billsnake21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή όταν το χα ρωτήσει το άτομο που μου απάντησε κτλ είχε 5 μηνύματα στο φόρουμ και έφαγε ban να ξαναρωτήσω.. Μπήκα στη στρατολογία και παρουσιάζομαι Θήβα σε 1 μήνα.Για να πάρω 6μηνη αναβόλα τι πρέπει να κάνω εκτός από το να πάω Θήβα ? Μέσω φρουραρχείου ? Πρέπει να πάρω και το χαρτί παρουσίασης (το οποίο δεν έχω) ή μπορούν με το Σ.Α να δουν ότι παρουσιάζομαι και όλα τα συναφή ? Η ολόκληρη διαδικασία ποια είναι εν τέλει γιατί έχω ακούσει κάποια παλαιότερα όμως δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα ή όχι ! Σε συνέχεια αυτου μια ακόμα απορία μου γεννήθηκε.Αν ακολουθήσω το Φρουραρχείο-414-φρουραρχείο κ να περιμένω κτλ...όταν θα πάω στο φρουραρχείο για την αναβολή πρέπει απαραίτητα να χω χαρτί γιατρού ή μπορώ κ χωρίς ?
ParhsG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ^ Δηλαδή λες οτι εκμετάλευση δεν υπάρχει. Άντε να κάνεις 10-15 υπηρεσίες παραπάνω το μήνα.. Και μερικές παραπάνω αγγαρίες.. Και να σε έχουν και σε ενα γραφείο το πρωί να μαζεύεις τη χαρτούρα, να τρέχεις σαν τον μ@@κα, να πας να φτιάξεις κανένα καφέ ή να πας να αγοράσεις τσιγάρα για τις στελεχάρες Ε ξεκάθαρα δεν είναι εκμετάλευση αυτό. Ελληνικός στρατός απλά Είναι εκμετάλλευση φυσικά. Εγώ αναφέρομαι στο χάσμα που υπάρχει μεταξύ αυτού που εκμεταλεύονται λιγότερο και αυτού που εκμεταλεύονται λιγότερο. Έχω υπηρετήσει έως τώρα σε 5 στρατόπεδα. Δυστυχώς λίγοι βλέπουν την εκμετάλευση. Όσο αφορά τους γραφείς πολλοί τρέχουν όλη μέρα αλλά το γουστάρουν αρκετοί. Ακόμη δε μπορώ να το εξηγήσω πως γίνεται να παθιάζονται τόσο να προσπαθούν να βάλουν τάξη και γενικά να κάνουν πράγματα που βαριούνται να κανουν τα στελέχη. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατάλαβα περίπου τι παίζει δηλαδή.. Κάποια συμβουλή αν μπω τώρα; (κυρίως για ΠΝ) *edit Απλά φοβάμαι μήπως με πατάνε κυριολεκτικά. Λίγο εκμετάλλευση εντάξει σιγά,παντού υπάρχει. Δε ξέρω αλλα ΠΝ υπάρχουν πολλά ... υπάρχουν βυσματικά κάργα και λιγότερο βυσματικά... Υπάρχει και ναυτονομία όπως στρατονομία ... μικτοί λόχοι που δε παίζουν τόσο καλά .. οπότε γενικά δε μπορούμε να σου πούμε. Γενικά κανεις 12 μήνες αλλα μπορεί να είσαι και 1 εβδομάδα έξω πχ..
lifeowner771 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Με προβληματίζει η ηλικία,διότι παρόλο που θα είναι πιο χαλαρά στο ΠΝ,φοβάμαι μήπως λόγω ηλικίας θα τα βρω σκούρα.. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και 18 ειμαι και έχω μπει. Όλα καλά ειναι αρκεί να μην ψαρώνεις με το παραμικρό η το παίζεις ιστορία.
xSlade Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Και 18 ειμαι και έχω μπει. Όλα καλά ειναι αρκεί να μην ψαρώνεις με το παραμικρό η το παίζεις ιστορία. Άρα νορμάλ απλά. ΠΝ είσαι και συ;
lifeowner771 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Άρα νορμάλ απλά. ΠΝ είσαι και συ; Οχι φίλε στρατό ξηράς ειμαι. Αυτό που έχω καταλάβει απο τον στρατό ειναι πως η κάθε περίπτωση ειναι ξεχωριστή. Δεν μπορείς να εισαι σίγουρος για τίποτα. Μπορεί εγω να ειμαι μια χαρα και εσύ να εχεις θέμα, μπορεί και να μην εχεις. Κόμπλεξ να μην βγάζεις. Αυτό ειναι το μόνο που πρέπει να ακολουθούν όλοι πιστεύω.
FreakBoy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τσιμπησαμε και 17 μερες αδεια .Τα στελεχοι παντως στο πεζικο στα αρχιδια τους γενικα καμια σχεση με ειδικο δυναμιτες..
tz3s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για την αγγαρεια πατε στρατο... παρτε το χαμπαρι!! Τα εποπια τσακωνονται ποιος θα φυγει πρωτος απο την πυλη στις 2.30 και εσενα θα σε χωνουν (αμα εισαι σε γραφειο) μεχρι τις 5 να τελειωνεις τις δουλειες τους, και μετα να κανεις τις υπηρεσιες μην μπει κανας τουρκος και κατουρησει στην τουαλετα σου... 4
eidikos33 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τσιμπησαμε και 17 μερες αδεια .Τα στελεχοι παντως στο πεζικο στα αρχιδια τους γενικα καμια σχεση με ειδικο δυναμιτες.. 17 ημερες? σε ποια μοναδα? ελδυκ?
xSlade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Με τη μυωπία τι γίνεται; Θα μπορώ να φοράω φακούς με Ι(1); Επίσης,ξύρισμα με ξυριστική μηχανή επιτρέπεται;
revolver1990 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Με τη μυωπία τι γίνεται; Θα μπορώ να φοράω φακούς με Ι(1); Ναι Επίσης,ξύρισμα με ξυριστική μηχανή επιτρέπεται; Ναι,αρκεί να τα παίρνει καλά.
xSlade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Προσπαθώ να βρω μία καλή μηχανή γι'αυτή τη δουλειά. Ξέρει κανείς καμία καλή; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
tz3s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Με τη μυωπία τι γίνεται; Θα μπορώ να φοράω φακούς με Ι(1); Επίσης,ξύρισμα με ξυριστική μηχανή επιτρέπεται; 1ον... μην φορας φακους στον στρατο! Στο κεντρο ηταν παραπανω απο 5 περιπτωσεις που παιδια που φορουσαν φακους επαφης επαθαν σοβαρη μολυνση! (επισης δεν εχει γκομενες εκει, ουτε θα σου πει κανεις κατι αν μοιαζεις με nerd) 2ον... μεχρι 2.50 νομιζω βγαινεις ι1 ανικανος για οδηγος
xSlade Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 1ον... μην φορας φακους στον στρατο! Στο κεντρο ηταν παραπανω απο 5 περιπτωσεις που παιδια που φορουσαν φακους επαφης επαθαν σοβαρη μολυνση! (επισης δεν εχει γκομενες εκει, ουτε θα σου πει κανεις κατι αν μοιαζεις με nerd) 2ον... μεχρι 2.50 νομιζω βγαινεις ι1 ανικανος για οδηγος Μόνο για τη μόλυνση το λες ή είναι και κάτι άλλο; Πχ. μήπως δεν προλαβαίνω. Ο αδερφός μου την έβγαλε κανονικά στον στρατό ξηράς πάντως με φακούς. 3.25 έχω. Πάλι βγαίνω Ι1 ή όχι;
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 http://kesyp.flo.sch.gr/www/index.php/2012-10-05-22-19-16/2012-10-05-22-19-03/1105--14-http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd%2011_2014.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις