Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως είναι το μοναδικό μέτρο της κυβέρνησης συριζοκαμμένων που στηρίζω σχετικά με την στράτευση των γυναικών.

Υποχρεωτικά για γυναίκες σωμάτων ασφαλείας και προαιρετικά για τις υπόλοιπες. Mακάρι να γίνει υποχρεωτικό για όλες κάποια στιγμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ λέω να δώσουν τα μισά στα εποπια, που από το ξύσιμο και τις απαλλαγες κουράζονται τόσο πολύ και να πάρουν άλλους τόσους... Δεν είναι και άσχημα τα 600 το μήνα..

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε δυο μήνες μπαίνω μέσα και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία.

Επειδή δεν βρίσκω ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι ρούχα - παπούτσια δίνει ο στρατός και τι προτείνετε να αγοράσω;

Επίσης την ειδικότητα μου θα την ξέρω πριν μπω μέσα ή όταν θα είμαι ήδη στο κέντρο;

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε δυο μήνες μπαίνω μέσα και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία.

Επειδή δεν βρίσκω ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι ρούχα - παπούτσια δίνει ο στρατός και τι προτείνετε να αγοράσω;

Επίσης την ειδικότητα μου θα την ξέρω πριν μπω μέσα ή όταν θα είμαι ήδη στο κέντρο;

Έχεις μαζί σου  εσωρουχα , κάλτσες , πάτους παπουτσιών , σαμπουάν , αφρόλουτρα , αποσμητικά , ξυριστικά είδη , μωρομάντηλα , χαρτί υγείας , sleeping bag 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που πρέπει να έχει ο Νεοσύλλεκτος

Έχεις μαζί σου εσωρουχα , κάλτσες , πάτους παπουτσιών , σαμπουάν , αφρόλουτρα , αποσμητικά , ξυριστικά είδη , μωρομάντηλα , χαρτί υγείας , sleeping bag

Ευχαριστώ φίλε. Όσον αφορά την ειδικότητα ξέρεις πότε θα μου το ανακοινώσουν; Επεξ/σία από giannis193

Ευχαριστώ φίλε. Όσον αφορά την ειδικότητα ξέρεις πότε θα μου το ανακοινώσουν; Επίσης έχεις πρόχειρο κανένα site με όλες τις ειδικότητες του στρατού ξηράς;

Καλησπερα και καλη θητεια ευχομαι.Εμας μας είπαν την ειδικότητα μετα την άδεια ορκομωσιας όταν μας ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και καλη θητεια ευχομαι.Εμας μας είπαν την ειδικότητα μετα την άδεια ορκομωσιας όταν μας ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις μας.

Ευχαριστώ φίλε.Να σαι καλά.

Επεξ/σία από giannis193

Γεια σας.

Ειμαι κτηριοφυλακας μαζι με ενα αλλο στρατιωτη και κανουμε 2 νουμερα 11-14 ωρες υπηρεσια καθημερινα και καποιες φορες συνεχομενο πενταωρο. Υπαρχουν και αλλοι διαθεσημοι στρατιωτες αλλα αρνουνται οι αρμοδιοι να κανουν τα νουμερα 3.

Ειναι συνηθες το φαινοενο ή κατι δε παει καλα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...