και ότι η ταινία είναι το dvdscr που είχε κυκλοφορήσει... Αν καθόσουν και σε απόσταση της προκοπής μια χαρά θα φαινόταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πας και το παιρνεις απο την αστυνομια. Ρε σου λεω ηταν μπομπα! Φαντασου ηταν σε προτζεκτορα και ελεγα μλκ ειναι σαν να βλεπω σινεμα... Ε ενταξει λοκατζηδες ειναι, μπορει να μπηκαν να την πηραν την ταινια και να μην καταλαβαν τπτ οι αλλοι σας καλοπιάνουν αλλά όταν θα πάτε στις μονάδες και θα σας πάει 30 μέσα και οι εποπ θα ξύνονται θα βελάξετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Θετικα ειναι οτι οταν καταφερεις και βγεις απτη εκπαισευση δεν σε ακουμπαει κανεις σε λογικα πλαισια, Αν σου αρεσουν οι εκπαιδευσεις και τα τρεξιματα απο αυτα θα εχεις μπολικα,παντου τρεχοντας βουνα βολες κτλ. Καμπανες για ψιλου πήδημα, κρεβάτια καθημερινα τεντα και κοιμασαι μεσα σε αυτα εννοείται. Καθαριοτητα πολυ καλη στους χωρους δεν παιζει προβλημα,φαγητο ικανοποιητικό για τα δεδομενα του στρατού. 1-1 σταθερα η εκπαιδευση παει με κυλιομενες υπηρεσιες και χωρις πολλες αδικίες. Το αρνητικο είναι η πιεση και το τρεξιμο στη εκπαίδευση,μετα οπου και να πας είσαι καλα. Κατι για 951 ειχα ακουσει οτι δεν ηταν πολυ καλα αλλα δεν γνωρίζω. Αλλα στην καρδιτδα εχει ΤΡΕΞΙΜΟ! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, το κάνεις να φαίνεται δελεαστικό αλλά μία γύρα π έκανα τα συναισθήματα κλίνουν προς το αρνητικό, βασικά θα ήθελα να μην με στείλουν τραγικά μακριά μπας και μειωθούν κάπως τα έξοδα μετακίνησης μου (αυτές τις 2-3 φορές π θα πάρω άδεια) και γενικά τα έξοδα μου. Υπάρχει καμία άλλη σκέψη γι'αυτό που να μπορεί να την επιλέξει ο στρατιώτης ; Ρε παιδια το χαρτί ακόμη δεν μου ήρθε εμένα , για β εσσό σας ήρθε ; Μόνο ηλεκτρονικά στο stratologia.gr έχω ενημέρωση , το χαρτί πότε θα έρθει ;;; Ούτε και μένα έχει έρθει, πήρα τηλέφωνο και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου αλλά τζίφος ακόμη αναμένουμε. Τώρα ίσως είναι σχετικά νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την ενημέρωση, το κάνεις να φαίνεται δελεαστικό αλλά μία γύρα π έκανα τα συναισθήματα κλίνουν προς το αρνητικό, βασικά θα ήθελα να μην με στείλουν τραγικά μακριά μπας και μειωθούν κάπως τα έξοδα μετακίνησης μου (αυτές τις 2-3 φορές π θα πάρω άδεια) και γενικά τα έξοδα μου. Υπάρχει καμία άλλη σκέψη γι'αυτό που να μπορεί να την επιλέξει ο στρατιώτης ; Ούτε και μένα έχει έρθει, πήρα τηλέφωνο και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου αλλά τζίφος ακόμη αναμένουμε. Τώρα ίσως είναι σχετικά νωρίς. Λογικό μου φαίνεται ότι δεν έχει έρθει ακόμα. Στο τελευταίο 15ημερο πριν παρουσιαστώ θυμάμαι είχε έρθει εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 σας καλοπιάνουν αλλά όταν θα πάτε στις μονάδες και θα σας πάει 30 μέσα και οι εποπ θα ξύνονται θα βελάξετε... Τι μας καλοπιανουν ρε... 1 μερα μας αφησαν λασκα... Μαγειρεια η δικια μας η υπηρεσια ειναι 3 μεσημερι με 12 το βραδυ και 5:30 το πρωι με 3 το μεσημερι. 18 ωρες... Στην μοναδα ουτε το μισο δεν ειναι. Στην αρχη δεν ηθελα ειδικες δυναμεις αλλα τωρα μετα το κεντρο ανετα πηγαινα καταδρομεας και αλεξιπτωτα θα πηγαινα αλλα εχω θεμα με τα υψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 σε όλα τα κέντρα εχουν πολύ δουλειά τα μαγειρεία, λογικο ειναι με τόσα άτομα. Αλλά με τόσα άτομα δεν πιάνει εμπλοκή, στις μονάδες μπορεί να μην ειναι τόσο πακέτο τα μαγειρεία, αλλά αν δεν έχουν άτομα στέλνουν φαντάρους στο ενδιάμεσο απο τις σκοπιές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 σε όλα τα κέντρα εχουν πολύ δουλειά τα μαγειρεία, λογικο ειναι με τόσα άτομα. Αλλά με τόσα άτομα δεν πιάνει εμπλοκή, στις μονάδες μπορεί να μην ειναι τόσο πακέτο τα μαγειρεία, αλλά αν δεν έχουν άτομα στέλνουν φαντάρους στο ενδιάμεσο απο τις σκοπιές Αναλογα το στρατοπεδο αυτο που λες... Στα ΠΕΝ θα ειναι χαλαρα.. Αλλα μετα αν σε παει 13:1 ανά-βοληηη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Από ποια άποψη θα είναι χαλαρά στο ΤΠΕΝ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Από ποια άποψη θα είναι χαλαρά στο ΤΠΕΝ; Θα ειναι απο αποψη οτι δεν θα σαι ολη την ωρα μεσα...Επειδη θα εχει και αρκετα ατομα θα τρωτε πουτσ@ στην εκπαιδευση δεν το συζητω αλλα ομως μπορει να σε πηγαινει 1:1 ή 1:2 .... πχ ενας φιλος μου στον Βολο που παιρνουσε ΠΕΝ νομιζω τον πηγαινε 1:2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 καλή αρπαχτή τα hot spots, βάζουν τους φαντάρους να τα φτιάχνουν με 8€ το μήνα, την ίδια στιγμή που ο Κοκκαλης και διαφοροι άλλοι μοιράζονται 14,5 εκ. € για τα κοντεινερ. Θητεια ειναι υπηρεσία στην πατρίδα του Κόκκαλη https://www.scribd.com/doc/299407452/Manos1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αναλογα το στρατοπεδο αυτο που λες... Στα ΠΕΝ θα ειναι χαλαρα.. Αλλα μετα αν σε παει 13:1 ανά-βοληηη... σε παρα πολλους μας πηγε ετσι και χειροτερα αλλα σχεδον κανενας δεν πηρε αναβολη,γιατι ειναι κοπος μαζεψε τα πραγματα-κανε ταξιδι γυρνα πισω-ξαναπεριμενε καταταξη-ξαναπαρε τα απαραιτητα μαζεψε τα πραγματα-πανε παλι κεντρο-ξανασυστησου με τους παντες(ασε που η πρωτη σειρα σου θα απολυετε ηδη)-ξαναφυγε σε μοναδα(που δεν ξερεις εαν θα ειναι καλυτερα). Το ποιο κουραστικο ειναι η διαδικασια μπες,μαθε τι παιζει,τακτοποιησου αν τα περασεις δεν εχεις καμια διαθεση να τα κανεις απο την αρχη Τα τελευταια χρονια θελει πολυ ,το 2006-2007 που ειχα δηλωσει προτιμηση στη στρατολογια δεν ηθελε καμια ιδιαιτερη προσπαθεια. εγω ειχα δηλωσει μονο αεροπορια και ναυτικο καπου το 2000?2001?2002? οπως και ολοι οι συνομιλικοι μου τα @@ μας πηραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις