Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τιμητική;; Χάχα καλό αστείο ακούγεται εδώ

88TMX δεν εδωσαν τιποτα οταν ημουν εγω (επειδη λογο λιγων ατομων δεν ξεραν καν πως θα δωσουν τις κανονικες).

Στη σινδο καποιοι κουρευαν το γκαζον καθε μερα,κλαδευαν τους θαμνους, συμμετειχαν σε μετακομιση μοναδος.(ολα αυτα περαν τον νορμαλ αγγαρειων). Και ολα αυτα για 2 μερες τιμητικη,και αυτες μετα απο γκρινια και αφου αρχισαν ο ενας μετα τον αλλον να βγαινουν στο τελος Ελευθεροι για αρση βαρους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν δινουν; Που βρισκεσαι;

Κ εγω εφτιαξα 60 η/υ απο υλικα που χαν ως χαλασμενα , εφτιαξα το backup server που δεν επερνε backup μηνες με αππορητα κτλ και αλλα σε 1,5 μηνα κ δε πηρα τιποτα ενω αλλοι περνουν αγγραφες για πλακα

Κ εγω εφτιαξα 60 η/υ απο υλικα που χαν ως χαλασμενα , εφτιαξα το backup server που δεν επερνε backup μηνες με αππορητα κτλ και αλλα σε 1,5 μηνα κ δε πηρα τιποτα ενω αλλοι περνουν αγγραφες για πλακα

Για αυτο ακολουθεις τον κανονα του "δεν ξερω να κανω τιποτα" αν σου δωσουν σκουπα την κοιτας σα να ειναι δεντρο ,αν σου δωσουν πινελο ρωτας τι κανει αυτο και ολα τα συναφη,

Οσο εργατικος και να εισαι τα @@ μου θα παρεις

• Like 3

Δεν δινουν; Που βρισκεσαι;

Δβ Κομοτηνή.. Αν και είναι καλά από υπηρεσίες, λόγω ατόμων που στελεχωνουν τον λόχο και λόγω διοικητή, όλοι θέλουν να φύγουν!! Μόνο 2 βύσματα έχουν καταφέρει να πάρουν τιμητική!και εννοείται όχι από διοικητή μας

Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παιδιά. Ήταν κάνεις τελευταία τώρα στο Γιάννενα να μ πει τι παίζει εκεί;;

αμα δεν μπορεις......απλα πες δεν μπορω.

-Γιατι?

-Γιατι δεν αντεχω τον κοσμο,δεν αντεχω τις στολες,με ποιανει κριση πανικου κτλ

λογικα θα σου δωσουν αναβολη

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...