Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o Panos2171 σου αναφέρει τι τυπικά ισχύει. Το ότι δεν λαμβάνεις/δεν κοστιζουν οι παρεχόμενες υπηρεσιες προς εσένα τον φαντάρο τόσο... ειναι αλλουνου παπά Ευαγγέλιο. Τα λεφτά αυτά πιστώνονται στις μονάδες, αλλα καλύπτουν αλλες τρύπες.

Aκριβώς αυτό, ειλικρινά πάντως δεν είχα τη δύναμη να απαντήσω....

Δημοσ.

O μισθός του στρατιώτη είναι κατά πολύ παραπάνω, 3ψήφιο νούμερο. Με τις κρατήσεις που γίνονται για την παροχή στέγασης, σίτισης, ένδυσης και μετακινήσεων μένουν τα 8 και κάτι €.

Aκριβώς αυτό, ειλικρινά πάντως δεν είχα τη δύναμη να απαντήσω....

Στο πρώτο ποστ δεν βλέπω κάπου να αναφέρεται το "τυπικά" ή το "θεωρητικά".

Οπότε ο μισθός του στρατιώτη δεν είναι, υποτίθεται οτι είναι τριψήφιο. Ουσιαστικά είναι αρνητικό (-) τριψήφιο. Ας ρωτήσουμε όσους ήταν / είναι παραμεθώριο πόσα χαλάνε σε έξοδο / σίτηση κλπ. Και δεν μιλάω για το πόσα χαλάνε για καλοπέραση, αλλά για το πόσα χαλάνε αναγκαστικα επειδή τους βγάζουν έξω διότι δεν έχουν να τους ταΐσουν (ή έτσι λένε, όταν στο 401 οι στελεχάρες αδειάζουν τα ψυγεία και τα μαγειρία για το σπίτι τους).

Δημοσ.

Στο πρώτο ποστ δεν βλέπω κάπου να αναφέρεται το "τυπικά" ή το "θεωρητικά".

Οπότε ο μισθός του στρατιώτη δεν είναι, υποτίθεται οτι είναι τριψήφιο. Ουσιαστικά είναι αρνητικό (-) τριψήφιο. Ας ρωτήσουμε όσους ήταν / είναι παραμεθώριο πόσα χαλάνε σε έξοδο / σίτηση κλπ. Και δεν μιλάω για το πόσα χαλάνε για καλοπέραση, αλλά για το πόσα χαλάνε αναγκαστικα επειδή τους βγάζουν έξω διότι δεν έχουν να τους ταΐσουν (ή έτσι λένε, όταν στο 401 οι στελεχάρες αδειάζουν τα ψυγεία και τα μαγειρία για το σπίτι τους).

ιδιως αυτα τα γλυκα που παιζει σε ολη την θητεια μου να εφαγα 4 φορες (4 φορες μας εδωσαν μετα ανακαλυψα κλειδι λουκετου που ανοιγε τα μαγηρεια οποτε τα μαμησα τη μανα) ενω και καλα ειχαμε 1-2 φορες την εβδομαδα παιζει να πηγαν στο σπιτι των εποπ/εμθ.

Δημοσ.

ιδιως αυτα τα γλυκα που παιζει σε ολη την θητεια μου να εφαγα 4 φορες (4 φορες μας εδωσαν μετα ανακαλυψα κλειδι λουκετου που ανοιγε τα μαγηρεια οποτε τα μαμησα τη μανα) ενω και καλα ειχαμε 1-2 φορες την εβδομαδα παιζει να πηγαν στο σπιτι των εποπ/εμθ.

Αλλο αυτό. Εδώ τα επόπια φεύγουν με σακούλες μαύρες τεράστιες και τσάντες με πράγματα, μακαρόνια, ταπεράκια, σάλτες,κονσέρβες , γλυκά , γάλατα...

Με είχε βάλει αγγαρία και ένας λοχαγός να του φέρω ένα καφάσι ολοκληρο μανταρίνια για να το πάρει σπίτι του (στην αρχή νομιζα πως ήθελε να το φέρω στα μαγειρία για να μοιραστεί)

Δημοσ.

Ειχα αρκετους εποπ που ηταν παιδια μαλαμα,ενας μας εφερνε φαγητο που ειχε κανει η γυναικα του, στο φυλακιο που δεν ειχε θερμανση μας αγορασε 2 αεροθερμα και γενικοτερα οτι και να του ζητουσες(σε λογικα πλαισια αναγκης και οχι μαλακιες) βοηθουσε.

Αλλα οταν εχεις τετοια μουσκαρια και γυφτους που καβατζονουν φαγητο φανταρων πως να εχεις καλη αποψη για τους καραβαναδες

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω απο τους εποπ δεν ειχα παραπονο λοχος με οκ παιδια σε καθε νυχτερινη τρωγαμε σουβλακια αραζαμε μεχρι να ερθει ο δοικ να ληξη την ασκηση. με τους περισοτερους εισουν φιλαρακια το ιδιο υσχει και για καποιους επιλοχιες λοχιες . Ο μονος που μου την εσπαγε ηταν ο υποδικας που με χωνε να κανω δουλεεις εδινε αδεια σε αλλους κ σε μενα τιποτα απο τοτε εγινα Βοας :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους οδοντίατρους στο στρατό; Και αν είναι κανένας στρατιωτικός ας μου στείλει μήνυμα να κάνω ερωτήσεις :P

Δημοσ.

Φιλαρακι πηρε μεταθεση απευθειας απο κεντρο στο πολεμικο μουσειο. Παλι καλα που ψηφιστηκε και το νομοσχεδιο για τις μεταθεσεις σε παραμεθωριο :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...