Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

angmar κ karabouzouk

Καλή Θητεία!

και ...

καλοί πολίτες ! :D

angmar οπωσδήποτε αναπτήρα ! :mrgreen:

karabouzouk οπωσδήποτε c compiler ! :mrgreen:

ή linux σε live cd/usb

.

Ευχαριστούμε πολύ..! Και εσένα mastor10..!

Μακάρι να μας κάτσει να έχω κανά λαπτοπάκι αλλά χλομό το βλέπω..!!

Άσε που τώρα πάνω στην τρέλα μου σκέφτομαι να δηλώσω για αλεξιπτωτιστές μόλις μπω..! (καλή ιδέα ή μπα..?!)

angmar σου ήρθε χαρτί και ξέρεις που θα πας ή το έμαθες κάπως αλλιώς..? Γιατί εμένα δεν έχει έρθει ακόμα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλεξιπτωτιστής έχεις όφελος "πρακτικό" αν είσαι από Αττική και υπηρετείς ΣΕΜ, έχει μία και μόνη τοποθέτηση από όσο γνωρίζω, στην Ελευσίνα, συνοδός βαρέων φορτίων.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που το επιλέγουν για την εμπειρία, χωρίς να νοιάζονται για μετάθεση.

Δημοσ.

Αλεξιπτωτιστής έχεις όφελος "πρακτικό" αν είσαι από Αττική και υπηρετείς ΣΕΜ, έχει μία και μόνη τοποθέτηση από όσο γνωρίζω, στην Ελευσίνα, συνοδός βαρέων φορτίων.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που το επιλέγουν για την εμπειρία, χωρίς να νοιάζονται για μετάθεση.

Και γω για την εμπειρία νοιάζομαι..! Από Κεφαλονιά είμαι οπότε μάλλον δεν έχω στον ήλιο μύρα για να είμαι στο νησί μου..!!

Έχεις μήπως ιδέα για ένα site που βάζεις τα στοιχεία σου και σου λέει που θα παρουσιαστείς..? Δεν μπορώ να το βρω..

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Α΄ ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, πάντως στην επίσημη σελίδα υπάρχουν πολλές πληροφορίες (ενώ και στο internet υπάρχουν site που ασχολούνται ειδικά με αυτό το θέμα).

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, πάντως στην επίσημη σελίδα υπάρχουν πολλές πληροφορίες (ενώ και στο internet υπάρχουν site που ασχολούνται ειδικά με αυτό το θέμα).

Ναι κάτι τέτοιο εννοούσα αλλά και το προηγούμενο link του insomniaK το ίδιο είναι και δεν χρειάζεται και εκείνο τον αριθμό που παίρνεις από τη στρατολογία που δεν τον έχω πρόχειρο..

Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Ναι κάτι τέτοιο εννοούσα αλλά και το προηγούμενο link του insomniaK το ίδιο είναι και δεν χρειάζεται και εκείνο τον αριθμό που παίρνεις από τη στρατολογία που δεν τον έχω πρόχειρο..

Ευχαριστώ πάντως!

Πάρε το ΑΣΜ απ το Site της στρατολογίας και με αυτό κάνε αναζήτηση στο army.gr στο λινκ που έδωσε ο snoob.

Είναι πιο ενημερωμένο.

Το Site της στρατολογίας για μενα δε δείχνει τίποτα, ενώ του army.gr μου λέει αυτά που θέλω να μάθω... ;)

Καλή μας θητεία man!

Δημοσ.

Είμαι γεννημένος τον Ιούνη του '92. Έβαλα τα στοιχεία μου στο stratologia.gr και μου έβγαλε:

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.

Τι σημαίνει οτι δεν έχω προγραμματιστεί για την τωρινή ΕΣΣΟ;

Δημοσ.

Υφίσταται ΛΔ που μετράει περίπου 120 άτομα.Κατα κύριο λόγο εχουν υποστηρικτικό ρόλο (ακα σκουπιδιάρηδες) και φυλάνε σκοπιές απο το πρωί 6:00 μέχρι 18:00~19:00 ή για όλο το διάστημα των διακοπών που οι Ευέλπιδες την έχουν κάνει για το σπίτι τους.Καμια 40ρια,ίσως και παραπάνω απο αυτά τα ατομα απασχολούνται και σε άλλου χώρους της ΣΣΕ,όπως ΚΨΜ,γραφείο κίνησης-οδηγοί,κολυμβητήριο,γραφείο έρευνας πληροφορικής,όπως και τα κλασσικά γραφεία του Λόχου.

Σε γενικές γραμμές πάει 4 έξω 1 μέσα (ή 3-1) και σε περίπτωση "εμπλοκής" ελέω διακοπών των Ευέλπιδων 5 μέσα 1 έξω...Μαυρίλα λέμε:ph34r:

Τι, όντως μαυρίλα είναι αυτό; Ή ειρωνικά το λές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...