eidikos33 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γιατι οσους ξερω που πηγαν κομοτηνη ηταν γιωταδες φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γιατι οσους ξερω που πηγαν κομοτηνη ηταν γιωταδες φιλε Στον λόχο μου μόνο το 20% δεν είναι ι1 Αλλά και πάλι δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό που είπα με το γιωτα π έχει ο φαντάρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Από περιέργεια αυτές οι ιστορίες που έχουμε ακούσει όλοι ότι str8 κάνουν σεξ με γκει στο στρατό λόγω έλλειψης γυναίκας ισχύουν; Άμα δεις κανέναν να καβατζώνει βουτυράκια και να σε γλυκοκοιτάει να ξέρεις την έβαψες. (Ιστορίες από το φανταρικό φίλων, σαν τους κυνηγούς και τους ψαράδες 50% αλήθεια 50% ψέμα) Όχι ότι δεν συμβαίνουν και ευτράπελα σε κάθε Εσσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Φιλος εν ωρα θαλαμοφυλακιου ειχε πρόταση απο συνφάνταρό του να του τον σαλιώσει γιατι δε μπορουσε αλλο με στεγνό λαρύγγι τοσο καιρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefant24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Φιλος εν ωρα θαλαμοφυλακιου ειχε πρόταση απο συνφάνταρό του να του τον σαλιώσει γιατι δε μπορουσε αλλο με στεγνό λαρύγγι τοσο καιρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Να φανταστω αυτα: που λεει εδω http://www.army.gr/default.php?pname=SYNTHIKES_DIAVIOSIS&la=1δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει ετσι? Οι μονάδες ακόμα και οι Μικρότερες (188ΜΜΠ) από άποψη κτιρίων είναι καλύτερες και ποιο σύγχρονες. Δε λόγο μισθού καθαρά με μια μικρή συγγράτεια (αποφεύγοντας locoμπαρο περιορίζοντας έξοδα στις εξόδους κλπ. κλπ.) μπορεί να γυρίσεις και με λεφτά. Τώρα από θητεία λόγο ότι somehow ήμουν τέντας (λόγο κοτίασης) την πέρασα άσχημα. Τελικά ίσως να αξίζει να φας 40φ και χαλαρά παρά τέντας για να βγείς εξόδους. Εαν είσαι πυροβολικό δεν έχει τέτοια. Σε πεζικό πράγματι υπήρχε διοργάνωση ποδοσφαίρου, είχα γνωρίσει ένα παλικάρι που είχε σπάσει το πόδι του σε αγώνα. Για εγκαταστάσεις δεν ξέρω γιατί εγώ ήμουν στο πυροβολικό όπου ο καλός διοικητής και η ανύπαρκτη εκπαίδευση με έκαναν να περάσω ζωάρα που δεν είχα φανταστεί παίρνοντας και 273 ευρώ. Σε ποια μονάδα ήσουν εγώ 188ΜΜΠ. Νομίζω πεζικό είναι καλύτερα. Γενικα αξιζει ΕΛΔΥΚ σε σχεση με Ελλαδα? Αν και ειναι 9μηνο, ενω Ελλαδα δικαιουμαι 6μηνο (ή οσο κανουν οι προστατες). Αν είναι 6 μήνες δεν νομίζω. Για 9-8 αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γιατι οσους ξερω που πηγαν κομοτηνη ηταν γιωταδες φιλε Κι εγω ειμαι Κομοτηνη και ιωτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Οι μονάδες ακόμα και οι Μικρότερες (188ΜΜΠ) από άποψη κτιρίων είναι καλύτερες και ποιο σύγχρονες. Δε λόγο μισθού καθαρά με μια μικρή συγγράτεια (αποφεύγοντας locoμπαρο περιορίζοντας έξοδα στις εξόδους κλπ. κλπ.) μπορεί να γυρίσεις και με λεφτά. Τώρα από θητεία λόγο ότι somehow ήμουν τέντας (λόγο κοτίασης) την πέρασα άσχημα. Τελικά ίσως να αξίζει να φας 40φ και χαλαρά παρά τέντας για να βγείς εξόδους. Σε ποια μονάδα ήσουν εγώ 188ΜΜΠ. Νομίζω πεζικό είναι καλύτερα. Αν είναι 6 μήνες δεν νομίζω. Για 9-8 αξίζει. Έτυχες κι εσύ στη χειρότερη μονάδα μαζί με αυτή στο Λιοπετρι. Στην 196 ήμουν. Βέβαια τώρα μαθαίνω οτι με τον νέο διοικητή μαυρίζει το στρατόπεδο αλλά η φράση "ζωαρα στο Τσερι" που την λέγαμε φαντάροι και στελέχη ίσχυε απόλυτα. Όμως πάντα έχει να κάνει με τον διοικητή. Πριν από αυτόν που είχα, το στρατόπεδο ήταν κατάμαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ηταν να φύγω παρασκευη με καραβι για σαμο. παρασκευη κανουν απεργια και μου λενε οτι θα εχει καραβι παλι την δευτερα. λεω παιδια, δεν εχει καραβι, θα φτασω τριτη εκει. οκ μου λενε. χαχ ουτε χαχαχ ουτε σημερα χαχαχα ουτε σημερα δεν εχει, το αλλαξανε για κυριακη χαχαχα φευγω τριτη φτανω τεταρτη χαχαχαχαα δεν περιγράφεται το φαρδος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν τις υπηρετήσεις τυχερός είσαι. Ενας φίλος μου είχε φάει 10Φ για αυτό το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Και μετά θα σ κοπεί το γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν τις υπηρετήσεις τυχερός είσαι. Ενας φίλος μου είχε φάει 10Φ για αυτό το λόγο. Λόγω απεργιών ή επειδή "έχανε" το καράβι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Λόγω απεργιών ή επειδή "έχανε" το καράβι? Μπορούν να του πουν ότι αφού ήξερε ότι έχει απεργία μπορούσε να γυρίσει πριν την Παρασκευή ώστε να είναι στην ώρα του εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ή να μην είχε φύγει εξαρχής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ενημερώθηκα για την απεργια 4 ωρες πριν φυγει το καραβι. πηρα τηλέφωνο την εταιρια να ρωτήσω τι κανω σε αυτην την περίπτωση με το εισιτήριο και ποτε εχει καραβι. μου λενε δευτερα. ναι μαλακια μου, επρεπε να παιρνω τηλέφωνο καθε μερα να ρωτήσω εαν αλλαξε το δρομολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις