Adon1s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εμενα παντως γνωστος μου που ειχε δηλωσει το 2004-2005 Αεροπορια ή Ναυτικο μονο για να παει και τον στειλανε πεζικο.Αρα μην ειστε και τοσο σιγουροι μερικοι. Παθών
fotaras13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Βύσματα στον στρατό πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Απλά πριν λίγο χρόνια βύσμα είχε ότι 35% της χώρας και τώρα έχει το 5%... Ποσοστά εκλογών είναι όλα Μεγάλο λάθος κάνεις... Kαι τώρα το 35% έχει βυσμα. Απλά αυτό το ποσοστό είναι τα παιδιά της πρώτη φορά αριστερά/καμμενων ελληνων και ότι περίσσεψε απο τους άλλους... 1
patsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ναι βασικά έχουμε έξοδο μεθαύριο τη Κυριακή και μετά πάλι το επόμενο Σάββατο και έλεγα ότι μπορώ να πλύνω στις εξόδους... Επίσης το ΚΨΜ είναι της κακιάς ώρας. .. δεν έχει τίποτα.. Ούτε χαρτομαντηλα δε πουλάει... έχουμε μπει εσσο κοντά 700 άτομα και δε μπορεί με τίποτα να ανταπεξελθει... οι ουρές για ένα. Καφέ είναι χειρότερες και από ουρές σε ικα... Μέχρι να πάρεις καφέ τελείωσε ο ελεύθερος χρόνος. Εγώ ήμουν πέρυσι Καλαμάτα Α ΕΣΣΟ 15 .Για να λες ανηφόρα για φαγητό είσαι ή 1ο ή 2ο λόχο. Εγώ που ήμουν 3ο ήμασταν κοντά στα εστιατόρια και το κψμ. Αλλά είστε πιο κοντά εκεί που θα κάνετε τις δοκιμαστικές ορκομωσιες οπότε καλύτερα. Για πλυντήριο απ ότι θυμάμαι κάποιοι επλυναν ρούχα στην έξοδο μας άρα έχει απλά δεν θυμάμαι που τα πήγαν γιατι εγώ δεν χρειαστηκα .Κυριακή πάντως δύσκολο να βρείς ανοιχτό κάτι. Το ΚΨΜ όντως για πολύ μικρή ποικιλία, τίποτα. Στη μονάδα που ήμουν στον Πέπλο πάνω Έβρο ήταν Carrefour μπροστα του. Ότι άλλη πληροφορία θυμάμαι εδώ είμαι να στη δώσω.
FreakBoy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πευκο αν εξερεσεις τις αναφορες μια χαρα ειναι ,γυμναστικη κανουμε, στιβο μαχης δοκιμασαμε και εχουμε τις κρεπες και τα σουβλακια μας 1
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Συνεχίζουν οι τρίωρες αναφορές; Στίβο μάχης εμείς δεν κάναμε, δε θυμάμαι γιατί. Ούτε κρέπες και σουβλάκια έπαιζαν. 1
FreakBoy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σε τετοιο σημειο οχι ακομα αλλα κανουμε 3-4 την ημερα 1-2 ωρες αναλογα την περισταση
cococrops Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Σε τετοιο σημειο οχι ακομα αλλα κανουμε 3-4 την ημερα 1-2 ωρες αναλογα την περισταση 2 ωρες αναφορα?για ποιο λογο?
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 για να τους έχουν ορθοστασία χωρίς λόγο και για να νομίζει ο επόπτης, δικας, κτλ. ότι ειναι κανας ρήτορας και μαζεύεται κόσμος να ακούσει τις σοφίες που λέει. πχ. ο θαλαμοφύλακας ειναι η πιο σημαντική υπηρεσία και άλλα τέτοια αποστάγματα γνώσης και εμπειρίας...
cococrops Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 για να τους έχουν ορθοστασία χωρίς λόγο και για να νομίζει ο επόπτης, δικας, κτλ. ότι ειναι κανας ρήτορας και μαζεύεται κόσμος να ακούσει τις σοφίες που λέει. πχ. ο θαλαμοφύλακας ειναι η πιο σημαντική υπηρεσία και άλλα τέτοια αποστάγματα γνώσης και εμπειρίας... οτι να ναι σε τι μοναδα γινονται αυτα?
dionisis1925 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Στα κέντρα γίνεται συνήθως αυτά,είναι ένα καψόνι ας πούμε,σου σπάνε τα νεύρα με την αναμονή. Στην μονάδα αν πέσεις σε περίεργο ΑΥΔΜ θα σε έχει στην φρουρά 1 ώρα,να σου εξηγεί τι γίνεται σε κάθε πόστο κτλπ..μερικοί ΑΥΔΜ που πέτυχα μας έκαναν και έλεγχο να δούνε αν είναι καθαρό το όπλο
panos2171 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Παντού μπορούν να γίνουν, εξαρτάται το πόσο μ@λ@κας είναι ο ΕΑΣ, ΑΥΔΜ ή όποιος άλλος έχει την ευθύνη της φρουράς.
MikeJ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Χαχα ρε αυτά τα κάνουν και σε εμάς στη Καλαμάτα.... ειδικά ένας Αρχιχοντρος - αρχιλοχιας που πρέπει να είναι κοντά στα 50... και φαίνεται πως βγάζει το άχτι του που πρέπει να βαράει προσοχή σε κάτι 23 χρόνους ανθυπολοχαγους που μόλις βγήκαν από Ευελπίδων ( οι οποίοι είναι μια χαρά παιδιά και εξηγούνται σωστά )... μας έκανε κυρηγμα πόση ώρα για το πως ένα μικρό άσπρο βιβλιαράκι που μας έδωσαν τη πρώτη μέρα είναι ότι πιο σημαντικό έχει κάνει ο ΕΣ τα τελευταία 20 χρόνια. Α και μας έλεγε πως στις μονάδες που θα πάμε θα κάνουμε πάνω απο μήνα να βγούμε γιατί υπάρχει λειψανδρια ( ενώ οι τελευταίες 2 εσσο είχαν υπεραριθμια πχ και με όσους έχω μιλήσει είναι περισσότερο έξω παρά μέσα. ) Γενικά απ ότι έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής όσο χαμηλότερος ο βαθμός κάποιου τόσο μεγαλύτερη η μαλακια που κουβαλάει στον εγκέφαλο. Όλοι οι υψηλοβαθμοι( ταξίαρχοι και συνταγματαρχης) που έχουμε συναντήσει είναι πολύ κομπλέ άτομα... κάτι επιλοχιες και αρχιλοχιες την κάνουν τη ζημιά... εκτός αν μας το παίζουν good cop bad cop και είναι μαζί στο κόλπο όλοι
Haris San Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Χθες πηρα το πτυχιο μου (Bachelor σε computer science ή μηχανικος ΗΥ τηλεπικοινωνιων και δικτυων) απο Πολυτεχνικη σχολη (ΑΕΙ). Εχω μπει στην Α' ΕΣΣΟ του 2016 αλλα στην στρατολογια λεει ακομα οτι δεν εχει οριστικοποιηθει η ημερομηνια και το κεντρο παρουσιασης. Αξιζει να παρω τηλ την στρατολογια για να τους στειλω το πτυχιο μου ετσι ωστε να μπω πουθενα σχετικο με την πληροφορικη πχ Ερευνας και πληροφορικης?? 1
efo355 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Χθες πηρα το πτυχιο μου (Bachelor σε computer science ή μηχανικος ΗΥ τηλεπικοινωνιων και δικτυων) απο Πολυτεχνικη σχολη (ΑΕΙ). Εχω μπει στην Α' ΕΣΣΟ του 2016 αλλα στην στρατολογια λεει ακομα οτι δεν εχει οριστικοποιηθει η ημερομηνια και το κεντρο παρουσιασης. Αξιζει να παρω τηλ την στρατολογια για να τους στειλω το πτυχιο μου ετσι ωστε να μπω πουθενα σχετικο με την πληροφορικη πχ Ερευνας και πληροφορικης?? θα τα δηλώσεις τα πτυχία σου στο κέντρο. Οχι ότι έχει και πολύ σημασία αλλά να χαμε να λέγαμε...
Haris San Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 θα τα δηλώσεις τα πτυχία σου στο κέντρο. Οχι ότι έχει και πολύ σημασία αλλά να χαμε να λέγαμε... Αξιζει να μπω σε τετοιο σωμα? Ξερει καποιος τι αρμοδιοτητες εχει καποιος στο ερευνας και πληροφορικης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις