j0hnn1e Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αφήστε τον Πανούλη να έχει κατι να παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 αυτο έκανε μπαμ ότι ειναι για αποπροσανατολισμο, μ'αρέσει που το έπαιξαν και στην τηλεόραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 σιγα μην καταργηθει η θητεια.Και μετα πως θα ριχνουν εικονικα την ανεργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το αν είναι 48% ή 50% στους νέους, δεν κάνει και τόσο μεγάλη διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως είναι το μοναδικό μέτρο της κυβέρνησης συριζοκαμμένων που στηρίζω σχετικά με την στράτευση των γυναικών. Υποχρεωτικά για γυναίκες σωμάτων ασφαλείας και προαιρετικά για τις υπόλοιπες. Mακάρι να γίνει υποχρεωτικό για όλες κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeAndHope Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι είναι,είτε όλοι είτε κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 εγω λεω να στελνουν τις extreme φεμινηστριες μπας και σταματησουν να μας πριζουν τα συκωτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι είναι,είτε όλοι είτε κανένας. Κανένας, όποιος θέλει μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ λέω να δώσουν τα μισά στα εποπια, που από το ξύσιμο και τις απαλλαγες κουράζονται τόσο πολύ και να πάρουν άλλους τόσους... Δεν είναι και άσχημα τα 600 το μήνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε δυο μήνες μπαίνω μέσα και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία. Επειδή δεν βρίσκω ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι ρούχα - παπούτσια δίνει ο στρατός και τι προτείνετε να αγοράσω; Επίσης την ειδικότητα μου θα την ξέρω πριν μπω μέσα ή όταν θα είμαι ήδη στο κέντρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε δυο μήνες μπαίνω μέσα και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία. Επειδή δεν βρίσκω ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι ρούχα - παπούτσια δίνει ο στρατός και τι προτείνετε να αγοράσω; Επίσης την ειδικότητα μου θα την ξέρω πριν μπω μέσα ή όταν θα είμαι ήδη στο κέντρο; Αυτά που πρέπει να έχει ο Νεοσύλλεκτος Έχεις μαζί σου εσωρουχα , κάλτσες , πάτους παπουτσιών , σαμπουάν , αφρόλουτρα , αποσμητικά , ξυριστικά είδη , μωρομάντηλα , χαρτί υγείας , sleeping bag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτά που πρέπει να έχει ο Νεοσύλλεκτος Έχεις μαζί σου εσωρουχα , κάλτσες , πάτους παπουτσιών , σαμπουάν , αφρόλουτρα , αποσμητικά , ξυριστικά είδη , μωρομάντηλα , χαρτί υγείας , sleeping bag Ευχαριστώ φίλε. Όσον αφορά την ειδικότητα ξέρεις πότε θα μου το ανακοινώσουν; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από giannis193 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ φίλε. Όσον αφορά την ειδικότητα ξέρεις πότε θα μου το ανακοινώσουν; Επίσης έχεις πρόχειρο κανένα site με όλες τις ειδικότητες του στρατού ξηράς;Καλησπερα και καλη θητεια ευχομαι.Εμας μας είπαν την ειδικότητα μετα την άδεια ορκομωσιας όταν μας ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλη θητεια ευχομαι.Εμας μας είπαν την ειδικότητα μετα την άδεια ορκομωσιας όταν μας ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις μας. Ευχαριστώ φίλε.Να σαι καλά. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από giannis193 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georges89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας. Ειμαι κτηριοφυλακας μαζι με ενα αλλο στρατιωτη και κανουμε 2 νουμερα 11-14 ωρες υπηρεσια καθημερινα και καποιες φορες συνεχομενο πενταωρο. Υπαρχουν και αλλοι διαθεσημοι στρατιωτες αλλα αρνουνται οι αρμοδιοι να κανουν τα νουμερα 3. Ειναι συνηθες το φαινοενο ή κατι δε παει καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις