mgs4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά ναι θα έχουν βάση αλλά μίλα με στρατολογία. Βασικά γιατί σας στέλνει ΚΑΑΥ?
tz3s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Γτ τα παιδιά (όλα μουσουλμανοι) που είναι εκεί είναι ίσα ίσα για να βγάζουν τις υπηρεσίες τους. Οπότε πάμε εμείς εκεί παίρνουμε 7 μέρες συνεχόμενα ένα νούμερο σκοπια και κάνουν έξοδο αυτοί. Οποτε εσείς τι θα προτείνατε να κάνω; αύριο πρωί με στέλνει. Εκεί είναι μέσα στην βρωμιά κιόλας ρε γάμωτο δεν καθαρίζουν ποτέ
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Πολύ ησυχία έπεσε τελευταία! Λοιπόν θέλω κάνω μια ερώτηση. Είμαι σε λόχο Δβ και όσο να ναι πέρα από το τρέξιμο του υπερβολικου (καριεριστα) διοικητή μας είμαστε καλά.. Τώρα αυτός ο άνθρωπος οπότε του ζητήσουν άτομο να πάει κάπου λέει με την μία ναι. Έχει λοιπόν εβδομάδες που στέλνει άτομο σε κααυ που είναι ίσα ίσα τα άτομα εκεί. Εκεί εμείς όταν πάμε κάνουν κάθε μέρα σκοπιά, χωρίς εξόδους και με υπηρεσιακα τα οποία Δν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Γτ δεν έχει δίπλα Τπτ. Ενώ οι φαντάροι από εκεί βγαίνουν κανονικά στα σπίτια τους(αφού παίρνουμε εμείς υπηρεσίες). Εκεί π θέλω να καταλήξω. Διάβασα κάπου ότι οι 8μηνοι πριν κλείσουν 5 μήνες δεν προβλέπεται να παίρνουν αποσπάσεις. Ισχύει αυτό;; Λοιπον, θυμαμαι σε φυλακιο να στελνουν κοσμο, πριν συμπληρωθει 5μηνο η 6μηνο θητειας τους, δυσθυμια επικρατουσε, αλλα νομιμο - παρανομο, ποιος ηθελε να τσαμπουκαλευεται με..Διοικητη? Αν το βλεπεις τοσο σοβαρο προβλημα για εσενα, η μονη βοηθεια σου, ειναι β' η γ', ητοι: Βυσμα, ή Γιωτα (το πιθανοτερο ειναι, οτι θα αποφυγουν να στειλουν αοπλο και σιγουρα οχι με ψυχολογικο!) Γτ τα παιδιά (όλα μουσουλμανοι) που είναι εκεί είναι ίσα ίσα για να βγάζουν τις υπηρεσίες τους. Οπότε πάμε εμείς εκεί παίρνουμε 7 μέρες συνεχόμενα ένα νούμερο σκοπια και κάνουν έξοδο αυτοί. Οποτε εσείς τι θα προτείνατε να κάνω; αύριο πρωί με στέλνει. Εκεί είναι μέσα στην βρωμιά κιόλας ρε γάμωτο δεν καθαρίζουν ποτέ Σιγουρα, δε θα μπορει να σε στειλει, αν βγεις Ε.Υ. σημερα για τουλαχιστον 2 μερες αλλα s.o.s: ετσι θα χωσεις καποιον αλλο συφανταρο σου, που δεν θα το περιμενει
tz3s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Όχι Νταξ είπαμε Δν θα κάνω και τέτοιο πράγμα, δεν θα χωσω αλλοτς... Φυλάκιο δεν θεωρείται μετάθεση σε μας νομίζω. Μια φορά θα το κάνω επειδή θα πάω και πιο λίγες μέρες .. Αλλά σε περίπτωση που μου πει να ξαναπάω θα του το πω αν δεν επιτρέπεται. Εξάλλου 8μηνος είμαι και έχω άλλους 2 μήνες ακόμα εδώ. Έτσι κι αλλιώς εγώ θα τρώω το χωσιμο τώρα!
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αποσπάσεις οπλιτών επιτρέπονται μόνο σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις που επιβάλλονται από υπηρεσιακές ανάγκες, με την προϋπόθεση ότι ο οπλίτης θα έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 5 μήνες θητείας από την κατάταξή του. Η διάρκεια της απόσπασης καθορίζεται στον ένα μήνα. Αποσπάσεις μεγαλύτερης διάρκειας επιτρέπονται σε απολύτως περιορισμένο αριθμό, μόνο για κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών, μετά από έγκριση του ΓΕΣ. επιτρέπεται δεν επιτρέπεται, άλλοι έβγαλαν όλοκληρη τη θητεία απεσπασμένοι σε διαφορα στρατηγεία με 150% επανδρωση...
tz3s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 επιτρέπεται δεν επιτρέπεται, άλλοι έβγαλαν όλοκληρη τη θητεία απεσπασμένοι σε διαφορα στρατηγεία με 150% επανδρωση... Αυτούς δεν νομίζω να τους χάλασε.. Βυσματικα θα πήγαν κιόλας εκεί
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 φυσικά όπως και δεν επιτρέπεται να πάρεις αποσπαση σε άλλο νομό απο αυτόν της μονάδας σου, και άλλοι έπερναν αποσπαση στην Αθηνα απο τον Εβρο...
tz3s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Άρα που καταλήγουμε ξέρεις; στο ότι αυτό που γίνεται τώρα με εμένα δεν επιτρέπεται;
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καταλήγουμε στο ότι σαν φαντάρος εισαι ο μαλάκας της υποθεσης... 3
Tempor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πως μπορω να μαθω τη μεταθεση πριν επιστρεψω στο κεντρο;
fotaras13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πως μπορω να μαθω τη μεταθεση πριν επιστρεψω στο κεντρο; Μόνο με τηλέφωνο στο "κατάλληλο" άτομο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Άρα που καταλήγουμε ξέρεις; στο ότι αυτό που γίνεται τώρα με εμένα δεν επιτρέπεται; Εχει σημασια αυτο? Γιατι, ακομη και ετσι να ειναι, καταληγει @ επιλογες, που ηδη σου εγραψα: - Τσαμπουκαλευεσαι με Διοικητη // (οσο ευγενικα & να το θεσεις) αυτος ετσι θα το παρει τελικως - Βυσματωνεσαι // (εχεις ακουστα το) "Αν εχεις βυσμα διαβανε!" - Γιωτευεις // (Πασας με Ψυχολογικο) "Γιωτα-γιωτα, ζωη και κοτα!" - Βγαινεις Ε.Υ. (Ελευθερος Υπηρεσιας)
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 να προσθέσω άλλη μια επιλογή: δημοσιευεις την κατασταση, γράψε ένα μηνυμα στο δικτυο σπαρτακος και αυτοι θα το βάλουν ανώνυμα στη σελίδα τους. Η σελίδα αυτή είναι εργαλειο για το ΓΕΣ ωστε να μαθαινει τι συμβαίνει σε προβληματικές μονάδες. Δυο πράματα φοβούντε οι καραβανάδες, το βύσμα και την δημοσιότητα
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρητικα ναι, αλλα στη πραξη το outing δεν το φοβουνται τοσο, ιδιως οταν - σε περιπτωση οπως αυτη καλυπτωνται.Γιατι λογικα στη περιπτωση αυτη, ο Διοικητης προφανως κανει οτι του εχει ζητησει να κανει ξερωγω κανενας Ταξμαν [Παραδειγμα που εζησα ο ιδιος: στο ΚΕΝ Πεζικου Καλαματας για τον καραπεριπτωσαρα γιατρο εκει, ειχε γραψει στηνΕλευθεροτυπια ο Πασχαλης Κορωναιος (στη στηλη "Φανταρε που Πας"), οπου Κορωναιος ηταν τοτε η...κορωνιδα τηςδημοσιοποιησης = σημαντικοτερα δεν γινοταν. Κι ομως, δεν εγινε τιποτε! Γιατι ο δοκτορας, δεν εκανε του κεφαλιου του,αλλα εκτελουσε διαταγες = καλυψη και νοπρομπλεμο. Μιλαμε τοτε για μια εγκαθιδρυμενη ελεεινοτατη κατασταση οπου,σε ολοκληρη σειρα ειχε βγαλει ως Ι4 μονο 2 (δυο!) ατομα. Οσοι υπηρετησαν(sic) καταλαβαινουν, ποσο απιστευτο ειναι]
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 στην προκειμένη περιπτωση μιλάμε για διαταγές που ειναι βρίσκονται στην σελίδα του ΓΕΣ, και εντολή του ταψιαρχου να ειναι, δεν ειναι πάνω απο τις πάγιες διαταγές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις