Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εθελοντής? Οχι, ειχα παει περιοδευον περυση τον φλεβαρη.Και ειχα μπει στο σαιτ της στρατολογιας τον προηγουμενο μηνα και αφου συμπληρωσα τα στοιχεια μου, μου βγηκε μια σελιδα που μου λεγε οτι ειμαι με την α εσσο.Προσπαθω να το κανω και τωρα αυτο, ομως μου λεει οτι δεν γινεται ταυτοποιηση των στοχειων.(ειχα και ΣΑ)Απορια δεν εχω καταλαβει ποτε μπαινεις.Οταν περνανε 19 χρονια απ την  γεννηση σου, οταν τα κλεισεις η λιγο πριν τα κλεισεις.Εχω φιλους που μπηκαν αφου εκλεισαν τα 19 και αλλους λιγο πρν τα κλεισουν(1 με 2 μηνες πριν).

Η Α ΕΣΣΟ μπήκε 18-19-20-21 Ιανουαρίου τι χαρτί περιμένεις ? Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ , μερικοί μπαίνουν πριν τα κλείσουν και μερικοί όταν έχουν γίνει 19.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Α ΕΣΣΟ μπήκε 18-19-20-21 Ιανουαρίου τι χαρτί περιμένεις ? Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ , μερικοί μπαίνουν πριν τα κλείσουν και μερικοί όταν έχουν γίνει 19.

Ευχαριστω αδελφε για την απαντηση. 

απο την μια θα κλαψουρίζουν οι καραβανάδες ότι δεν ειναι δουλειά τους αυτά και δεν τους πληρώνουν εξτρα και απο την άλλη θα χώσουν τους φαντάρους για όλες τις δουλειές ωστέ να μην χρειαστει να κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους...

• Like 1

Ένας φίλος έκοψε την αναβολή του στις 29 Νοεμβρίου, η προθεσμία για να μπει Μάρτιο έληγε 31 Δεκεμβρίου και βάζει τα στοιχεία του στο stratologia.gr και του βγάζει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί." Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπει με την επόμενη σειρά;

Επανερχομαι στο θεμα της αναβολης.

Βρεθηκε ψυχιατρος αλλα... απο το εξωτερικο(ξενος).Εκτος τα δικα του,να γραψει και ενα χρονικο περιθωριο που υποτιθεται θα ειναι ευεργετικο για εμενα ωστε να κινηθω κοντα στην προτεινομενη αναβολη(6μηνη)?Επισης που ακριβως βρισκεται το φρουαρχειο στο Ηρακλειο Κρητης?Μπορω να παω χωρις το χαρτι καταταξης ή με το χαρτι καταταξης πριν το περιθωριο 5 ημερων?

Καλησπέρα σειρούλες, Εχω κάνει σχεδόν όλη τη θητεία μου στον Έβρο και πέρασα αρκετά καλά μπορώ να πω. Τώρα έχω άλλους 2 μήνες για να απολυθώ και είμαι στη πόλη μου με μετάθεση και μέρα παρά μέρα έχω διανυκτέρευση σπίτι μου.

Παρόλο αυτά μετά την μετάθεση νιώθω οτι έχω απολυθεί και χαλιέμαι με το παραμικρό (απ'το να μπαίνω απ'τις 6 το πρωί, να κάνω αγγαρείες τώρα στα λελέ μου και υπηρεσίες παραπάνω απ'τους ΕΠΟΠ χωρίς να πληρώνομαι κτλ  :mad:  :P)

Και το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τις μέρες μου. Αν δεν ερχόταν μετάθεση πιστεύω οτι θα ήμουν καλύτερα όσο περίεργο και αν ακούγεται γιατί είχα συνηθίσει και τώρα χαλάρωσα και νιώθω οτι θα πρεπε να έχω μεταχείριση στελέχους ή πολιτικού προσωπικού και όχι φαντάρου...

Το δίλημμα είναι το εξής. Κάνω σκέψεις να πάω στον διοικητή να διαπραγματευτώ να μου δίνει 48ωρες τιμητικές ή καμιά μεγαλούτσικη άδεια δικιά του αλλιώς θα του πω βαρέθηκα να μου δώσει αναβολή. Εχω btw δυο βδομάδες άδεια δικές μου. Τι μου προτείνετε να κάνω? Αν και τις θέλω για το τέλος, σκέφτομαι να τις πάρω τώρα ώστε μετά που θα του ζητήσω να μην μου αρνηθεί επειδή έχω τις δικές μου.

Εχω να χάσω τίποτα? 7 μήνες τώρα ήμουν πιστός και φιλότιμος (μλκς) στρατιώτης. Ούτε κλάφτηκα ποτέ, και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα!

2 μήνες έχουν μείνει, κάνε υπομονή. Την προσωπική σου άδεια μην την χαλάσεις ότι και να γίνει, να την κρατήσεις για το τέλος. Αν τόσο πολύ θες να λήψεις μερικές μέρες, πάρε την μία εβδομάδα τώρα για να ξεσκάσεις λίγο, και την υπόλοιπη εβδομάδα πάρτην στο τέλος.

Ειδικη σου εχει μεινει καμια; Aν ναι, γιατι δεν επιδιωκεις να παρεις καμια αναρρωτικη. Στο 401 πχ, ξερω οτι δινουν ευκολα.

Καλησπέρα σειρούλες, Εχω κάνει σχεδόν όλη τη θητεία μου στον Έβρο και πέρασα αρκετά καλά μπορώ να πω. Τώρα έχω άλλους 2 μήνες για να απολυθώ και είμαι στη πόλη μου με μετάθεση και μέρα παρά μέρα έχω διανυκτέρευση σπίτι μου.

Παρόλο αυτά μετά την μετάθεση νιώθω οτι έχω απολυθεί και χαλιέμαι με το παραμικρό (απ'το να μπαίνω απ'τις 6 το πρωί, να κάνω αγγαρείες τώρα στα λελέ μου και υπηρεσίες παραπάνω απ'τους ΕΠΟΠ χωρίς να πληρώνομαι κτλ  :mad:  :P)

Και το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τις μέρες μου. Αν δεν ερχόταν μετάθεση πιστεύω οτι θα ήμουν καλύτερα όσο περίεργο και αν ακούγεται γιατί είχα συνηθίσει και τώρα χαλάρωσα και νιώθω οτι θα πρεπε να έχω μεταχείριση στελέχους ή πολιτικού προσωπικού και όχι φαντάρου...

Το δίλημμα είναι το εξής. Κάνω σκέψεις να πάω στον διοικητή να διαπραγματευτώ να μου δίνει 48ωρες τιμητικές ή καμιά μεγαλούτσικη άδεια δικιά του αλλιώς θα του πω βαρέθηκα να μου δώσει αναβολή. Εχω btw δυο βδομάδες άδεια δικές μου. Τι μου προτείνετε να κάνω? Αν και τις θέλω για το τέλος, σκέφτομαι να τις πάρω τώρα ώστε μετά που θα του ζητήσω να μην μου αρνηθεί επειδή έχω τις δικές μου.

Εχω να χάσω τίποτα? 7 μήνες τώρα ήμουν πιστός και φιλότιμος (μλκς) στρατιώτης. Ούτε κλάφτηκα ποτέ, και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα!

Και εγώ μετά τη μετάθεση αθήνα το τελευταίο δίμηνο με πήγαινε 1 μέσα 3-5 έξω. Ξέρω είναι απαλεψιά αλλά περνάει έστω και πολυ βασανιστικά... δυστυχώς λίγοι το νιώθουν αυτό. Κάνε υπομονή ,καλύτερα πάρτες στο τέλος.. εκεί είναι η μεγιστη απαλεψιά

Αναρρωτική θα πάρω αλλά και πάλι δεν μου φτάνει. Δεν είναι οτι θέλω να πάρω άδεια για να ξεσκάσω. Θα ξεσκάσω μια και καλή όταν απολυθώ. Παίρνω άδεια μόνο και μόνο για να σβήσω μέρες πλέον και δυστυχώς δεν είναι αρκετές...

Δεν θα κερδίσω τίποτα λέτε αν πάω στο γραφείο του διοικητή να διαπραγματευτώ με την "απειλή" της αναβολής? :P Δεν θέλω να κάνω πλέον άλλη υπομονή. Θέλω να παίξω κάθε δυνατό χαρτί ώστε να βγω όσο πιο κερδισμένος γίνεται! Δεν μιλάω για τηλέφωνα και βήσματα. Οπως είπα δεν πρόκειται να υποχρεωθώ σε κανέναν ούτε να κλαφτώ. Απλά να το παίξω YOLO τώρα στα ΛΕΛΕ. Αλλωστε η "αρχη του νικαν το θαρρειν" και ο "τολμών νικά" δεν μας μαθαίνει ο στρατός?  :-D

339 σειρα και εσυ φιλε; Koιτα..Να στο πω πολυ απλα και "ωμα".. Στα @@ του του διοικητη αμα τον απειλησεις με αναβολη. Θα στειλει σημα αιτουμενος αποσπαση φανταρου στη μοναδα του για να καλυψει το κενο σου τις πρωτες μερες (αμα ειναι τοσο μεγαλο το κενο που θα αφησεις), η θα περιμενει μεχρι να ερθουν τα φανταρια της 42.

Δεν προκειται να κερδισεις κατι. Ισα ισα που χειροτερα θα τα κανεις αμα πας στον διοικητη σου, γιατι πολυ απλα θα σου πει αμα οι αλλοι ειναι μαλακες που κανουν τουμπεκι.

Εχεις 14 μερες αδεια δικες σου, βαλε και μια 10αρα αναρρωτικη, ζητα εκει και 5 μερες τιμητικη και εχεις μαζεψει 30 μερες σχεδον σε αδεια. Ε τωρα στα τελειωματα θα χαλαστεις; Ποσο καθαρισμα ριχνεις πια :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...