angmar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 4 έξω μία μέσα δε το λες και στα σοβαρά μαυρίλα.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Την αναβολή την έκοψες; Αν ναι πότε; Δεν έχω πάρει ακόμα αναβολή.
angmar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ε οπότε μη περιμένεις να δεις τίποτα εκεί, θα πάρεις αναβολή με το καλό φέτος και όταν σε 5-10 χρόνια με το καλό την κόψεις το ξανακοιτάς.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ε οπότε μη περιμένεις να δεις τίποτα εκεί, θα πάρεις αναβολή με το καλό φέτος και όταν σε 5-10 χρόνια με το καλό την κόψεις το ξανακοιτάς. Σε ευχαριστώ πολύ.
freedubus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Όχι όχι, άλλωστε αργώ ακόμα εγώ να μπώ. Απλά εξετάζω τις επιλογές μου.
angmar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι η ευελπίδων ακούγεται σαν μια καλή επιλογή τότε.
mitsikas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Είμαι γεννημένος τον Ιούνη του '92. Whaaaaaaat?????? :shock: :shock: :confused: Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν μετά το 1990;;;;;;; :o Oh shit! Μεγάλωσα Μεγάλωσα;
Tenshi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Τι, όντως μαυρίλα είναι αυτό; Ή ειρωνικά το λές; Εννοείται τέρμα ειρωνικά φριντάμπα.Βέβαια,ο άνθρωπος (ο Έλληνας ίσως περισσότερο) είναι αχάριστο ζώον. Ξεχνάς πολύ σύντομα τις αληθινές εμπλοκές των 20+ ημερών μέσα και αναλώνεσαι σε μουρμούρες. Γιατι το τάδε βύσμα βγήκε Χ+1 φορές αυτή την βδομάδα; Γιατι πρέπει να κάνω τελευταίο νούμερο 16:00~18:00 (ή όσο είναι),πρίν πάρω ΠΣΚ διανυκτέρευση σπίτι μου,ενώ οι άλλοι την κάνουν απο τις 14:15; Γιατι έχω υπηρεσία γενικότερα; Υποκρισία έτσι;Ειδικά όταν παίζουν παλικάρια που μετράνε 2+ μήνες σερί σε φυλάκιο...
mastor10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 τι να πουμε και μεις που ημασταν 8 μηνες ροδο και την ειδαμε μονο 6 φορες καλα νταξ οι αλλοι την ειδαν παραπανω γιατι την τελευταια βδομαδα που ηταν ολη η μοναδα μεσα και μας πηγαινε σχεδον 1-1 (πραγματικα ονειρικο ) εφαγα μια 3ημερη φυλακη απο ενα επιλοχια και τις εχασα τις εξοδους...αλλα οκ ηξερα οτι σε 6 μερες λελε οποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις