Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα αξιζει ΕΛΔΥΚ σε σχεση με Ελλαδα? Αν και ειναι 9μηνο, ενω Ελλαδα δικαιουμαι 6μηνο (ή οσο κανουν οι προστατες).

Η μαγκιά είναι να δηλώσεις 9μηνο, να πας Κύπρο και να κάνεις εκεί τα χαρτιά για 6μηνο. Είχαμε τέτοια περίπτωση που απολύθηκε κανονικά στους 6 μήνες. Αλλά για προστάτες κτλ δεν ξέρω, δεν αξίζει η διαδικασία.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα αξιζει ΕΛΔΥΚ σε σχεση με Ελλαδα? Αν και ειναι 9μηνο, ενω Ελλαδα δικαιουμαι 6μηνο (ή οσο κανουν οι προστατες).

8μηνο κάνεις.. Και τους τελευταίους 3 μήνες θα πας σπίτι σου με μετάθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν πας Ελληνικη Δυναμη Κυπρου σε βαζουν να υπογραψεις οτι αποποιησαι του δικαιωματος στη μειωμενη θητεια.

Δημοσ.

Πριν πας Ελληνικη Δυναμη Κυπρου σε βαζουν να υπογραψεις οτι αποποιησαι του δικαιωματος στη μειωμενη θητεια.

και εγω ετσι ξερω καθως το ιδιο και στις ειδικες δυναμεις

Δημοσ.

Ναι γι αυτο ρωτησα αν αξιζει σε σχεση με Ελλαδα.

3 μήνες παραπάνω; Όχι βέβαια, γενικά ο στρατός δεν αξίζει.

Και εμεις καναμε θεωρια ελεγε στρατιγικες εληγμους κτλ εννοειται οτι κανεις δεν ακουγε τιποτα τα περισσοτερα αποτελουσαν και κοινη λογικη δεν χρειαζοταν να μας τα διαβαζει απο καποιο βιβλιο

Τύφλα να έχει ο von Clausewitz...
Δημοσ.

Γνώμη μου αλλά τίποτα δεν αξίζει στο στρατό πόσο μαλλον να κανεις παραπάνω θητεία (σε ΕΛΔΥΚ κιολας που ειναι μαχιμες μοναδες).

Aν εισαι μειωμενη θητεια, ακομα και 8μηνο, φυσικα και ΜΗΝ πας ΕΛΔΥΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε Ελδυκ 3/1 είχαμε αρκετούς 8μηνους και έναν που έκανε τα χαρτιά του εκεί και έγινε 6μηνο. De facto αυτό, επιλοχίας ήμουν.

Επίσης να ξέρετε ότι όταν βλέπετε Ελδυκαριους να επαναπατριζονται νωρίτερα πρέπει να είναι πολύ μεγάλα παρταλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...