Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν εχω εξάρτηση, μου την σουφροσανε απο την πρωτη μερα.

οπου νανε απολελε και τρελελε, που μπορω να βρω εξαρτηση ; μοναστηράκι ακουσα, ισχυει;

δες μηπως μπορεις σε καμια αποθηκη διαχειρισης -αποθηκη υλικου να καβατζωσεις καμια απ τις περισσευουμενες αν εχει χυμα ... και τη παραδιδεις τη λελεδοημερα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα πλακα πλακα ποιοι πιστευετε περνουσαν καλυτερα στο στρατο; Οι ι1,2 ή οι ι3,ι4;;

Μαλλον οι δευτεροι.. Σας χρησιμευσε πουθενα το "ι" του στρατου στη ζωη σας;;

Αξιζει να εισαι ι1,ι2 για την εμπειρια της εκπαιδευσης στο στρατο, ή αξιζει να εισαι ι3,ι4 για τις πολυ πιο ξεκουραστες υπηρεσιες στη μοναδα;

Με μια φράση πορεύεσαι "Γιώτα γιώτα, ζωή και κότα"

Τελικα πλακα πλακα ποιοι πιστευετε περνουσαν καλυτερα στο στρατο; Οι ι1,2 ή οι ι3,ι4;;

Αξιζει να εισαι ι1,ι2 για την εμπειρια της εκπαιδευσης στο στρατο, ή αξιζει να εισαι ι3,ι4 για τις πολυ πιο ξεκουραστες υπηρεσιες στη μοναδα;

Ποια εκπαίδευση ρε;πλάκα κάνεις;
  • Like 1

εγω προτιμω το I1,I2(επειδη μου αρεσε το κατα τα αλλα σαπιο φυλακιο μας) οι Ι3 ενοπλοι δεν γλυτωσαν και πολλα οι Ι4 δεν ξερω γιατι και πως αλλα σε καποια φαση παρακαλουσαν αυτον που εβγαζε υπηρεσιες να τους βαλει  περιπολο.

Στις νυχτερινες ερχοντουσαν κανονικα απλα δεν ειχαν οπλο.

Τωρα το τι ειναι καλυτερο και πως περασε ο καθενας εχει να κανει με πολλες παραμετρους.Στον εβρο πχ οι σκοπιες ειναι στην μεση του πουθενα οποτε αραζεις και οταν ερχεται καποιος απλα σηκωνεσαι ντυνεσαι κτλ.Σε αλλη μοναδα η σκοπια μπορει να ειναι κεντρικη πυλη μονο οπου να εχει οπτικη επαφη ο υπευθυνος λοχαγος που καθεται στο γραφειο(δεν θυμαμαι πως λενεται)

Οι αξιοματικοι υπηρ. μπορει να ειναι μια χαρα στα αρχιδια τους αλλου να ειναι νιουφια που μολις βγηκαν και να τα θελουν ολα τεντα.

Χιλια δυο παιζουν στην μεση,και ολα αλλαζουν συνεχεια, αλλαζουν οι σκοπιες αλλαζουν τα νουμερα,καταργουνται μπαινουν καινουργιες και ολα αυτα σε μικρη αποσταση χρονου.

• Like 1

Και εγώ αυτό περιμένω!!!

Εγω φευγω μαζι με τα 8μηνα....μου ειπαν οτι απο τις 28 εως τις 2 θα ξερουμε.

Ποια εκπαίδευση ρε;πλάκα κάνεις;

Τρεις εβδομάδες σπεν νομίζω για τους κανονικούς φαντάρους και Πεν για τις ειδικές δυνάμεις. Ασκήσεις Γυμναστικης της πλάκας ίσως αλλά σου μαθαίνουν και θεωρία πολέμου ενδιαφέρον τα έβρισκα εγώ. Επίσης τη διάρκεια της θητείας μου πήγαμε 3-4 φορές για πυρ και κίνηση και σκοποβολή. Σάμος.. Τα φυλάκια επίσης που σε στέλνουν και βλέπεις και αλλούς τόπουςκτλ ειναι πιο ενδιαφέροντα πράγματα από τους ι3 , ι4 που την βγάζουν σσυνέχεια σε γραφεία και μαγειρια..

Να φανταστω αυτα:

Η εγκαταστάσεις στρατωνισμού είναι άριστες και γενικά οι συνθήκες διαβίωσης είναι οι καλύτερες δυνατές. Τα Κέντρα Ψυχαγωγίας των Μονάδων είναι εφοδιασμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως γιγαντοοθόνες, Η/Υ με σύνδεση στο διαδύκτιο, βιβλιοθήκες κλπ.

Η ΕΛΔΥΚ διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις γήπεδο ποδοσφαίρου με χόρτο, κλειστά γυμναστήρια και τρία γήπεδα 5Χ5. Οι υπηρετούντες στην ΕΛΔΥΚ συμμετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα και αθλητικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον χορηγούνται δωρεάν εισιτήρια για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων ποδοσφαιρικών αγώνων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων

που λεει εδω http://www.army.gr/default.php?pname=SYNTHIKES_DIAVIOSIS&la=1δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει ετσι?

Τρεις εβδομάδες σπεν νομίζω για τους κανονικούς φαντάρους και Πεν για τις ειδικές δυνάμεις. Ασκήσεις Γυμναστικης της πλάκας ίσως αλλά σου μαθαίνουν και θεωρία πολέμου ενδιαφέρον τα έβρισκα εγώ. Επίσης τη διάρκεια της θητείας μου πήγαμε 3-4 φορές για πυρ και κίνηση και σκοποβολή. Σάμος.. Τα φυλάκια επίσης που σε στέλνουν και βλέπεις και αλλούς τόπουςκτλ ειναι πιο ενδιαφέροντα πράγματα από τους ι3 , ι4 που την βγάζουν σσυνέχεια σε γραφεία και μαγειρια..

1000 φορες στο τηλεφωνικό με το κλιματιστικό για κρυο-ζεστη παρα εξω στο κρυο στο φυλακιο. κινητό, internet παιρνω απο το ΓΕΠ, σειρες ταινιες emulators με το χειριστήριο που αγόρασα.

αν εχεις τα κατάλληλα εφόδια για i4 περνας ζωαρα αλιως βαριεσε και βλαστημας που βγηκες i4. εγω πηγα εξοπλισμένος

σε περιοδο εμπλοκής οι αλλοι ηταν 22 μερες πανω στην ζερβου και εμενα με πηγενε 3-1 4-1

αναλογα τα γουστα σου παντα, στο φυλακιο μπορει να εχει περισσοτερο χαβαλε δεν ξερω

υπαρχει και το κψμ παντα για τους i4

• Like 2

Να φανταστω αυτα:

που λεει εδω http://www.army.gr/default.php?pname=SYNTHIKES_DIAVIOSIS&la=1δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει ετσι?

Εαν είσαι πυροβολικό δεν έχει τέτοια. Σε πεζικό πράγματι υπήρχε διοργάνωση ποδοσφαίρου, είχα γνωρίσει ένα παλικάρι που είχε σπάσει το πόδι του σε αγώνα. Για εγκαταστάσεις δεν ξέρω γιατί εγώ ήμουν στο πυροβολικό όπου ο καλός διοικητής και η ανύπαρκτη εκπαίδευση με έκαναν να περάσω ζωάρα που δεν είχα φανταστεί παίρνοντας και 273 ευρώ.

Θεωρία πολέμου; Σε φαντάρους; Είσαι σίγουρος ότι ήταν θεωρία πολέμου και όχι αμπελοφιλοσοφιες;

Πυρ και κίνηση κάνατε με πραγματικά πυρά;

Τώρα για 4 φορές που πήγατε για βολές, που θα μπορούσατε να τις είχατε κάνει σε μία εβδομάδα, δικαιολογεί 9 μήνες σαπιο σκοπετο;

Αν αυτό το θεωρείς εκπαίδευση, τι να σου πω...

Εαν είσαι πυροβολικό δεν έχει τέτοια. Σε πεζικό πράγματι υπήρχε διοργάνωση ποδοσφαίρου, είχα γνωρίσει ένα παλικάρι που είχε σπάσει το πόδι του σε αγώνα. Για εγκαταστάσεις δεν ξέρω γιατί εγώ ήμουν στο πυροβολικό όπου ο καλός διοικητής και η ανύπαρκτη εκπαίδευση με έκαναν να περάσω ζωάρα που δεν είχα φανταστεί παίρνοντας και 273 ευρώ.

Γενικα αξιζει ΕΛΔΥΚ σε σχεση με Ελλαδα? Αν και ειναι 9μηνο, ενω Ελλαδα δικαιουμαι 6μηνο (ή οσο κανουν οι προστατες).

Θεωρία πολέμου; Σε φαντάρους; Είσαι σίγουρος ότι ήταν θεωρία πολέμου και όχι αμπελοφιλοσοφιες;

Πυρ και κίνηση κάνατε με πραγματικά πυρά;

Τώρα για 4 φορές που πήγατε για βολές, που θα μπορούσατε να τις είχατε κάνει σε μία εβδομάδα, δικαιολογεί 9 μήνες σαπιο σκοπετο;

Αν αυτό το θεωρείς εκπαίδευση, τι να σου πω...

Και εμεις καναμε θεωρια ελεγε στρατιγικες εληγμους κτλ εννοειται οτι κανεις δεν ακουγε τιποτα τα περισσοτερα αποτελουσαν και κοινη λογικη δεν χρειαζοταν να μας τα διαβαζει απο καποιο βιβλιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...