tz3s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μηχανικό στην Κομοτηνή μαθαίνουν πολλά... Πως να παίρνεις 60 αγραφες είναι π τομέας π είναι εξπερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
midenmidenefta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά στο Μηχανικό μαθαίνουμε κάτι; Ή είμαστε κλασσικοί στρατιώτες πεζικάριοι με άλλη κατεύθυνση στα χαρτιά. Εμένα πιάνουν τα χέρια μου, οι σπουδές μου είναι στον τομέα (πολυτεχνείο) και θα γούσταρα να έχω κάτι να κάνω. Αν καταλαβεις εγκαιρα τον -κρισιμοτατο- ρολο του Μηχανικου σε περιπτωση επιχειρησεων, θα καταλαβεις και το γιατι οι σπουδες σου (και λοιπες -"πιανουν τα χερια σου"- ικανοτητες σου) ειναι ιδανικες για την -κρισιμοτατη- θεση στην οποια ο (πανσοφος...!) Ε.Σ. σε τοποθετησε - φυσικα εισαι ΚΑΙ "κλασσικος στρατιωτης πεζικαριος"... ισως μαλιστα κυριως αυτο, μιας και υπαρχουν ηδη μονιμα στελεχη που ειναι ικανοτερα απο εσενα (λογο πειρας στο αντικειμενο "Στρατιωτικο Μηχανικο"), οπως επισης διοτι... εισαι ΚΑΙ "κλασσικος στρατιωτης πεζικαριος" (!)... για πολεμο σε εκπαιδευει και σε χρειαζεται η πατριδα, και σε περιπτωση πολεμου το Μηχανικο σε χρειαζεται για να επιτελεσεις ρολο ΚΑΙ "κλασσικου στρατιωτη πεζικαριου" (μαλιστα σε περιπτωση παρατεταμενων/σφοδρων επιχειρησεων παυει -εκ των πραγματων- καθε αλλος ρολος σου... αν γινει το κακο, το Μηχανικο "εχει να φαει πολυ μολυβι" κομαντο...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ο από πάνω παίζει να είναι ο διοικητής μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ο 2 σειρές πιο πάνω παίζει να καπνίζει που και πού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εκ των προταιρων ξερω οτι εξαρταται απο την μονάδα, τα ατομα που διοικουν, το κλιμα, κλπ κλπ.Αλλα (μιλωντας για εμενα και,λογικα,πολλα ακομα ατομα) εγω που θα παω στρατο του χρονου στα 26...Δεδομενου οτι "απο πανω σου" πιθανως να εχεις παιδακια 21-22 ετων απο Ευελπιδων ή καμια ΣΜΥ, και θα ειναι λιγο "wtf μωρη κουραδα" οταν θα σε διαταζει κιολας...Γενικοτερα στον στρατο,σε ποιους "σε παιρνει" να πας λιγο κοντρα απο "ανωτερους" σου?Οχι να του πεις ξερωγω "αντε γαμησου λοχια" αλλα τιποτα του στυλ "χεσε μας φιλε" ή γενικα να δειξεις μη ψαρωμενος ;Οκ,μια απαντηση ειναι το κλασσικο "καλυτερα να εισαι οσο πιο αορατος γινεται" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παρουσιαζομαι Νεο Περαμο (πευκο) στις ειδικες δυναμεις στις 20 Ιανουαριου...Πφφφ, ελπιζω να μας κρατησουν λιγο οπως περυσι που τους ειχαν κεντρο 10 μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εκ των προταιρων ξερω οτι εξαρταται απο την μονάδα, τα ατομα που διοικουν, το κλιμα, κλπ κλπ. Αλλα (μιλωντας για εμενα και,λογικα,πολλα ακομα ατομα) εγω που θα παω στρατο του χρονου στα 26...Δεδομενου οτι "απο πανω σου" πιθανως να εχεις παιδακια 21-22 ετων απο Ευελπιδων ή καμια ΣΜΥ, και θα ειναι λιγο "wtf μωρη κουραδα" οταν θα σε διαταζει κιολας... Γενικοτερα στον στρατο,σε ποιους "σε παιρνει" να πας λιγο κοντρα απο "ανωτερους" σου? Οχι να του πεις ξερωγω "αντε γαμησου λοχια" αλλα τιποτα του στυλ "χεσε μας φιλε" ή γενικα να δειξεις μη ψαρωμενος ; Οκ,μια απαντηση ειναι το κλασσικο "καλυτερα να εισαι οσο πιο αορατος γινεται" Σε λοιπούς φαντάρους που στο παίζουν ιστορία. Αν έχουν βύσμα θα σε γ@μησουν όμως, αρα πουθενά. Εκτός αν έχεις εσύ το βύσμα, πούλα ιστορία όπου θες. Επίσης, ακόμα και αν δεν έχεις βυσμα, αν εχεις @@ (αρκετά μεγάλα και θράσος) μπορεις να το παίξεις ιστορία (κυρίως σε κανενα λοχία της λούτσας) σε φάση, "ξέρεις ποιος είμαι εγω?" Ναι, δεν είσαι κανείς, αλλά αυτός δεν το ξέρει και (ορισμένοι) δεν θα ρισκάρουν για τον κάθε τρελό φαντάρο που μπορει να έχει απο πίσω του τον όποιο ταξ μαν. Ξαναλέω, θελει @@ και να μπορείς να πουλήσεις τρέλα με ρίσκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τρίπολη που ακριβώς είναι το κέντρο, τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ΚαταλαβαΕχω πρωην συμμαθητη που ειχε φαει "φυλακη" κανα μηνα ξερωγω (δε θυμαμαι ακριβως,αλλα εφαγε πουτσα) για καυγα με αλλον φανταρο. Ο αλλος φανταρος πουλουσε τρελλα οπως ειπες, απροκλητα. Κολλουσε στον συμμαθητη μου και καποια στιγμη του εβρισε την μανα. Ε ο δικος μου επειδη δε σηκωνει και πολλα ειναι και 120κιλα, του εριξε μπουνια στη μουρη και την κοιλια και τον ξαπλωσε. Τον καλεσαν στο γραφειο του διοικητη στρατοπαιδου (σορρυ για την ορολογια,δε τα ξερω ακομα) κ ηταν διπλα στον διοικητη αυτος π εβρισε την μανα. Ηταν ο γιος του...Του ειπε να του ζητησει συγγνωμη,φυσικα αρνηθηκε και ειπε πως οχι μονο δε θα ζητηςει αλλα αμα τον ξαναβρισει κ γενικα του ξαναπουλησει τρελλα θα τον ξαναδειρει πιο πολυ.Ε αφου για κανα μηνα ηταν φουλ αγγαρεια, τον εστειλαν αλλου μεταθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παπατζα ιστορία, δεν παίζει να ήταν γιος του δικα και να μην τον ήξεραν και οι πετρες στο στρατόπεδο. Εδώ είχαμε ανιψιο του διοικητή και ο τύπος ήταν vip, ούτε σκοπιες, ούτε αγγαρείες, ούτε παρελάσεις, ούτε σαββατοκύριακα μέσα, ούτε τίποτα. Υπασπιστης του διοικητή και καλά, αραζε στη λεσχη όλη μέρα και 3 η ώρα έπαιρνε το αμάξι του, που το παρκαρε και στο πάρκινγκ των στελεχών, και έφευγε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ^ αυτο ακριβώς Δηλαδή, πάνε στο καλό όλα τα αλλά, το επώνυμο που είναι στο ρουφιάνο δεν έκοψε σε κανέναν.. Μ@λακιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οκ, πες ειναι παπατζα.Αλλα πες ξερεις οτι ειναι όποιος είναι,τον εχεις να σ πουλαει τρελα,να σ λεω "γαμω τη μανα σου κωλόβοδε" και θα πεις "κρατιεμαι,εχε χαρη που ειναι αυτος που ειναι" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος και να είναι, ακομα και να μην ειναι ο γιός, ανηψιος διοικητή ας ειναι και απλος φαντάρος για καυγά πας μέχρι και στρατοδικείο, δεν θες να μπλεξεις πίστεψε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οκ, πες ειναι παπατζα. Αλλα πες ξερεις οτι ειναι όποιος είναι,τον εχεις να σ πουλαει τρελα,να σ λεω "γαμω τη μανα σου κωλόβοδε" και θα πεις "κρατιεμαι,εχε χαρη που ειναι αυτος που ειναι" ; Αν δεν κρατιέται κάποιος, με τους πρώτους που θα τσακωθει είναι με τους εποπ όχι με τους άλλους φαντάρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και εμείς είχαμε άτομα που δε κάναν ποτέ υπηρεσίες ουτε αγγαρίες. Ολη μέρα έξω όταν οι άλλοι πήζαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις