tz3s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 30 μέρες άδεια;;; και τον χαλάει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 7και νύχτωσε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 αμα πας και ζητησεις αναβολη θα στην δωσει αμεσως σιγα μην κατσει να σε πεισει να μεινεις,οσον αφορα την τιμητικη τωρα το θυμιθηκες ρε φιλε;; γιατι δεν ζηταγες στον εβρο; εδω περιμενες; παρε και καμια αιμοδοτικη σιγα στα λελε σου εισαι πριν στον εβρο δεν εκανες παραπανω υπηρεσιες κ απο τα εποπια τωρα σου ηρθε; καλος πολιτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/92250/yperpsifistike-to-nomosxedio-gia-tous-oplites-ti-allazei-stin-thiteia Για να δουμε θα πιασει τοπο; Επρεπε να γινουν αυτα απο το 90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ο συριζα δεν έλεγε ότι θα καταργήσει το εξαχίλιαρο του βενιζέλου; δεν βλέπω να το καταργεί, κάτι για τακτοποιήσεις και άλλες βλακείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι καιρός για χαμένα έσοδα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αντί να το καταργήση, ας την κάνει εξαγοράσιμη, και να μαζεψει κάνα ευρώ και να γλυτώσει κόσμος απο το βάσανο. Αλλά αν κάνει πως σκέφτεται κάτι τέτοιο ο Καμμένος θα του χιμήξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι καιρός για χαμένα έσοδα τώρα αφού υπάρχουν κοροιδα που πάνε και το πληρώνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 αμα ο αλλος εχει δουλεια και δεν θελει να την χασει γιατι να μην πληρωσει? αλλωστε και το φανταριλικι αμα σκεφτεις ποσα λεφτα χαλας σε συμφερει..φυσικα για να πληρωσεις πρεπει να εισαι πανω απο 35 ετσι δεν ειναι? οποτε ποσοι ειναι αυτοι που πληρωνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 αμα ο αλλος εχει δουλεια και δεν θελει να την χασει γιατι να μην πληρωσει? γιατι μπορεί να ξεμπερδέψει και τζάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 γιατι μπορεί να ξεμπερδέψει και τζάμπα ναι και αμα ο αλλος οπως ειπα εργαζεται γιατι να μην πληρωσει ? εγω ειχα καθηγητη πανεπιστημιου στο εξωτερικο 35+ ετων που εκανε τον ενα μηνα στο κεντρο και μετα πληρωσε και εφυγε,μου λεει τα λεφτα που θα εχανα απο την δουλεια μου θα τα δωσω για εξαγορα και δεν θα χασω και την δουλεια μου... μην το παιζεται ολοι εξυπνοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 το ξέρω θα σε σοκάρω, αλλά μπορεί να ξεμπερδέυει τζάμπα και χωρίς να χάσει τον χρόνο του στις σκοπιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το τελικό ποσό είναι κάπου στα 12-14 φασόλια δεν είναι και λίγα που και πάλι θα κάνεις 1 μήνα. Μόνο τρελός άμα βγεις ή γενικά Ι5 που θέλει προσπάθεια και οργάνωση και προφανώς να είσαι ετοιμόλογος. Εγώ προσπαθώ να το βλέπω σαν υποχρεωτικές "Διακοπές" με τις απαραίτητες αγγαρείες, μακάρι να μην υπήρχε 1000 φορές μακάρι αλλά αφού είμαστε έναν αιώνα πίσω από τους άλλους και τα στρατόπεδα εξυπηρετούν ότι και τα ΤΕΙ σε κάθε κωλο χώρι αυτό μας αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 το ξέρω θα σε σοκάρω, αλλά μπορεί να ξεμπερδέυει τζάμπα και χωρίς να χάσει τον χρόνο του στις σκοπιές... ποιες σκοπιες ρε φιλε? σου λεω νεοσυλλεκτος εκατσε μονο στο κεντρο....δεν μπορεις να πληρωσεις και να φυγεις αμεσως..πρεπει να κατσεις ενα μηνα στην βασικη...τι σκοπιες εκανε στην βασικη? 1 σκοπια εκανε ολη και ολη Το τελικό ποσό είναι κάπου στα 12-14 φασόλια δεν είναι και λίγα που και πάλι θα κάνεις 1 μήνα. Μόνο τρελός άμα βγεις ή γενικά Ι5 που θέλει προσπάθεια και οργάνωση και προφανώς να είσαι ετοιμόλογος. δεν τα δινουν ετσι τα ι5 πρεπει να παρουσιαστεις καμια 3-4 φορες και παλι δεν ειναι απλα τα πραγματα και παλι χασιμο χρονου ειναι αμα το σκεφτεις καθε 6 μηνες να πηγαινεις εδω και κει να παρουσιαζεσαι και μετα να το παιζεις τρελος για να παρεις αναβολη στην αναβολη...εκτος και αν οντως εχεις προβλημα τοτε αλλαζει το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ναι δεν αξίζει να πας 3, 4 φορές απο το 414 και αξίζει να πληρώσεις 6 χιλιάρικα κερατιάτικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις