Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν θέλει να είναι καλυμμένος ας πάρει μια βεβαίωση από το λιμεναρχειο ότι δεν είχε καράβι για να μην μπορεί κανάς καραβανας να του πει τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λόγω απεργιών ή επειδή "έχανε" το καράβι?

Λόγω απαγόρευσης απόπλου. Έλεγε σιγά μη μου κάνουν τίποτα γιατί ήταν και άλλα άτομα αλλά τους ρίξανε καμπάνα..

Αν θέλει να είναι καλυμμένος ας πάρει μια βεβαίωση από το λιμεναρχειο ότι δεν είχε καράβι για να μην μπορεί κανάς καραβανας να του πει τίποτα.

τωρα που το επισημανες και εμας μας λεγανε οτι αν τυχει και εχει απαγορευτικο αποπλου/απεργιες και τετοια , να ζηταμε κ να τους πηγαινουμε βεβαιωση λιμεναρχειου..! το θυμηθηκα επειδη ξαναδιαβασα οτι ο χακερω ειναι στο ζουγκλονησί και ειπες κ τη λεξη λιμεναρχειο :P ..

• Super Moderators

Λόγω απαγόρευσης απόπλου. Έλεγε σιγά μη μου κάνουν τίποτα γιατί ήταν και άλλα άτομα αλλά τους ρίξανε καμπάνα..

Ε μα, έπρεπε να πάνε κολυμπώντας...

τωρα που το επισημανες και εμας μας λεγανε οτι αν τυχει και εχει απαγορευτικο αποπλου/απεργιες και τετοια , να ζηταμε κ να τους πηγαινουμε βεβαιωση λιμεναρχειου..! το θυμηθηκα επειδη ξαναδιαβασα οτι ο χακερω ειναι στο ζουγκλονησί και ειπες κ τη λεξη λιμεναρχειο :P ..

όχι ότι τους χρειάζεται σε τίποτα η βεβαιωση, έτσι απλά για να σε κάνουν να τρέχεις. 

Ειχε απεργία ο ΟΣΕ, πήγα στο σταθμαρχειο να μου γράψει μια βεβαιωση, μου λέει ο σταθμάρχης καλά βλάκες ειναι, δεν βλέπουν ειδήσεις;

Πήγα στο στρατοπεδο και ούτε καν κοιταξαν το χαρτί, μου είπαν γιατι δεν πήρα κτελ... Όλη η βλακεία εκει ειναι μαζεμένη.

• Like 3

ηταν να φύγω παρασκευη με καραβι για σαμο. παρασκευη κανουν απεργια και μου λενε οτι θα εχει καραβι παλι την δευτερα.

λεω παιδια, δεν εχει καραβι, θα φτασω τριτη εκει. οκ μου λενε.

χαχ ουτε χαχαχ ουτε σημερα χαχαχα ουτε σημερα δεν εχει, το αλλαξανε για κυριακη χαχαχα φευγω τριτη φτανω τεταρτη χαχαχαχαα

δεν περιγράφεται το φαρδος μου.

Μου είχε συμβεί και εμένα αλλά λόγω κακοκαιρίας,πήρα τηλέφωνο στην Μονάδα το εξηγώ στον ΑΥΔΜ και μου έλεγε να πάω με αεροπλάνο , του εξήγησα πως άμα μου σκάσει τα 100 ευρώ της πτήσης δεν έχω κανένα πρόβλημα,εγώ 100 δεν έχω να δώσω και έληξε εκεί το αστείο :P  μετά από 4 ημέρες τελικά πήγα με καράβι , είχα χαρτί από το λιμεναρχείο και όλα κομπλέ.

Αυτά για τιμωρίες είναι ιστορίες για αγρίους.

Παιδια μια ρωτηση εχω να κανω,οσoι ειναι 18 και ειναι με την Α ΕΣΣΟ τους εχει ερθει χαρτι?Ειχα ρωτησει στο κεπ αρχες του μηνα και μου παν οτι θα μου ερθει στα μεσα του μηνα, ομως τιποτα.Ειναι κανεις που δεν του χει ερθει η του χει ερθει?.

Παιδια μια ρωτηση εχω να κανω,οσoι ειναι 18 και ειναι με την Α ΕΣΣΟ τους εχει ερθει χαρτι?Ειχα ρωτησει στο κεπ αρχες του μηνα και μου παν οτι θα μου ερθει στα μεσα του μηνα, ομως τιποτα.Ειναι κανεις που δεν του χει ερθει η του χει ερθει?.

Έχεις κάνει τα χαρτιά σου για εθελοντής ? Εμένα το πρώτο χαρτί για στράτευση μου ήρθε στα 19.

Kαι μην ρωτάς στο ΚΕΠ για στρατολογικά θέματα,οι τύποι είναι άσχετοι,ρώτα στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις.

Έχεις κάνει τα χαρτιά σου για ? Εμένα το πρώτο χαρτί για στράτευση μου ήρθε στα 19.

Kαι μην ρωτάς στο ΚΕΠ για στρατολογικά θέματα,οι τύποι είναι άσχετοι,ρώτα στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις.

εθελοντής? Οχι, ειχα παει περιοδευον περυση τον φλεβαρη.Και ειχα μπει στο σαιτ της στρατολογιας τον προηγουμενο μηνα και αφου συμπληρωσα τα στοιχεια μου, μου βγηκε μια σελιδα που μου λεγε οτι ειμαι με την α εσσο.Προσπαθω να το κανω και τωρα αυτο, ομως μου λεει οτι δεν γινεται ταυτοποιηση των στοχειων.(ειχα και ΣΑ)Απορια δεν εχω καταλαβει ποτε μπαινεις.Οταν περνανε 19 χρονια απ την  γεννηση σου, οταν τα κλεισεις η λιγο πριν τα κλεισεις.Εχω φιλους που μπηκαν αφου εκλεισαν τα 19 και αλλους λιγο πρν τα κλεισουν(1 με 2 μηνες πριν).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...