paulchro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο στρατος τα σπαει γενικα. Εμενε μ αρεσε και περασα καλα. Θελει λιγο στομαχι στημ αρχη αλλα αν το παρεις χαλαρα περνας καλα. Ξαναεμπαινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Άντε να δούμε.. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο στρατος τα σπαει γενικα. Εμενε μ αρεσε και περασα καλα. Θελει λιγο στομαχι στημ αρχη αλλα αν το παρεις χαλαρα περνας καλα. Ξαναεμπαινα... Εσύ πρέπει να περνάς πολύ άσχημα έξω.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με τη μυωπία τι γίνεται; Θα μπορώ να φοράω φακούς με Ι(1); Επίσης,ξύρισμα με ξυριστική μηχανή επιτρέπεται; Βεβαίως και τα δυο, ο μόνος περιορισμός είναι οτι με μυωπία δεν μπορείς να γίνεις οδηγός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ πρέπει να περνάς πολύ άσχημα έξω.. Υπάρχουν και ανώμαλοι. Εκτός και αν ήτο κωλόβυσμα και τον πήγαινε 1-10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο για τη μόλυνση το λες ή είναι και κάτι άλλο; Πχ. μήπως δεν προλαβαίνω. Ο αδερφός μου την έβγαλε κανονικά στον στρατό ξηράς πάντως με φακούς. 3.25 έχω. Πάλι βγαίνω Ι1 ή όχι; νομιζω ι2... οχι οτι υπαρχει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εφόσον έχει όρεξη ο γιατρός. Εγώ με μυωπία 4 με έβγαλε I1 Στην αρχή δηλαδή του το είπα πως θελω εξεταση κτλ και μου έλεγε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο στρατος τα σπαει γενικα. Εμενε μ αρεσε και περασα καλα. Θελει λιγο στομαχι στημ αρχη αλλα αν το παρεις χαλαρα περνας καλα. Ξαναεμπαινα... Ξαναέμπαινα αλλα επι πληρωμη ως Αρτοποιος στο ΚΕΕΜ :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με 4 μυωπία βγήκα κανονικά Ι1,από 4,5 και πάνω βγαίνεις Ι2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Την γλιτώνω δηλαδή. Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τι γλιτώνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να βγει γιωτόμπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, και για ανταμοιβή ας πάρει όλες τις σκοπιες επ ωμου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να βγει γιωτόμπαλο. γλιτώνει? I thought that this was a blessing..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γλιτώνω; Δεν ξέρω,συμβουλέψτε ρε παιδιά αν ξέρετε. Τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις