Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλλον έχουν καλή επανδρωση και όταν παλιωσουν αραζουν

αυτο. αμα πας στον 6ο μηνα σαλλο στρδο σε χωνουν σα να μπηκες την πρωτη μερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι σιγουρο οτι εχει δικαιωμα να πας ομως στον τοπο διαμονης σου στους 6 μηνες θητειας;

η κατασταση εκει φαινεται πολυ μαυρη σαν νησι δεν ξερω αμα ειναι χαλαρα στην μοναδα

ρε παιδια στην μεγιστη ουτε γιατρο ουτε φαρμακειο ουτε τραπεζα καραβι 2 φορες την βδομαδα και αμα γενικα πολυ μαυρη η κατασταση

ιντερνετ ελληνικα καναλια στην tv κ σημα στο κινητο εχει;

Χίος 297 Μ/Κ ΤΕ .. έχουμε καμία εμπειρία πρόσφατη τι παίζει εκεί πέρα ;

Πένα θα είσαι, είναι μαζί με το 228 λίγο πιο έξω απο την πόλη της Χίου. Γενικά θεωρείτε βυσματικό και θα σε πηγαίνει αρκετά καλά απο υπηρεσίες και τέτοια. Και το 13-14 που ήμουν στο 228 είχε τα καλύτερα φυλάκια + τις καλύτερες υπηρεσίες + τα περισσότερα φαντάσματα στρατιώτες.

στον ιδιο νομό θα σε στειλουν, δεν ειναι απαραιτητα κοντα στον τοπο διαμονης σου

ε ναι στον νομο που θα επιλεξω

παντως τωρα 2 θα ειναι τα γκρουπακια ενα χριστουγεννα κ ενα πρωτοχρονια;

οποιος εχει πληροφοριες για καστελοριζο ας γραψει!

Χίος 297 Μ/Κ ΤΕ .. έχουμε καμία εμπειρία πρόσφατη τι παίζει εκεί πέρα ;

Πένα θα είσαι, είναι μαζί με το 228 λίγο πιο έξω απο την πόλη της Χίου. Γενικά θεωρείτε βυσματικό και θα σε πηγαίνει αρκετά καλά απο υπηρεσίες και τέτοια. Και το 13-14 που ήμουν στο 228 είχε τα καλύτερα φυλάκια + τις καλύτερες υπηρεσίες + τα περισσότερα φαντάσματα στρατιώτες.
Το θέμα είναι ότι εγώ πάω εκεί χωρίς βύσμα και επειδή το ακούω πολύ ότι είναι βυσματικη μονάδα πιστεύω θα με σκισουν στη σκοπιά και στην εμπλοκή για να είναι φαντάσματα τα βύσματα.. Είμαι και τυφεκιοφορος...Καλά θα μάθουμε σύντομα. .. Έτσι κι αλλιώς στη Χίο το χειμώνα δε νομίζω να έχει και πολλά πράγματα να κάνεις και εξοδουχος να σαι. Θα κάνουμε και οικονομία...

ειναι σιγουρο οτι εχει δικαιωμα να πας ομως στον τοπο διαμονης σου στους 6 μηνες θητειας;

η κατασταση εκει φαινεται πολυ μαυρη σαν νησι δεν ξερω αμα ειναι χαλαρα στην μοναδα

ρε παιδια στην μεγιστη ουτε γιατρο ουτε φαρμακειο ουτε τραπεζα καραβι 2 φορες την βδομαδα και αμα γενικα πολυ μαυρη η κατασταση

ιντερνετ ελληνικα καναλια στην tv κ σημα στο κινητο εχει;

καλά κόψε κάτι ρε φίλε......δεν πάς και στην Συρία....δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως παρουσιάζονται... 

Ειμαι ι4 ψυχολογικο αλλα δεν εχω ψυχοπαθολογικο ιστορικο.

1)Μενω Αθηνα και με στελνουν Κομοτηνη. Λογικο;

2)Ποτε μπορω να αλλαξω το ι μου;

Ναι γιατί άμα είχες θέμα στο μυαλό θα το παραδεχοσουν κιόλας... Που στην Κομοτηνή; τι σώμα είσαι;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...