Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελίκα τη γλυτωσα την κυπρο και με στελνουν εβρο (Λαγο). 2 Τεθωρακισμενους ειχαμε κομενους και τους 2 εκει μας πηγαν και απο οσο εχω διαβασει δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλοι λενε ειναι οκ αλλοι λενε οτι εχει εναν στρατοκ@υλο διοικητη και τους τρεχει συνεχεια. Θα το δω απο βδομαδα που παω εκει πανω. Αυτο που θελω να μαθω ειναι οτι αν σε περιπτωση που δεν παλευεται η κατασταση ποσο καιρο πρεπει να υπηρετησει εκει καποιος για να παρει καποια μεταθεση; Απο οσο ξερω στο 9 μηνο δεν παιρνεις 2η μεταθεση οποτε μαλλον θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποιο βυσμα. Γενικα δεν ψαχνω κατι κοντα στο σπιτι μου απλα ενας φιλος μου που ειναι στην χιο μου λεει οτι περναει μια χαρα εκει.

• Moderators
Δημοσ.

Απ οσο ξερω δεν ειναι οσο απαλευτα νομιζεις, απλα εισαι μακρυα απο Ορεστιαδα στις εξοδους σου για να δεις λιγο κοσμο.

Σχετικο φυσικα το "απαλευτα" για τον καθενα, δεν εχω ακουσει κανεναν να παιρνει αναβολη λογο του Λαγου παντως.

Δημοσ.

Οχι ενταξει το μακρυα δεν με προβληματιζει... γενικα δεν εχω προβλημα να ειμαι μακρυα απο το σπιτι μου. Οπως και υπηρεσιες παραπανω δεν εχω προβλημα να κανω δηλαδη ας κανω να βγω και μια βδομαδα εξω. Απλα προς το παρον επειδη δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η ιδεα του στρατου (οπλα,ασκησεις κλπ) και απο οτι μου λενε εχει αρκετες εκει & οτι ειναι λιγο τρελαμενος ο διοικητης ελεγα μηπως βρω τιποτα αλλο που ναι μεν θα εχει παραπανω υπηρεσιες αλλα θα ειναι πιο χαλαρη η κατασταση. Τωρα θα μου πεις οτι δεν ξερω ακομα πως ειναι εκει μεσα πραγμα που ισχυει αλλα θα ηθελα να ξερω αν μπορει να γινει κατι σε περιπτωση που δεν ειναι καλα.

Οσο για την αναβολη οπως και να ειναι το πραγμα δεν εχω σκοπο να φυγω, θελω να ξεμπερδευω με αυτο το θεμα γιατι οσο αργω χανω προυπηρεσια στην δουλεια μου.

• Moderators
Δημοσ.

Οσο για την αναβολη οπως και να ειναι το πραγμα δεν εχω σκοπο να φυγω, θελω να ξεμπερδευω με αυτο το θεμα γιατι οσο αργω χανω προυπηρεσια στην δουλεια μου.

Aυτο.Απο κει και περα μην σ απασχολει τιποτα.Θα ζοριστεις ισως λιγο στην αρχη και θα σαι οκ στη συνεχεια.Προσπαθησε να εισαι θετικος σε οσο βλαμμενο διοικητη κ αν πεσεις και θα περασει.

Γεματο κοινοτυπιες το μηνυμα μου,αλλα ετσι ειναι:rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σημείωση, δεν σου είπε ότι είσαι μακρυά απο το σπίτι, αλλα απο την κοντινή πόλη (Ορεστιάδα) για της εξόδους = ακριβά ταξί στο πάνε έλα σε περίπτωση που κανείς δεν έχει αμάξι. Κατα τα άλλα δεν έχω ακούσει και τα τραγικά για τον Λαγό. Και όσο μαλάκα διοικητή και αν έχεις, καλή παρέα αν βρεις και μια χαρά θα την παλέψεις.. Trust me

Επεξ/σία από Kasrith
Δημοσ.

Ναι λαθος μου αυτο, το διαβασα λιγο γρηγορα και δεν ειδα καλα... απο εξοδους μου ειπαν οτι οι περισσοτεροι βγαινουν Διδιμοτειχο και την Ορεστιαδα την κρατανε για τις καλες τους εξοδους. Θα δω αυριο που παω εκει τι παιζει, παντως κατι γνωστοι μου μου ειπαν οτι μετα απο 1-1 μιση μηνα στην μοναδα μπορεις να παρεις μεταθεση (βυσματικη παντα) οποτε και χαλια να ειναι η 1 βδομαδα ειναι προσαρμογης αρα δεν μενει πολυ.

• Moderators
Δημοσ.

οποτε και χαλια να ειναι η 1 βδομαδα ειναι προσαρμογης αρα δεν μενει πολυ.

Για το συγκεκριμενο κρατα μικρο καλαθι ,χωρις να θελω να σου κοψω τη χαρα.Αν πεσεις σε χαλια περιοδο, βδομαδα δεν κανεις με τιποτα (μιλαω εκ πειρας σε 2 μοναδες στο Διδυμοτειχο και 1 στο Λαγο).Επι 11 μηνες, οταν υπηρετουσα πριν 2-3 χρονια, απο οσο ξερω κανενας δεν εκανε ολοκληρη βδομαδα προσαρμογης σε αυτα που ανεφερα.4 μερες max εχω δει κ αυτο ηταν εξαιρεση.

Δημοσ.

Πριν 4 χρόνια υπηρετούσαν σίγουρα.

Υφίσταται ΛΔ που μετράει περίπου 120 άτομα.Κατα κύριο λόγο εχουν υποστηρικτικό ρόλο (ακα σκουπιδιάρηδες) και φυλάνε σκοπιές απο το πρωί 6:00 μέχρι 18:00~19:00 ή για όλο το διάστημα των διακοπών που οι Ευέλπιδες την έχουν κάνει για το σπίτι τους.Καμια 40ρια,ίσως και παραπάνω απο αυτά τα ατομα απασχολούνται και σε άλλου χώρους της ΣΣΕ,όπως ΚΨΜ,γραφείο κίνησης-οδηγοί,κολυμβητήριο,γραφείο έρευνας πληροφορικής,όπως και τα κλασσικά γραφεία του Λόχου.

Σε γενικές γραμμές πάει 4 έξω 1 μέσα (ή 3-1) και σε περίπτωση "εμπλοκής" ελέω διακοπών των Ευέλπιδων 5 μέσα 1 έξω...Μαυρίλα λέμε:ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όπως δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας «σε δέκα χρόνια θα έχει καταργηθεί» η στρατιωτική θητεία.

Την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας εξετάζει η Γερμανία

Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ εξετάζει την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, σε μία προσπάθεια αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων αλλά και μείωσης των δαπανών της χώρας.

«Μέσα σε δέκα χρόνια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει καταργηθεί. Σε έναν εξαιρετικά επαγγελματικό, κορυφαία εξοπλισμένο και ευέλικτο στρατό επέμβασης δεν έχεις την δυνατότητα να εκπαιδεύεις νεοσύλλεκτους» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός στο εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel.

Πλήρης αντιστοιχία τίτλου-περιεχομένου.

Επεξ/σία από Praetorianos
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είδηση εξαμήνου, χωρίς ενεργό link, που άλλα γράφει ο τίτλος και άλλα λέει το άρθρο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...