Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.Εγώ απ όσα έχω δει μέχρι τώρα στο στρατό είναι χίλιες φορές καλύτερα να το παίξεις αμόρφωτος- δεν ξέρω να κάνω τίποτα κλπ παρά να τους πας πτυχία. Ένα παιδί που εχει τελειώσει ιστορικός ας πούμε του λένε θα είσαι κάθε μέρα στο πολεμικό μουσείο και όταν πήγε εκεί τον έβαλαν να καθαρίζει και να σοβατιζει κάτι τοίχους. .. χρειάζεται πτυχίο ιστορικού για να το κάνεις αυτό προφανώς χαχα... όσοι δήλωσαν γιατροί είναι όλη μέρα στα ιατρεία... κοκ αν δηλώσεις κάτι τρως σίγουρο χώσιμο. .. Τώρα αν το προτιμάς αυτό από το να κάνεις εκπαίδευση και να είσαι με όλους τους υπόλοιπους στον ελεύθερο χρόνο διαλέγεις και παίρνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Αξιζει να μπω σε τετοιο σωμα? Ξερει καποιος τι αρμοδιοτητες εχει καποιος στο ερευνας και πληροφορικης?

ναι αξιζει. Αν και παιζει ρολο που θα εισαι  εγω αν και δεν ημουν ΕΠ κατεληξα στο ΓΕΠ (χωρις βυσμα) και εκανα ζωαρα!! Πηγαινε στη στρατολογια και ρωτα εκει γιατι νομιζω πρεπει να το καταθεσεις εκει για να εχεις πιθανοτητες να πας ΕΠ

ναι αξιζει. Αν και παιζει ρολο που θα εισαι  εγω αν και δεν ημουν ΕΠ κατεληξα στο ΓΕΠ (χωρις βυσμα) και εκανα ζωαρα!! Πηγαινε στη στρατολογια και ρωτα εκει γιατι νομιζω πρεπει να το καταθεσεις εκει για να εχεις πιθανοτητες να πας ΕΠ

Θα παρω τηλ να ρωτησω αν ειναι γιατι εκλεισε η στρατολογια απο την πολη μου lol

Αξιζει να μπω σε τετοιο σωμα? Ξερει καποιος τι αρμοδιοτητες εχει καποιος στο ερευνας και πληροφορικης?

Αρμοδιότητες.... Τι ακριβώς να κάνεις δηλαδή; Μη τη ψάχνεις κοίτα εκεί να περάσει ο καιρός όσο πιο εύκολα γίνεται να φύγεις. Στο στρατό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξέρεις Πολύ λίγα και ότι κάνεις να μη το κάνεις καλά.

Aν μπεις σε αυτό το σώμα γίνεσαι γραφιάς.

Τώρα αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί μπορεί να σε τρέχουνε σε δυσκολα ποστα και να σε γεμίσουν ευθύνες και να τα ακούς κι από πάνω ακόμα και για λάθη άλλων.  Εχει και ξυσιμο παντως.

Είναι 100% βυσματικό σώμα οπως καταλαβαινεις δλδ αν δεν βάλεις βύσμα και πτυχίο να εχεις, δεν πας εκει. Καλη ειδικότητα γενικά απο το να εισαι τυφεκιοφορος και κατι τετοιες μπουρδες καλυτερα εκει αλλά υπάρχουν και καλύτερα σωματα. πχ μουσικο, γεωγραφικό

• Moderators

Aν μπεις σε αυτό το σώμα γίνεσαι γραφιάς.

Τώρα αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί μπορεί να σε τρέχουνε σε δυσκολα ποστα και να σε γεμίσουν ευθύνες και να τα ακούς κι από πάνω ακόμα και για λάθη άλλων.  Εχει και ξυσιμο παντως.

Είναι 100% βυσματικό σώμα οπως καταλαβαινεις δλδ αν δεν βάλεις βύσμα και πτυχίο να εχεις, δεν πας εκει. Καλη ειδικότητα γενικά απο το να εισαι τυφεκιοφορος και κατι τετοιες μπουρδες καλυτερα εκει αλλά υπάρχουν και καλύτερα σωματα. πχ μουσικο, γεωγραφικό

Αυτο που λες ειναι ακυρο 100%. Οσους ειχα γνωρισει ΕΠ δεν ειχε μπει κανεις με βυσμα σε αυτο το σωμα απλα επιλεγουν τους πληροφορικαριους Πανεπιστημιου και οχι ΤΕΙ. Επισης εχω αν και Σκοπευτης πυροβολικου εκανα ολη μου τη θητεια σαν ΕΠ χωρις βυσμα γιατι εκει που ημουν ειχαν ελειψη απο ΕΠ και ηθελαν ατομα για το γραφειο και ειδαν οτι εχω πτυχιο. Πηραν εμενα και αλλον ενα μας εκαναν ενα μινι ιντερβιου και πηραν εμενα γιατι αλλιως θα ειχε μεινει το γραφειο χωρις ατομο γιατι οι 2 εφευγαν και ο ΕΠ που περιμεναν εκοψε την μεταθεση

Οσους ειχα γνωρισει ΕΠ δεν ειχε μπει κανεις με βυσμα σε αυτο το σωμα απλα επιλεγουν τους πληροφορικαριους Πανεπιστημιου και οχι ΤΕΙ.

Ναι όσο παίρνουνε χωρίς βύσμα στην αεροπορία και στο ναυτικό κόσμο... Δεν παίζει με τπτ και το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό. Η μισή Ελλλάδα θα ήταν ΕΠ και σε άλλα σώματα αν ήταν με πτυχίο το κριτήριο επιλογής.

Για την περίπτωση σου ειδικά ήσουν απλά τυχερός και σε πήρανε εκεί, το λες και μόνος σου.

Έτσι με είχαν βάλει και εμένα γραφέα στην προκατάταξη και δεν είχα καν πτυχίο τότε, αλλά ο καλύτερος σε εκείνη τη φουρνιά που μπήκαμε είχε κάνει κορυδαλλό...

• Like 1

• Moderators

Καλα εγω δεν ημουν απλα τυχερος αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

Οι 3 ΕΠ που περασαν οσο ημουν εκει κανεις βυσμα (ο 4ος ηταν για αυτο και χρειαστικα εγω γιατι τον βυσμα του τον τραβηξε σητν Μεραρχια στην Αλεξανδρουπολη). Φιλος μου με πτυχιο απο το πανεπιστημιο Ιωαννινων στα μισα του μετπτυχιακου του μπηκε σαν ΕΠ χωρις βυσμα (το βυσμα επεσε μετα για να παει Γιαννενα :P

γενικα δεν ειναι βυσματικο ειδικοτητα. Τα μεγαλυτερα βυσματα ειανι οι ΤΧ. Θυμαμαι στο στρατοποδο ενας (ντοπιος προφανως) ηταν ΤΧ και ουτε καν ο ανωτερος του στο "ταχυδρομειο" στην ταξιαρχια δεν ηταν ΤΧ

γενικα δεν ειναι βυσματικο ειδικοτητα.

Βασικά μην τα γράφετε αυτά παιδιά, θα τα διαβάσει κανένας που δεν ξέρει και θα τα πιστέψει κιόλας.Όπως ο άλλος που μας έλεγε ότι πηγε αεροπορία και έκατσε τρίπολη χωρίς να έχει βύσμα.

• Like 1

• Moderators

τι να μη γραψω αυτα που εζησα και αυτα που ξερω με σιγουρια??

το οτι καποιοι την εφαγαν στη θητεια δε τους κανει ολους βυσματα. Προσοχη δεν λεω οτι δεν υπαρχουν βυσματα!!!

• Like 1

Πάλι πιάνεις τον εαυτό σου ως παράδειγμα ενώ εσυ ο ιδιος παραδέχτηκες ότι ήσουν πολύ τυχερός και σε πήρανε από σπόντα ουσιαστικά...

Είναι σώμα με τρομερά μεγάλο ανταγωνισμό ειδικά σε μεγάλες σειρές σεπτέμβρη/ νοεμβρη εκεί δηλώνουν οι περισσότεροι. Και σκέψου ότι με βύσμα πάνε και άλλοι με άκυρα πτυχία πληροφορικής...

Σίγουρα θα κάτσει και σε κανέναν που μπορεί να πληρεί τις προυποθέσεις ή λιγοτερο σε κάναν άλλο από σπόντα ίσως αλλά μεχρι εκεί. Δεν πάνε όλοι ΕΠ όμως επειδή έχουν πτυχίο.

Τεσπα ας μη το συνεχίσουμε ούτως η αλλως υπαρχουν καλυτερα σωματα οπως το ταχυδρομικο που ειπες.

Εγω παντως αν ειχα βυσμα και εκανα ξανα στρατο θα διαλεγα γεωγραφικο σωμα στρατου. Το μουσικο επισης ειναι ζωαρα αλλα πρεπει να ξερεις κανα οργανο και φυσικα και εκεί θες βυσματαρα...

Απολυτο ξυσιμο, 2-3 υπηρεσίες το μήνα, τιμητικες, στελεχαρες, ζωαρα.

Για Αθηνα ειδικα οποιος μπει εκει ουσιαστικα απολυθηκε...

Οσοι εχετε μπαρμπα εκει να του πειτε να σας παει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...