Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε οπότε μη περιμένεις να δεις τίποτα εκεί, θα πάρεις αναβολή με το καλό φέτος και όταν σε 5-10 χρόνια με το καλό την κόψεις το ξανακοιτάς.

Δημοσ.

Ε οπότε μη περιμένεις να δεις τίποτα εκεί, θα πάρεις αναβολή με το καλό φέτος και όταν σε 5-10 χρόνια με το καλό την κόψεις το ξανακοιτάς.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Είμαι γεννημένος τον Ιούνη του '92.

Whaaaaaaat?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :confused: :confused: Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν μετά το 1990;;;;;;; :o :o

Oh shit! Μεγάλωσα :unsure:

Μεγάλωσα;

Δημοσ.

Τι, όντως μαυρίλα είναι αυτό; Ή ειρωνικά το λές;

Εννοείται τέρμα ειρωνικά φριντάμπα.Βέβαια,ο άνθρωπος (ο Έλληνας ίσως περισσότερο) είναι αχάριστο ζώον.

Ξεχνάς πολύ σύντομα τις αληθινές εμπλοκές των 20+ ημερών μέσα και αναλώνεσαι σε μουρμούρες.

Γιατι το τάδε βύσμα βγήκε Χ+1 φορές αυτή την βδομάδα;

Γιατι πρέπει να κάνω τελευταίο νούμερο 16:00~18:00 (ή όσο είναι),πρίν πάρω ΠΣΚ διανυκτέρευση σπίτι μου,ενώ οι άλλοι την κάνουν απο τις 14:15;

Γιατι έχω υπηρεσία γενικότερα;

Υποκρισία έτσι;Ειδικά όταν παίζουν παλικάρια που μετράνε 2+ μήνες σερί σε φυλάκιο...

Δημοσ.

τι να πουμε και μεις που ημασταν 8 μηνες ροδο και την ειδαμε μονο 6 φορες

καλα νταξ οι αλλοι την ειδαν παραπανω γιατι την τελευταια βδομαδα που ηταν ολη η μοναδα μεσα και μας πηγαινε σχεδον 1-1 (πραγματικα ονειρικο :lol:) εφαγα μια 3ημερη φυλακη απο ενα επιλοχια και τις εχασα τις εξοδους...αλλα οκ ηξερα οτι σε 6 μερες λελε οποτε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...