Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποτε  αρχες Μαρτιου να περασω απο την στρατολογια για αναβολη ή απο τωρα?(δεν μου εχει ερθει χαρτι,και στην σελιδα λεει ενα σκετο Μαρτιο χωρις ημερομηνια).

Κοινωνικους λογους ειναι μονο 2 μηνες?

Απο χαρτια για ψυχολογικους λογους τι χρειαζομαι?

ΥΓ.Συγκεκριμενα δουλευω με 8μηνη συμβαση μεχρι τα τελη Μαιου και παραλληλα  προσπαθω να βγαλω μια πιστοποιηση με τις εξετασεις να πεφτουν μεσα στην ανοιξη.Απλα αν κατσει να δουλεψω και το καλοκαιρι σε καποιο ξενοδοχειο.

Πρώτα θα σου ρθει το χαρτί, λογικά από Φεβρουάριο με στρατόπεδο και ακριβή ημερομηνία παρουσίασης.

4-5 μέρες πριν παρουσιαστείς πας στο φρουραρχείο και ζητάς αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Πιο νωρίς δεν σε δέχονται.

Ναι μια ΕΣΣΟ ουσιαστικά γλυτώνεις με κοινωνικούς λόγους παλιά που ήταν πιο λίγες εσσο κέρδιζες περισσότερους μήνες...

Από χαρτιά ενδεχομένως και να μη σου ζητήσουν τπτ αλλά καλό είναι να έχεις έστω από έναν ιδιώτη γιατρό ή ιδανικά από δημ.νοσοκομείο αλλά πιο δύσκολο να σου δώσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Voluntary ρε boy.... :-)

Ηταν μια περιοδος που δεν ειχα ιδεα τι σκατα κανω πανω σε αυτο τον πλανητη..... οποτε ψαχνομουν. :-)

2 years και μετα παραιτηθηκα.

Ποσα έδιναν; κανένα πεντοχίλιαρο;

Γρψε και άλλες εντυπώσεις από σκηνικά που πέρασες εκεί όταν βρεις χρόνο.☺

Ρε guys, σε περίπτωση που πάρεις το τρελόχαρτο και δε κάνεις τη θυτία, παίζει μετά πουθενά ρόλο? Εχω ακούσει ότι δε μπορείς να μπεις στο δημόσιο, γενικά κοιτάν το χαρτι της θυτίας σου? ή τους φτάνει ένα: έχω τελειώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις?

Πρώτα θα σου ρθει το χαρτί, λογικά από Φεβρουάριο με στρατόπεδο και ακριβή ημερομηνία παρουσίασης.

4-5 μέρες πριν παρουσιαστείς πας στο φρουραρχείο και ζητάς αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Πιο νωρίς δεν σε δέχονται.

Ναι μια ΕΣΣΟ ουσιαστικά γλυτώνεις με κοινωνικούς λόγους παλιά που ήταν πιο λίγες εσσο κέρδιζες περισσότερους μήνες...

Από χαρτιά ενδεχομένως και να μη σου ζητήσουν τπτ αλλά καλό είναι να έχεις έστω από έναν ιδιώτη γιατρό ή ιδανικά από δημ.νοσοκομείο αλλά πιο δύσκολο να σου δώσουν.

Δηλαδη χωρις χαρτι δυσκολα?Λογικα θα περασω απο καποια επιτροπη που θα με δει γιατρος,το χαρτι θα παιξει ρολο?

Να ρωτησω κατι, εγω θα κανω μειωμενη θητεια (6μηνο) και θα παρουσιαστω ειδικες δυναμεις.

Αν δεν πω τιποτα οταν παρουσιαστω και συνεχισω ειναι σιγουρο οτι θα ερθω στην πολη μου γιατι εχουμε στρατοπεδο πεζοναυτων. Τοτε τον 4ο μηνα αν κανω τα χαρτια μου στην στρατολογια για την μειωμενη θητεια λογικα θα προλαβουν και αναγνωριστουν και θα με κοψουν και λογικα επειδη ειμαι προστατης οικογενειας μπορει να με κρατησουν σε καποιο στρατοπεδο αλλο (πεζικου) στην πολη μου.

Υπαρχει και η εναλλακτικη οταν παρουσιαστω στο κεντρο (που αυτοι ειναι υπευθυνοι για την μεταθεση στην μοναδα) να τους πω οτι κανω 6μηνο, θα μου πουν δεν μπορεις να συνεχισεις ειδικες δυναμεις. Τα χαρτια ομως για το 6μηνο στην στρατολογια μου ειπαν να τα κανω στην πρωτη αδεια μετα την ορκομωσια, αλλα μεχρι τοτε θα εχει βγει ηδη η μεταθεση και μπορει να με στειλουν οπου ναναι Εβρο ή νησι... Υπαρχει περιπτωση αν δουν οτι ειμαι προστατης οικογενειας να με στειλουν στην πολη μου?

Τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω να μην πω τιποτα για να ερθω πεζοναυτες στην πολη μου και αργοτερα να κανω τα χαρτια ή να το πω απο την αρχη μηπως μου δωσουν καλη μεταθεση απο τοτε? 

Δηλαδη χωρις χαρτι δυσκολα?Λογικα θα περασω απο καποια επιτροπη που θα με δει γιατρος,το χαρτι θα παιξει ρολο?

Εξαρτάται που θα πέσεις βασικά.Λογικά την 6μηνη θα την πάρεις ακόμα κ χωρίς χαρτί.Αλλά αν πέσεις σε περίεργο εκεί είναι που σου χρειάζεται το χαρτί ουσιαστικά 

Συνήθως χαρτί δε ζητάνε για αναβολές μέχρι και 1 χρόνο.

Αλλά είναι και που θα πέσεις, δλδ  αν πέσεις σε κάνα περίεργο μπορεί και να σου κάνει νερά. Χαρτί πάντως από ιδιώτη παίρνεις εύκολα.

Μετά υπάρχει και η λύση του στρατοπέδου, όπου τη μέρα που παρουσιάζεσαι πας με συνοδό το πρωί, παίρνεις αναβολή και φεύγεις σε 2-3 ώρες το πολύ. Χωρίς χαρτούρες και σαφώς πιο εύκολη διαδικασία, αλλά επιβαρύνεσαι τα έξοδα μετακίνησης σου προς το στρατόπεδο...

Πόσα λουκέτα χρειαζόμαστε;Και τι μεγέθη;Με συνδυασμό ή κλειδί;

Για σάκους που θα έχεις, για το λουκάνικο που θα σου δώσουν (μεσαιο λουκετο), για αρβυλα ενα μικρο λουκέτο να περναει απο το κορδονι, για όπλο (αν χρεωθείτε) (εδω θες μεγαλο), για φοριαμό αν έχετε (μεσαιου μεγεθους η μικρό). Κοινώς πάρε 5 λουκέτα. 1 μεγάλο, 1-2 μικρα, 2-3 μεσαία και εισαι οκ.

Δεν τους ενδιαφέρει αν ειναι με κλειδι η συνδυασμο.

• Like 1

26κσ δε τη παλεύω.

Αν δεν έχεις απολυθεί ανεπίσημα εδώ και τουλάχιστον 10 μέρες, 10φ σου αξίζουν. Γιατί δεν φίδιασες αρκετά και δεν προσπάθησες αρκετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...