Tempor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ναι γιατί άμα είχες θέμα στο μυαλό θα το παραδεχοσουν κιόλας... Που στην Κομοτηνή; τι σώμα είσαι;;Ειπα οτι δεν εχω ψυχοπαθολογικο προηγουμενο ουτε εχω παρει φαρμακα ουτε και εκανα τιποτα στο κεντρο. Απο τη πρωτη μερα με βγαλαν ι4 με το ζορι ενω πριν δυο χρονια ειχα κριθει ι2. Ο λογος που ειχα παρει αναβολη δεν ηταν λογος υγειας. Ειμαι πεζικο γενικων καθηκοντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι ι4 ψυχολογικο αλλα δεν εχω ψυχοπαθολογικο ιστορικο. 1)Μενω Αθηνα και με στελνουν Κομοτηνη. Λογικο; 2)Ποτε μπορω να αλλαξω το ι μου; 2) Αν δεν μας trollαρεις κρατα το σουπερ Ι4 ψυχολογικο ετσι θα την περασεις "Γιωτα-Γιωτα / Ζωη και κοτα!!" 1) Η Κομοτηνη -οπου ειναι τζαμπα το #ουνι!- ειναι απο τις καλυτερες τοποθετησεις για ΠΖ εκτος & προτιμας Εβρο @ Πλατη, Ρυζια, Λαγο, Κυπρινο, Τυχερο(!), εισαι τυχερος λεμε!! 2)Ποτε μπορω να αλλαξω το ι μου; Το Ι4 σου μπορεις, να το αλλαξεις μια χαρα και οσο μετα θελεις, (και) αφου απολυθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 devil το καστελοριζο που με εστειλαν ειναι καλυτερο απο εβρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 eidike, προσωπικως Καστελοριζο θα πηγαινα ακομη και χειμωνα [κι οχι μονο για θητεια]φαντασου στο ΚΕΝ τους ελεγα, απολυτως σοβαρα, να με στειλουν (και) σε βραχονησιδα! Αλλα αυτο, βεβαιως, ειναι στον ανθρωπο... S.O.S.: σημαντικοτατο ειναι, να μην θεωρειταιως δυσμενεστατη ολων μεταθεση, για τα στελεχη! Στο ΠΖ τετοιο νησι, ειναι η Σαμοθρακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ισχυει οτι παιρνεις μεταθεση με την συμπληρωση 6 μηνων θητειας? εχει κοσμο εκει τι γνωριζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Για παραδειγμα, στην Ξανθη τα καρακωλια ηταν καραγριεμενα [ ], γιατι η Ξανθη, αν και πολη φανταστικη-και σε καθε περιπτωση, δεν την λες ακριβως...Εβρο- για Στρατονομια ειδικα, ηταν κακη μεταθεση (και λογωΣτρατοδικειου Ξανθης). Επομενως ειναι σημαντικο: να μην ειναι ζοχαδιασμενοι με την υπηρεσια/τοποθετηση! ισχυει οτι παιρνεις μεταθεση με την συμπληρωση 6 μηνων θητειας? εχει κοσμο εκει τι γνωριζεις? Για το σημερα, δεν εχω ιδεα... Θυμαμαι πως, σιγουρα, ειχε Ε.Δ.-> πραγμα που, μπορει να, σημαινει και ταυτοχρονως τρεξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 devil το καστελοριζο που με εστειλαν ειναι καλυτερο απο εβρο? Εξαρτάται από τον διοικητή, άμα πέσεις σε κάναν μαλακα, όπου και να είσαι σκατα θα περάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, πήρα τηλ. στην στρατολογία να δω που με βάλανε και μου είπα στο σώμα ΚΕΜ (κάτι τέτοιο)... Κάτι για Μηχανικό είπε. Δεν ρώτησα παραπάνω γιατι λέω θα το googlaρω αλλα δεν βρίσκω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, πήρα τηλ. στην στρατολογία να δω που με βάλανε και μου είπα στο σώμα ΚΕΜ (κάτι τέτοιο)... Κάτι για Μηχανικό είπε. Δεν ρώτησα παραπάνω γιατι λέω θα το googlaρω αλλα δεν βρίσκω κάτι. Στο site της στρατολογίας έχεις μπει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ναι ρε, δεν λέει κάτι. Μόνο οτι είμαι για την επόμενη ΕΣΣΟ και οτι είμαι στρατό ξηράς. Μήπως η τύπισσα που μου απάντησε αναφερόταν στο κέντρο εκπαίδευσης;; Γιατι βρήκα το KEMX στο net. Απλα την ρώτησα που θα πάω την ημερομηνία που παρουσιάζομαι και μου είπε θα το δώ στο χαρτί που θα μου στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως σου είπε ΚΕΕΜ; (το κέντρο του ΣΕΜ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα ήμουν λίγο αγουροξυπνημένος γιατι πήρα με την τσίμπλα στο μάτι (κλασσικά είχε και την σκούπα η μάνα μου δίπλα στο αυτί μου) ΑΛΛΑ θυμάμαι σίγουρα κάπου να πετάει το "Κινητή" και κάπου το "Μηχανικό" και προς το τέλος το "ΚΕΜ". Τώρα αν είναι με δύο Ε, δεν ξέρω. Εσυ τι πιστεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω. Αλλά δεν έχει σημασία τι σου είπε, θα το δεις στο site της στρατολογιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Για στείλε link γιατι σε όσα έχω μπεί εγω τέτοιες λεπτομέρειες δεν λέει. Όπως απάντησα και στον άλλον, στρατολογία μου λέει μόνο οτι είμαι Στρατό Ξηράς και ΕΣΣΟ Α 2016 edti: ΟΚ παιδιά, λύθηκε το θέμα. Μόλις έβγαλαν την ανακοίνωση για τον στρατό ξηράς και ανανέωσαν και τις πληροφορίες. Τώρα λέει για Μηχανικό και όντως αυτή μου έλεγε ΚΕΜΧ. Που να το πιάσω το Χ. Τέσπα, thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ξανά..Πόσες πιθανότητες υπάρχουν μέσω φρουραρχείου να σου δώσουν αναβολή χωρίς να πρέπει να παρουσιαστώ στο κεν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις