Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον έχουν καλή επανδρωση και όταν παλιωσουν αραζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Χίος 297 Μ/Κ ΤΕ .. έχουμε καμία εμπειρία πρόσφατη τι παίζει εκεί πέρα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον έχουν καλή επανδρωση και όταν παλιωσουν αραζουν αυτο. αμα πας στον 6ο μηνα σαλλο στρδο σε χωνουν σα να μπηκες την πρωτη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ειναι σιγουρο οτι εχει δικαιωμα να πας ομως στον τοπο διαμονης σου στους 6 μηνες θητειας; η κατασταση εκει φαινεται πολυ μαυρη σαν νησι δεν ξερω αμα ειναι χαλαρα στην μοναδα ρε παιδια στην μεγιστη ουτε γιατρο ουτε φαρμακειο ουτε τραπεζα καραβι 2 φορες την βδομαδα και αμα γενικα πολυ μαυρη η κατασταση ιντερνετ ελληνικα καναλια στην tv κ σημα στο κινητο εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 στον ιδιο νομό θα σε στειλουν, δεν ειναι απαραιτητα κοντα στον τοπο διαμονης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Χίος 297 Μ/Κ ΤΕ .. έχουμε καμία εμπειρία πρόσφατη τι παίζει εκεί πέρα ; Πένα θα είσαι, είναι μαζί με το 228 λίγο πιο έξω απο την πόλη της Χίου. Γενικά θεωρείτε βυσματικό και θα σε πηγαίνει αρκετά καλά απο υπηρεσίες και τέτοια. Και το 13-14 που ήμουν στο 228 είχε τα καλύτερα φυλάκια + τις καλύτερες υπηρεσίες + τα περισσότερα φαντάσματα στρατιώτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 στον ιδιο νομό θα σε στειλουν, δεν ειναι απαραιτητα κοντα στον τοπο διαμονης σουε ναι στον νομο που θα επιλεξω παντως τωρα 2 θα ειναι τα γκρουπακια ενα χριστουγεννα κ ενα πρωτοχρονια; οποιος εχει πληροφοριες για καστελοριζο ας γραψει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Χίος 297 Μ/Κ ΤΕ .. έχουμε καμία εμπειρία πρόσφατη τι παίζει εκεί πέρα ;Πένα θα είσαι, είναι μαζί με το 228 λίγο πιο έξω απο την πόλη της Χίου. Γενικά θεωρείτε βυσματικό και θα σε πηγαίνει αρκετά καλά απο υπηρεσίες και τέτοια. Και το 13-14 που ήμουν στο 228 είχε τα καλύτερα φυλάκια + τις καλύτερες υπηρεσίες + τα περισσότερα φαντάσματα στρατιώτες.Το θέμα είναι ότι εγώ πάω εκεί χωρίς βύσμα και επειδή το ακούω πολύ ότι είναι βυσματικη μονάδα πιστεύω θα με σκισουν στη σκοπιά και στην εμπλοκή για να είναι φαντάσματα τα βύσματα.. Είμαι και τυφεκιοφορος...Καλά θα μάθουμε σύντομα. .. Έτσι κι αλλιώς στη Χίο το χειμώνα δε νομίζω να έχει και πολλά πράγματα να κάνεις και εξοδουχος να σαι. Θα κάνουμε και οικονομία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ειναι σιγουρο οτι εχει δικαιωμα να πας ομως στον τοπο διαμονης σου στους 6 μηνες θητειας; η κατασταση εκει φαινεται πολυ μαυρη σαν νησι δεν ξερω αμα ειναι χαλαρα στην μοναδα ρε παιδια στην μεγιστη ουτε γιατρο ουτε φαρμακειο ουτε τραπεζα καραβι 2 φορες την βδομαδα και αμα γενικα πολυ μαυρη η κατασταση ιντερνετ ελληνικα καναλια στην tv κ σημα στο κινητο εχει; καλά κόψε κάτι ρε φίλε......δεν πάς και στην Συρία....δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως παρουσιάζονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι ι4 ψυχολογικο αλλα δεν εχω ψυχοπαθολογικο ιστορικο. 1)Μενω Αθηνα και με στελνουν Κομοτηνη. Λογικο; 2)Ποτε μπορω να αλλαξω το ι μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να αλλάξεις το Ι σου φιλε μου;Αν έχεις προβλήματα να το κρατήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να αλλάξεις το Ι σου φιλε μου;Αν έχεις προβλήματα να το κρατήσεις Δεν εχω προβλημα φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrfan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχω προβλημα φιλε. Τότε γιατί σε έβγαλαν Ι4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι ι4 ψυχολογικο αλλα δεν εχω ψυχοπαθολογικο ιστορικο. 1)Μενω Αθηνα και με στελνουν Κομοτηνη. Λογικο; 2)Ποτε μπορω να αλλαξω το ι μου; Ναι γιατί άμα είχες θέμα στο μυαλό θα το παραδεχοσουν κιόλας... Που στην Κομοτηνή; τι σώμα είσαι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καλά κόψε κάτι ρε φίλε......δεν πάς και στην Συρία....δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως παρουσιάζονται... εχεις παει και το λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις