panosno1com Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 και παλι και Φ να του δωσουνε , απο 30+ δεν τις υπηρετεις? ποσες να φαει πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Λογική και στρατός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν θέλει να είναι καλυμμένος ας πάρει μια βεβαίωση από το λιμεναρχειο ότι δεν είχε καράβι για να μην μπορεί κανάς καραβανας να του πει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 και παλι και Φ να του δωσουνε , απο 30+ δεν τις υπηρετεις? ποσες να φαει πια Εχεις κρατηση ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις κρατηση ομως. Κλάιν, έτσι κι αλλιώς στα απολελέ του είναι αν δεν κάνω λάθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Λόγω απεργιών ή επειδή "έχανε" το καράβι? Λόγω απαγόρευσης απόπλου. Έλεγε σιγά μη μου κάνουν τίποτα γιατί ήταν και άλλα άτομα αλλά τους ρίξανε καμπάνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν θέλει να είναι καλυμμένος ας πάρει μια βεβαίωση από το λιμεναρχειο ότι δεν είχε καράβι για να μην μπορεί κανάς καραβανας να του πει τίποτα. τωρα που το επισημανες και εμας μας λεγανε οτι αν τυχει και εχει απαγορευτικο αποπλου/απεργιες και τετοια , να ζηταμε κ να τους πηγαινουμε βεβαιωση λιμεναρχειου..! το θυμηθηκα επειδη ξαναδιαβασα οτι ο χακερω ειναι στο ζουγκλονησί και ειπες κ τη λεξη λιμεναρχειο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Λόγω απαγόρευσης απόπλου. Έλεγε σιγά μη μου κάνουν τίποτα γιατί ήταν και άλλα άτομα αλλά τους ρίξανε καμπάνα.. Ε μα, έπρεπε να πάνε κολυμπώντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 τωρα που το επισημανες και εμας μας λεγανε οτι αν τυχει και εχει απαγορευτικο αποπλου/απεργιες και τετοια , να ζηταμε κ να τους πηγαινουμε βεβαιωση λιμεναρχειου..! το θυμηθηκα επειδη ξαναδιαβασα οτι ο χακερω ειναι στο ζουγκλονησί και ειπες κ τη λεξη λιμεναρχειο .. όχι ότι τους χρειάζεται σε τίποτα η βεβαιωση, έτσι απλά για να σε κάνουν να τρέχεις. Ειχε απεργία ο ΟΣΕ, πήγα στο σταθμαρχειο να μου γράψει μια βεβαιωση, μου λέει ο σταθμάρχης καλά βλάκες ειναι, δεν βλέπουν ειδήσεις; Πήγα στο στρατοπεδο και ούτε καν κοιταξαν το χαρτί, μου είπαν γιατι δεν πήρα κτελ... Όλη η βλακεία εκει ειναι μαζεμένη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ηταν να φύγω παρασκευη με καραβι για σαμο. παρασκευη κανουν απεργια και μου λενε οτι θα εχει καραβι παλι την δευτερα. λεω παιδια, δεν εχει καραβι, θα φτασω τριτη εκει. οκ μου λενε. χαχ ουτε χαχαχ ουτε σημερα χαχαχα ουτε σημερα δεν εχει, το αλλαξανε για κυριακη χαχαχα φευγω τριτη φτανω τεταρτη χαχαχαχαα δεν περιγράφεται το φαρδος μου. Μου είχε συμβεί και εμένα αλλά λόγω κακοκαιρίας,πήρα τηλέφωνο στην Μονάδα το εξηγώ στον ΑΥΔΜ και μου έλεγε να πάω με αεροπλάνο , του εξήγησα πως άμα μου σκάσει τα 100 ευρώ της πτήσης δεν έχω κανένα πρόβλημα,εγώ 100 δεν έχω να δώσω και έληξε εκεί το αστείο μετά από 4 ημέρες τελικά πήγα με καράβι , είχα χαρτί από το λιμεναρχείο και όλα κομπλέ. Αυτά για τιμωρίες είναι ιστορίες για αγρίους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εμενα το βλεπουν-ακουν το καραβι, δεν θελουν χαρτια. αφου αυτοι με πειρανε να μου πουν οτι το πρωί εφηγε απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μια ρωτηση εχω να κανω,οσoι ειναι 18 και ειναι με την Α ΕΣΣΟ τους εχει ερθει χαρτι?Ειχα ρωτησει στο κεπ αρχες του μηνα και μου παν οτι θα μου ερθει στα μεσα του μηνα, ομως τιποτα.Ειναι κανεις που δεν του χει ερθει η του χει ερθει?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια μια ρωτηση εχω να κανω,οσoι ειναι 18 και ειναι με την Α ΕΣΣΟ τους εχει ερθει χαρτι?Ειχα ρωτησει στο κεπ αρχες του μηνα και μου παν οτι θα μου ερθει στα μεσα του μηνα, ομως τιποτα.Ειναι κανεις που δεν του χει ερθει η του χει ερθει?. Έχεις κάνει τα χαρτιά σου για εθελοντής ? Εμένα το πρώτο χαρτί για στράτευση μου ήρθε στα 19. Kαι μην ρωτάς στο ΚΕΠ για στρατολογικά θέματα,οι τύποι είναι άσχετοι,ρώτα στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις κάνει τα χαρτιά σου για ? Εμένα το πρώτο χαρτί για στράτευση μου ήρθε στα 19. Kαι μην ρωτάς στο ΚΕΠ για στρατολογικά θέματα,οι τύποι είναι άσχετοι,ρώτα στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις. εθελοντής? Οχι, ειχα παει περιοδευον περυση τον φλεβαρη.Και ειχα μπει στο σαιτ της στρατολογιας τον προηγουμενο μηνα και αφου συμπληρωσα τα στοιχεια μου, μου βγηκε μια σελιδα που μου λεγε οτι ειμαι με την α εσσο.Προσπαθω να το κανω και τωρα αυτο, ομως μου λεει οτι δεν γινεται ταυτοποιηση των στοχειων.(ειχα και ΣΑ)Απορια δεν εχω καταλαβει ποτε μπαινεις.Οταν περνανε 19 χρονια απ την γεννηση σου, οταν τα κλεισεις η λιγο πριν τα κλεισεις.Εχω φιλους που μπηκαν αφου εκλεισαν τα 19 και αλλους λιγο πρν τα κλεισουν(1 με 2 μηνες πριν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς εδώ που ήταν σειρά 315 (Β' ΕΣΣΟ 2011) και υπηρέτησε στο 126 ΤΕ (Πυροβολικό, ήταν στην Μόρια) στην Λέσβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις