TheAccountant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια ειναι οτι δεν την ξεχνάμε. Ηταν πραγματικά χρήσιμες, και αν οχι χρηστικές πάντα σιγουρα ομως ενδιαφέρουσες και μοναδικές εμπειρίες. Μακάρι βεβαια ολοι να ειχαν την ιδια τύχη να πέσουν σε μονάδες με καλα στελέχη. 1
eidikos33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Και θα παω Διακοπαρες και θα πληρωνομαι.... Ουαου!!!!! Πλακα πλακα, αμα καταργήσουν την υποχρεωτική θητεία θα κλάψει απειρος κόσμος εσυ περιμενε να την καταργησει ο καμμενος....
cyberrobot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπά πάει πέταξε το πουλάκι για μένα από 7 Μάρτη Dolce Vita στο εξωτικό Μεσολογγί. Btw να φανταστώ θα μας λιώσουν στο βήμα μιας και έρχεται η 25η Μαρτίου, πρέπει να έχουν events στην πόλη, ξέρει κανείς; Για την ακτινογραφία τι Παπά μπορώ να πουλήσω; Αν και δεν ξέρω άμα το ταξιδάκι στην Αθήνα θα με βολέψει τώρα με τα μπλόκα (εφόσον συνεχιστούν).
ParhsG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπά πάει πέταξε το πουλάκι για μένα από 7 Μάρτη Dolce Vita στο εξωτικό Μεσολογγί. Btw να φανταστώ θα μας λιώσουν στο βήμα μιας και έρχεται η 25η Μαρτίου, πρέπει να έχουν events στην πόλη, ξέρει κανείς; Για την ακτινογραφία τι Παπά μπορώ να πουλήσω; Αν και δεν ξέρω άμα το ταξιδάκι στην Αθήνα θα με βολέψει τώρα με τα μπλόκα (εφόσον συνεχιστούν). Δε ξερω αν θα πατε παρελαση χλωμο το κοβω διοτι ειστε νεοι αορκιστοι. Ειναι ταλαιπωρια μας ξυπναγαν απο τς 4:30 ωστε να ημαστε 8-9 401 σκεψου αλλα γλυτωνεις
cyberrobot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δε ξερω αν θα πατε παρελαση χλωμο το κοβω διοτι ειστε νεοι αορκιστοι. Ειναι ταλαιπωρια μας ξυπναγαν απο τς 4:30 ωστε να ημαστε 8-9 401 σκεψου αλλα γλυτωνεις Από 7 Μάρτη δεν θα έχουμε ορκιστεί στις 25 τι στο καλό; Συγνώμη που ρωτάω και πάλι αλλά όσοι έμειναν πίσω τι έκαναν; Τόσο τραγικές αγγαρείες κάνεις;
eidikos33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπά πάει πέταξε το πουλάκι για μένα από 7 Μάρτη Dolce Vita στο εξωτικό Μεσολογγί. Btw να φανταστώ θα μας λιώσουν στο βήμα μιας και έρχεται η 25η Μαρτίου, πρέπει να έχουν events στην πόλη, ξέρει κανείς; Για την ακτινογραφία τι Παπά μπορώ να πουλήσω; Αν και δεν ξέρω άμα το ταξιδάκι στην Αθήνα θα με βολέψει τώρα με τα μπλόκα (εφόσον συνεχιστούν). Καλυτερα να την παρεις την ακτινογραφια απο πριν...αλλιως θα σε πανε τριπολη για να βγαλεις Από 7 Μάρτη δεν θα έχουμε ορκιστεί στις 25 τι στο καλό; Συγνώμη που ρωτάω και πάλι αλλά όσοι έμειναν πίσω τι έκαναν; Τόσο τραγικές αγγαρείες κάνεις; οχι δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις ορκιστει τοτε φιλε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλυτερα να την παρεις την ακτινογραφια απο πριν...αλλιως θα σε πανε τριπολη για να βγαλεις και που το κακό με αυτό? φίδιασμα ενώ οι άλλοι στο ΚΕΝ μπορεί να κάνουν βήμα...
eidikos33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 μην φοβασαι το ονομα σου μετα θα ειναι το πρωτο στην σκοπια σε προτεραιοτητα τους εχεις για χαζους τους μονιμαδες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 μην φοβασαι το ονομα σου μετα θα ειναι το πρωτο στην σκοπια σε προτεραιοτητα τους εχεις για χαζους τους μονιμαδες? Σκοπιά πριν την ορκομωσία? Ούτε στην Κόρινθο δεν κάναμε τέτοια...
eidikos33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 εγω στην 124 ειχα κανει παντως και μερικοι ειχαν κανει και 3 σκοπιες...μιλαω για εποχες 2012
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 κι εγώ για το 2011, Κόρινθο Πεζικό. Ένοπλες υπηρεσίες του ΚΕΝ έκαναν οι "μόνιμοι" φαντάροι του, όχι οι νεοσύλλεκτοι (ούτε ένας), αργότερα στο ΣΠΕΝ αφού είχε γίνει ορκομωσία έκαναν κι οι νέοι... Καλά για ΚΕΝ Μηχανικού/Τεχνικού/ΥΠ/ΥΓ, ούτε για αστείο, άκουγα περιπτώσεις που δεν είχαν χρεωθεί καν όπλο...
revolver1990 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αύριο ελπίζω να έρθει και η δική μου....119 κσ
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Άντε ωρε φαντάροι !!! Περηφανα παιδια, περηφανα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις