eidikos33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 εσυ υπηρετησες η εκανες αυτο που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έφαγα την παραμυθα περί υπηρεσία στην πατρίδα και ιστορίες για αγριους. Αν ήξερα ότι ήταν τόσο απάτη θα πήγαινα για απαλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Νατό https://www.stratologia.gr/αναβοσβήνει για τους τυχερούς της Π.Α. που πρέπει να επιβιβαστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 για την αφεντια σου λες? αεροπορια μπαινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, εγώ ΣουΞου είμαι. Λογικά 7/3 θα κάνω πρεμιέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ε σαν να εισαι αεροπορια θα εισαι αφου στην 124 δεν εχει κοριους ουτε χαλασμενα κρεβατια...ζαχαρη θα περασεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στρατός ξηράς λοιπόν, 7/3 Μεσολόγγι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 8/3 Πυροβολικό - Θήβα :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Θεωρία πολέμου; Σε φαντάρους; Είσαι σίγουρος ότι ήταν θεωρία πολέμου και όχι αμπελοφιλοσοφιες; Πυρ και κίνηση κάνατε με πραγματικά πυρά; Τώρα για 4 φορές που πήγατε για βολές, που θα μπορούσατε να τις είχατε κάνει σε μία εβδομάδα, δικαιολογεί 9 μήνες σαπιο σκοπετο; Αν αυτό το θεωρείς εκπαίδευση, τι να σου πω... Πυρ και κίνηση κάναμε 4 φορές , η μια ήταν με κανονικά πυρά. Επίσης όταν πήγα σε άλλη μονάδα για λίγες εβδομάδες παίχθηκε και δεύτερο σπεν , ίσως επειδή είχαν έρθει καινούριεςσειρες. Φυσικά συμμετείχαν και οι παλιοί.. Αλλά αυτή τη φορά ήμασταν προαιτημασμενοι χαχα. Αμπελοσοφιες ίσως να ήταν δεν ξέρω. Εμαθα πχ ότι όταν βάζουμε νάρκες σε μια περιοχή πρέπει να βάζουμε και πινακίδες ότι υπάρχουν νάρκες σε αυτό το σημείο πχ. Κάτι που δεν το βρίσκω λογικό, καθώς θα μπορούσαμε κάλλιστα να βάλουμε πινακίδες σε μια περιοχή χωρίς να βάλουμε νάρκες (για να αποφύγουμε σπατάλη όπλων πχ). Οι νάρκες απ οτι κατάλαβα τις χρειαζόμαστε για να επιβραδύνουμε τον εχθρό, και όχι για να τον τραυματισουμε, που νόμιζα πριν και έβρισκα λογικό. Και διάφορα αλλά μας έλεγαν και μας μάθαιναν και τα όπλα, αλλά δεν θα τα αναλύσω. Οι σκοπιές ήταν σκοπιές και η πύλη ενα θέατρο το οποίο έπρεπε να παίξεις, είτε υπήρχε κάνεις αξιωματικός εκεί είτε όχι, είτε υπήρχαν κάμερες είτε κάνεις δεν τις κοιτούσε. Πολλοί ένοπλοι στην θητεία μου ήταν στα τέτοια τους και έπαιρναν όλο το θέμα χαλαρά, άλλοι την έβγαλαν λάδι λόγω μέσου άλλοι έκαναν ενα μήνα παραπάνω από φυλακές" . Μόνο η στέρηση ύπνου με πείραξε , αλλά απ την άλλη και αυτό ειναι ενα σημαντικό κατά, για τον στρατό και τα σκοπετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πυρ και κίνηση κάναμε 4 φορές , η μια ήταν με κανονικά πυρά. Επίσης όταν πήγα σε άλλη μονάδα για λίγες εβδομάδες παίχθηκε και δεύτερο σπεν , ίσως επειδή είχαν έρθει καινούριεςσειρες. Φυσικά συμμετείχαν και οι παλιοί.. Αλλά αυτή τη φορά ήμασταν προαιτημασμενοι χαχα. Αμπελοσοφιες ίσως να ήταν δεν ξέρω. Εμαθα πχ ότι όταν βάζουμε νάρκες σε μια περιοχή πρέπει να βάζουμε και πινακίδες ότι υπάρχουν νάρκες σε αυτό το σημείο πχ. Κάτι που δεν το βρίσκω λογικό, καθώς θα μπορούσαμε κάλλιστα να βάλουμε πινακίδες σε μια περιοχή χωρίς να βάλουμε νάρκες (για να αποφύγουμε σπατάλη όπλων πχ). Οι νάρκες απ οτι κατάλαβα τις χρειαζόμαστε για να επιβραδύνουμε τον εχθρό, και όχι για να τον τραυματισουμε, που νόμιζα πριν και έβρισκα λογικό. Και διάφορα αλλά μας έλεγαν και μας μάθαιναν και τα όπλα, αλλά δεν θα τα αναλύσω. Οι σκοπιές ήταν σκοπιές και η πύλη ενα θέατρο το οποίο έπρεπε να παίξεις, είτε υπήρχε κάνεις αξιωματικός εκεί είτε όχι, είτε υπήρχαν κάμερες είτε κάνεις δεν τις κοιτούσε. Πολλοί ένοπλοι στην θητεία μου ήταν στα τέτοια τους και έπαιρναν όλο το θέμα χαλαρά, άλλοι την έβγαλαν λάδι λόγω μέσου άλλοι έκαναν ενα μήνα παραπάνω από φυλακές" . Μόνο η στέρηση ύπνου με πείραξε , αλλά απ την άλλη και αυτό ειναι ενα σημαντικό κατά, για τον στρατό και τα σκοπετα.. Λες ότι λες... Έκανες 2η φορά σπεν και δεν σε ενόχλησε... ΔΕΝ την παλεύεις αγόρι μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σαν οχταμηνος δικαιούμαι μετάθεση. Η πλησιέστερη μονάδα στο τόπο κατοικίας μου όμως είναι μονάδα εκπαίδευσης διαβιβαστων ενώ εγώ είμαι πεζικαριος. Κάποιοι μου λένε ότι δε γίνεται να πάω εκεί ενώ άλλοι ότι γίνεται αφού εξάλλου στο λόχο διοικήσεως θα πάω και όχι για εκπαίδευση. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία ή γνώση επί του θέματος. Απλά είναι η μοναδική μονάδα που είναι αρκετά κοντά ώστε να δικαιούμαι διανυκτερευση διαφορετικά το να πάρω μετάθεση και να μην μπορώ να κοιμάμαι καμιά φορά σπίτι μου το θεωρώ δώρο άδωρο αφού θα είμαι στην ίδια φάση με τώρα πάνω κάτω και χάνω και τα επιπλεον ΤΑΠ που θα μπορούσα να πάρω αν έμενα παραμεθωριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Και σε μονάδα ΥΓ έχω δει (πολλούς) φαντάρους ΠΖ. Δεν παίζει ρόλο, τα κονέ να έχεις και παντού πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πυρ και κίνηση κάναμε 4 φορές , η μια ήταν με κανονικά πυρά. Επίσης όταν πήγα σε άλλη μονάδα για λίγες εβδομάδες παίχθηκε και δεύτερο σπεν , ίσως επειδή είχαν έρθει καινούριεςσειρες. Φυσικά συμμετείχαν και οι παλιοί.. Αλλά αυτή τη φορά ήμασταν προαιτημασμενοι χαχα. Αμπελοσοφιες ίσως να ήταν δεν ξέρω. Εμαθα πχ ότι όταν βάζουμε νάρκες σε μια περιοχή πρέπει να βάζουμε και πινακίδες ότι υπάρχουν νάρκες σε αυτό το σημείο πχ. Κάτι που δεν το βρίσκω λογικό, καθώς θα μπορούσαμε κάλλιστα να βάλουμε πινακίδες σε μια περιοχή χωρίς να βάλουμε νάρκες (για να αποφύγουμε σπατάλη όπλων πχ). Οι νάρκες απ οτι κατάλαβα τις χρειαζόμαστε για να επιβραδύνουμε τον εχθρό, και όχι για να τον τραυματισουμε, που νόμιζα πριν και έβρισκα λογικό. Και διάφορα αλλά μας έλεγαν και μας μάθαιναν και τα όπλα, αλλά δεν θα τα αναλύσω. Οι σκοπιές ήταν σκοπιές και η πύλη ενα θέατρο το οποίο έπρεπε να παίξεις, είτε υπήρχε κάνεις αξιωματικός εκεί είτε όχι, είτε υπήρχαν κάμερες είτε κάνεις δεν τις κοιτούσε. Πολλοί ένοπλοι στην θητεία μου ήταν στα τέτοια τους και έπαιρναν όλο το θέμα χαλαρά, άλλοι την έβγαλαν λάδι λόγω μέσου άλλοι έκαναν ενα μήνα παραπάνω από φυλακές" . Μόνο η στέρηση ύπνου με πείραξε , αλλά απ την άλλη και αυτό ειναι ενα σημαντικό κατά, για τον στρατό και τα σκοπετα.. Νταξει αυτό δεν είναι θεωρία πολέμου, καμία σχέση. Τεσπα εσύ ξέρεις αν μια φορά πυρ και κίνηση δικαιολογεί 9 μήνες σαπίλα στις σκοπιες. Για άλλους είναι χάσιμο χρόνου για άλλους όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 8/3 ΚΕΕΔ Νέα Πέραμος ( Μεγάλο Πεύκο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 <p>8/3 ΚΕΕΔ Νέα Πέραμος ( Μεγάλο Πεύκο )</p> Συγχαρητήρια, φοβερό! Θ νιωσεις ακόμα πιο χρήσιμος στο στρατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις